- 12 Temmuz 2006
- 58.893
- 225.023
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi YalnizKralice
Her meslek grubunda iyisi de var kötüsü de var, ahlaklısı da var ahlaklısı da var.Bu konuda benim gibi rahatsız olan önyargı oluşan arkadaşlarım var mı yoksa ben gereksiz yere mi pimpirikli davranıyorum
Fibrokist rahatsızlığım için olsun jinekolojik muayene için olsun kadın-erkek ayırmadan muayene oldum, hiç de önyargılı olmadım, ki kıyısından döndüğüm kötü bir doktor tecrübem olmasına rağmen, doktor ne jinekologdu ne genel cerrah, yıllar evvel tekrarlayan bir enfeksiyon yüzünden özel bir hastanenin nefroloji bölümünden randevu almıştım, o dönemin en tavsiye edilen doktorundan hem de :))) randevuma az bir zaman kala adam böbrek kaçaklığından yakalandı, doktor frankenstein lakabıyla tanınır, iddia o dur ki hastalarının sağlam böbreklerini alınması gerektiğine dair rapor düzenleyip alıyor ve para karşılığı yurtdışından gelen hastalarına nakil yapıyormuş, benim böbrek gidecekti, sağ olsun Uğur Dündar

Demem o ki, eğer bir doktor meslek ahlakına sahip değilse, herhangi bir branştaki doktordan da her türlü ahlaksızlığı görürsünüz, ahlak bir bütündür sadece vücudumuzu görüp pis pis konuşmalardan ibaret değildir.