• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niran Ünsal'dan ilginç çıkış... Soyunanlar ödül alıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buraya konsere geldi ya canım, burası müslüman ülke akıllı ol diye ayar verdi:KK53::KK53::KK53:
Komedi:KK14:
Leydi Gaga Birleşik Arap Emirlikleri'ne konsere giderken biraz daha kapalı giyinip gitmiş, aynı hassasiyeti bizim ülkemize göstermedi diye kızmış Niran hanım ammaaaa unutmuş ki B.A.E ve Türkiye arasında yönetim farkı var, bizim yönetim biçimize göre devletin dini olmaz, halkın dini olur ama anlatamıyoruz, anlatamayacağız, anlatamadan ölüp gideceğiz:KK59:

dinini bilen insan, vatanini bilir, vatanini bilen insan sehitlerini bilir...
bu kadin, ülkesine kast eden bir terörist basina türküler söyleyen adamla düet yapiyor...
bunu da gögsünü gere gere heryerde söylüyor!!!
ve kalkmis bu kadin, dini ve giyim ahlakiyla ilgili, benim ülkemde ileri geri konusuyor.. he canim heee...

Komedi:KK14:
Leydi Gaga Birleşik Arap Emirlikleri'ne konsere giderken biraz daha kapalı giyinip gitmiş, aynı hassasiyeti bizim ülkemize göstermedi diye kızmış Niran hanım ammaaaa unutmuş ki B.A.E ve Türkiye arasında yönetim farkı var, bizim yönetim biçimize göre devletin dini olmaz, halkın dini olur ama anlatamıyoruz, anlatamayacağız, anlatamadan ölüp gideceğiz:KK59:

mune abla seni hiç kibleyen oluyor mu?
haklı bulursan kendini banlar mıydın? :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

mune abla seni hiç kibleyen oluyor mu?
haklı bulursan kendini banlar mıydın? :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yok olmadı:KK64: yani profilim kiblendi ama bir durumu veya olayı bildirim için yapıldı, haklıysa Kazen'den beni banlamasını isterimHoppa
Ne o son günlerde kıyım kurbanları olarak toplu bildirim yapmayı planlıyorsunuz, çetecilikten atarım hepinizi:KK70::KK70:

Hem sen konuya niye yorum yapmıyorsun, Bülent hanım hakkında 2 kelam et bakalım:KK14:

Yok olmadı:KK64: yani profilim kiblendi ama bir durumu veya olayı bildirim için yapıldı, haklıysa Kazen'den beni banlamasını isterimHoppa
Ne o son günlerde kıyım kurbanları olarak toplu bildirim yapmayı planlıyorsunuz, çetecilikten atarım hepinizi:KK70::KK70:

Hem sen konuya niye yorum yapmıyorsun, Bülent hanım hakkında 2 kelam et bakalım:KK14:

Bir an hayal ettim çok zevkli geldi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bülent hanım kim abla bülent ersoy değil niran ünsal bu :KK70:

iyi fikirmiş. bundan sonra peşindeyim mune abla. kibleyecek yorumunu bulacağım. :KK45:

ne çıplak işe yaradım ne kapalı kompleksi yasıyo bu kadıncık

o kadar saçma ki şu yaptıkları ...kardeşim maneviyata yönelen ünlüler sessiz sedasız bu yaşamlarını bırakıp gittiler hiçbiri de basbas bağırmadı bizi ötekileştirdiniz kötü davrandınız diye sana ne oluyor ki? reklam budalası :KK14:

Back
X