Nisa Hastanesi Doktor Muhabbet Haliloğlu

nasıl bi doktor iyi mi? mamnun musun? mürvet hanım çok yoğun olunca muhabbet hanıma aldım randevuyu.

çok sakin güleryüzlü bi insan
tek tek anlatıyo herşeyi.senin sormak istediklerini de dinleyip cevaplıyo hatta kendisi soruyo sormak iştediğin bişey var mı düşün diye
ben gergin gidip sakin çıkıyorum yanından
kendi tecrübem adına memnunum yani canım :34::34:

tek tek anlatıyo herşeyi.senin sormak istediklerini de dinleyip cevaplıyo hatta kendisi soruyo sormak iştediğin bişey var mı düşün diye

hmm anladım canım. bir kere gittim. sanki birşey anlatmayacakmış hep beni dinleyecekmiş gibi hissettim nedense. o yüzden şüphe içinde kaldım .

hala mennun musuz..
cep telefonu nu veriyor mu???

canım ben hiç memnun kalmadım. sen konuşmazsan konuşmuyor. sen sormazsan söylemiyor. bebeğin kalp atışlarını dinletmek bir yana kaç attığını bile söylemedi. iki aydır rutin testleri yapıcak hala yapmadı. vazgeçtim ona gitmicem bende.mürvet hanıma gidicem.

evet canım bende bugün gittim çok memnun kaldım uzun uzun ilgilendi kalp atışlarını dinledik herşeyini tek tek gösterdi ilgiliydi yani

çok güler yüzlü çok tatlı bir insan , kendisi senin şikayetlerini gayet güzel dinleyip cevap veren bir doktor ,ben merak ettiğim herşeyi notlar halinde yazdım odasına girince sordum hiç kısa cevaplar olmadan hepsini cevapladı göğüs ucu kremine kadar sordum ürün önerdi cep telefonu veriyo ama gerek yok hastane hemen odasına bağlıyo zaten kalp atışlarını istediğimiz kadar dinledik ultrasonda bebeğimizi istediğimiz kadar gördük nisa hastanesi gibi çok eski binası ve hala doğuma erkekler giremez kendi fotoğrafçını getiremezsın gibi kuralları olan bi yere fazla olan orda harcanan bi doktor bence günüm geçince gün verdi ama yaptığı rahim masajıyla muayene ettiği günün gecesi aldım kucağıma kızımı doğum sonrası odama geldi doğumun nasıl geçtiğini filan anlattı doğumdan bi hafta sonra kontrole gittim o zamanda yoğun olmasına erken çıkacak olmasına rağmen karşı odaya alıp dikişlerimi kontrol etti durumumu sorup takviye ilaç yazdı bi insan doktordan daha ne beklerki ...

Merhaba kizlar bende henüz 11 haftalık gebeyim 🥰 tavsiye üzerine yarın muhabbet hanımdan ilk randevumu aldım gideceğim 2. Gebeliğim olmasina rağmen aşırı heyecanlıyım. Okuyunca üzüldüm çünkü eşimi doğumda yanımda istiyorum ilk dogumum aşırı zor olmuştu ve eğitim araştırma hastanesindeydi ona ramen dogumhanenin iç kapısından beni görebilecek şekilde ( hani tam manasıyla yanıma değil ama ) eşini gör moral olur diyip almışlardı keşke nisa hastanesi de alıyor olsa 🤲

Back
X