• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niran Ünsal Seda Sayan'a kızdı canlı yayını terk etti

breakingbadd

♥JUSTist♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
8.401
7.128
163
niran-unsal_9930.jpg

Show TV'de Seda Sayan Show'un bugünkü konuğu Niran Ünsal oldu.

NİRAN ÜNSAL GERGİN TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ
Program konukları ve sunucu Seda Sayan arasında çıkan sözlü tartışmalar sonucunda Niran Ünsal, diğer konukların konuşması sırasında gergin tavırları stüdyoyu terk edeceğinin sinyallerini verdi.

"SÖYLEDİKLERİMİZ YANLIŞ ANLAŞILACAKSA GİTMEK İSTİYORUM"

Program sunucusu Seda Sayan’ın bizim aslında kendimizi sorgulamamız lazım demesi üzerine Niran Ünsal, “Konular tam net anlaşılamıyor, Burada çok büyük bir ekip var fakat bizim burada söylediklerimiz yanlış anlaşılacaksa, yanlış yorumlanacaksa ben hoca ile birlikle müsaade isteyip gitmek istiyorum." dedi.

niranunsal_5388.jpg

SEDA SAYAN, NİRAN ÜNSAL'I FIRÇALADI

Stüdyodaki gergin dakikaların ardından program sunucusu Seda sayan, “Nirancım konuyu dinlemiyorsun” sözleri üzerine Niran Ünsal adeta çıldırdı. Niran Ünsal’ın programı terk edişinin ardından Seda Sayan, “Senin de açık saçık kliplerin var, 4 çocuk doğurduktan sonra mı aklın başına geldi” diyerek sitem etti.

http://www.ensonhaber.com/niran-unsal-seda-sayana-kizdi-canli-yayini-terk-etti-2014-10-02.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Neye , niçin kızmış , ne olmuş hiç anlamadım o_O

Seda Sayan demediğini bırakmamış kadına ya.
Reyting yapmak istedi sanırım

dun ızlıyordum o an zaten..

niran kendı kendıne celallendi,istediki herkes susup onu dınleyıp,onaylasın..

konuda subnımınal msj veren klıpler,yayınlardı..

bundan neden yayınlanıyor dıye cemkırırken,seda da bızım mılletımız neden bunu ızlemeye böyle meraklı,nıye seks ıcerıklı vıdeolar bu kadar insanlara cazıp gelıyor dıye normal Bi soru sordu..

nıran da ona karşıt görüş sunuyor sandı,kalkıp gıttı..bence Ogün adetli falandı herhalde..

seda da arkasından gıydırdı..

:63::63::63::63:

bende açtıydım konuyu

neyseee

ş.......................z

abi dediğim adamla öpüştümde öpüştüm diye bastıra bastıra

programı izlemedim gördüğüm kadarıyla kim haklı kim haksız bilmiyorum

ancak ahlaksızlık diz boyu

tek bi konuda haklı

isteyen-izleyen kim ????

yazık ediyorsunuz minicik çocuklara

ALLAH hesabını sorsun hepinizden

Haberlerimizi paylaşırken kaynak linkini eklemeyi unutmayalım:KK66:

Niran hanım bazı meslektaşlarını çıplaklıkla mı suçlamış, valla konuyu yarım yamalak okudum çünkü artık reklam içşn ne yapacaklarını şaşırdılar, yok yani ciddi ciddi laf söylüyorsa hepsi önce bir aynaya baksınlar, kendileriyle başbaşa kalıp geçmişlerini gözlerinden film şeridi gibi geçirsinler sonra ahkam kessinler.
Tencere dibin kara, seninki benden kara, ayna ayna söyle bana var mı geçmişi janjanlı:KK70::KK70:

Back
X