hayırlı olsun bebişin bende alev hanımın hastasıyım ve memnunum evet dedğin gibi sakin bir bayan fakat emin ol o hastanedeki ve çevre hastanelerindeki diğer doktorların hepsinden çok çok daha iyi bende çok araştırdım iş arkadaşım tavsiye etti ve memnun kaldım 2 senedir gidiyorum. gerçi hastane para üzerine dönüyor tamamiyle para kopartmak için gereksiz tahliller falan istiyorlar. fakat ne kadar tecrübeli olsada hastasını telaşlandırmamak adına birşey söylemiyor ben biri geçen sene biri 2.5 ay önce hamilelikler geçirdim ikisindede bebeğin kalbi durdu küraj oldum falan ama ikinci hamileliğimde bebeğin gelişimi bozukmuş ben endişelenmeyim kafama takmayım diye bana hep iyi olduğunu söyledi onuda kaybedince çok üzüldüm böyle söylemiyor işte muayene sırasında pek ayrıntıda vermez siz sorucaksınız o zaman tüm ayrıntısıyla anlatır fakat sen sormazsan hiçbirşey söylemez. birde çok fazla hastası vardır 2 senedir gidip geliyorum genel olarak hastalarının hepsi çok memnun normal doğumuda destekler normal olsun diyede sonuna kadar bekler şahit olmuşluğum vardır 2 sefer. ve operasyon sırasında seni çok sakinleştirir güzel gaz verir benim durumum hariç tavsiye ederim. çok konuştum ben yinede sen bilirsin içine sinmediyse başka doktorlarıda araştırabilirsin. sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almanı dilerim.