Nisa hastanesi Alev hanımda doğum yapanlar

BENSU

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
133
22
118
İstanbul
SLM KIZLAR 9 HAFTALIK HAMİLEYİM NİSA HASTANESİNİ ÖNEREN ÇOK ARKaDAŞM OLDU BENDE BUGN HASTANEYE GİTTİĞİMDE MEMNUN KALDIM ÇALIŞANLARI VE HEMŞİRELERİ ÇOK İLGİLİ DOKTOR ALEV HANIMDA MUAYENE OLDUM KENDİSİDE GÜZEL İLGİLENDİ ANCAK BİRAZ SESSİZ DURGUN BİR BAYAN DOKTORUMU DEĞİŞTİREYİM Mİ KAFAM KARIŞTI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.......

hayırlı olsun bebişin bende alev hanımın hastasıyım ve memnunum evet dedğin gibi sakin bir bayan fakat emin ol o hastanedeki ve çevre hastanelerindeki diğer doktorların hepsinden çok çok daha iyi bende çok araştırdım iş arkadaşım tavsiye etti ve memnun kaldım 2 senedir gidiyorum. gerçi hastane para üzerine dönüyor tamamiyle para kopartmak için gereksiz tahliller falan istiyorlar. fakat ne kadar tecrübeli olsada hastasını telaşlandırmamak adına birşey söylemiyor ben biri geçen sene biri 2.5 ay önce hamilelikler geçirdim ikisindede bebeğin kalbi durdu küraj oldum falan ama ikinci hamileliğimde bebeğin gelişimi bozukmuş ben endişelenmeyim kafama takmayım diye bana hep iyi olduğunu söyledi onuda kaybedince çok üzüldüm böyle söylemiyor işte muayene sırasında pek ayrıntıda vermez siz sorucaksınız o zaman tüm ayrıntısıyla anlatır fakat sen sormazsan hiçbirşey söylemez. birde çok fazla hastası vardır 2 senedir gidip geliyorum genel olarak hastalarının hepsi çok memnun normal doğumuda destekler normal olsun diyede sonuna kadar bekler şahit olmuşluğum vardır 2 sefer. ve operasyon sırasında seni çok sakinleştirir güzel gaz verir benim durumum hariç tavsiye ederim. çok konuştum ben yinede sen bilirsin içine sinmediyse başka doktorlarıda araştırabilirsin. sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almanı dilerim.

2009 da kendisi doğumumu yaptı iyidir hoşdurda,doğum sancısına tahammül edemedeğinizde biraz azar işitebilirsin:27:

hayırlı olsun bebişin bende alev hanımın hastasıyım ve memnunum evet dedğin gibi sakin bir bayan fakat emin ol o hastanedeki ve çevre hastanelerindeki diğer doktorların hepsinden çok çok daha iyi bende çok araştırdım iş arkadaşım tavsiye etti ve memnun kaldım 2 senedir gidiyorum. gerçi hastane para üzerine dönüyor tamamiyle para kopartmak için gereksiz tahliller falan istiyorlar. fakat ne kadar tecrübeli olsada hastasını telaşlandırmamak adına birşey söylemiyor ben biri geçen sene biri 2.5 ay önce hamilelikler geçirdim ikisindede bebeğin kalbi durdu küraj oldum falan ama ikinci hamileliğimde bebeğin gelişimi bozukmuş ben endişelenmeyim kafama takmayım diye bana hep iyi olduğunu söyledi onuda kaybedince çok üzüldüm böyle söylemiyor işte muayene sırasında pek ayrıntıda vermez siz sorucaksınız o zaman tüm ayrıntısıyla anlatır fakat sen sormazsan hiçbirşey söylemez. birde çok fazla hastası vardır 2 senedir gidip geliyorum genel olarak hastalarının hepsi çok memnun normal doğumuda destekler normal olsun diyede sonuna kadar bekler şahit olmuşluğum vardır 2 sefer. ve operasyon sırasında seni çok sakinleştirir güzel gaz verir benim durumum hariç tavsiye ederim. çok konuştum ben yinede sen bilirsin içine sinmediyse başka doktorlarıda araştırabilirsin. sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almanı dilerim.

çok teşekkür ederim canım yapmış oldugun yorum kafa karışıklıgımı biraz daha giderdi.normal doğumu da desteklemesı de benım için önemli bu yüzden şimdilik biraz daha içime sindiğinden doktorum ile devam edicem. inşallah sende hayırlısı ile en yakın zamanda bebeğine kavuşursun :))

bende bir iki sefer gittim ilgilendi sessiz sakin bir doktor..lakin cok yogun gozukyor okadar yoğunki hastane cok kalabalik bazan cok bekleyebiliyorsun ..acıkcasi bende karar veremeyenlerdenim ):

orada muazzez hanımmı mu la başlayan bi kadın varmış üst komşum önermişti ama ben zeytinburnundayım uzak
diye gitmedim

3 ay boyunca nisa hastanesine alev oral a gebelik kontrolüne gittik.alev hanım sessiz iyi bir insan ama sormadan hiçbirşey söylemiyor yani eğer ilk çocuğunuzsa sakın ona gitmeyin.gebeliğinizden bişey anlamazsınız. bi gece rahatsızlandım ve nisa hastanesine gittiğimizde serum takılması gerektiği söylendi fakat hastanelerinde boş yatak olmadığı söyleyerek bizi gönderdiler.yani kötü gününüzde bile size yardımcı olmazlar isterseniz 8 ay oraya gidin doğuma gittiğinizde size doğumhane dolu başka hastaneye gidin diyebilirler o gece yanımızda birine doğumdan sonra anneyi koyacak oda olmadığından doğumhanede bekler dediler.inanabiliyormusunuz bence bu hastaneden uzak durun.ben suan esenler avicenna ya gidiyorum ve gayet memnunum.

Nisa hastanesi ile ilgili ben de arştırma yapıyorum veçoookk yardıma ihtiyacım var, hastane olarak orası olabilir gibi görünüyor. dr önerileriniz olursa çok sevinirim

Nisa hastanesi ile ilgili ben de arştırma yapıyorum veçoookk yardıma ihtiyacım var, hastane olarak orası olabilir gibi görünüyor. dr önerileriniz olursa çok sevinirim
Merhaba canim ben su an nisa hastanesine gidiyorum hastane hastane dolasmaktan yorulmus biri olarak burada karar kıldım kendi dr um fatma ersan ve cok memnunum canim

Merhaba canim ben su an nisa hastanesine gidiyorum hastane hastane dolasmaktan yorulmus biri olarak burada karar kıldım kendi dr um fatma ersan ve cok memnunum canim

aaa çok yakın hamileliklerimiz :) benimde şubatta olacak sanırım tabii daha çok yeni belki mart başı ama çok yakınız :)

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inşallah kuzuyu

aaa çok yakın hamileliklerimiz :) benimde şubatta olacak sanırım tabii daha çok yeni belki mart başı ama çok yakınız :)

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inşallah kuzuyu
Aa cok sevindim canim :) sende saglikla kucagina al Allah tamamina erdirsin bizimde bebislerimizi insallah :68:

Back
X