Merhaba kızlar ben 30 haftalık hamileyim asiye Hanım'a devam ediyorum ama bu hastanenin odalar berbat küçücük tuvalet tam yatağın karşısında eşyalar eski doğum yapan varmı hiç oda süsleme yapmak istiyorum ikram masası falan ama nereye yapcan küçücük odada ya suit oda var mı acaba doğum yapanlar bi yardım edin yahu
Merhaba kızlar ben 30 haftalık hamileyim asiye Hanım'a devam ediyorum ama bu hastanenin odalar berbat küçücük tuvalet tam yatağın karşısında eşyalar eski doğum yapan varmı hiç oda süsleme yapmak istiyorum ikram masası falan ama nereye yapcan küçücük odada ya suit oda var mı acaba doğum yapanlar bi yardım edin yahu
Bende Asiye hanımın hastasıyım 1,5 ay önce doğum yaptım Hastaneden memnun kaldım odası çokta küçük değildi. kapı süsü hastane kendisi veriyor ben normal doğum yaptığım için ertesi sabah çıkış işlemlerini yapabilirsiniz dediler. Saat 11 de gelip başka hasta alacaklarını nezaman çıkış yaparsınız dediler :)) Başka bi arkadaşımda aynısı oldu. hiç bi arkadaşım ziyaretime hastaneye yetişemedi Sezeryan olacaksan( ki Asiye hanım çok zorda kalmadan sezeryan yapmıyor benimde suni sancı ile normal doğum oldu ) 2 gün yatış olduğundan odayı güzelce süsletebilirsin. Hayırlı olsun buarada
bende asiye hnma gidiyorum odaların kimi küçük kimi büyük ama seçme şansınız yok hangisi denk gelirse dedilr.. süit oda yokmuş.. bende haftaya doğu yapıcam sezeryanla.. hastane çantasında ne götürülmeli diye sorumlu bayana bir denk gelemedim sorayım ben ntsde iken eşim sonmuş oda ayrıntılı konuşmamış bebek bezine gerek yok burdan veriyoruz demişler bebeğin eşyalrını koyun demişler ama elimde bir liste olaydı iyiydi.. sende varmı?
bende asiye hnma gidiyorum odaların kimi küçük kimi büyük ama seçme şansınız yok hangisi denk gelirse dedilr.. süit oda yokmuş.. bende haftaya doğu yapıcam sezeryanla.. hastane çantasında ne götürülmeli diye sorumlu bayana bir denk gelemedim sorayım ben ntsde iken eşim sonmuş oda ayrıntılı konuşmamış bebek bezine gerek yok burdan veriyoruz demişler bebeğin eşyalrını koyun demişler ama elimde bir liste olaydı iyiydi.. sende varmı?
Canım ben internetten buldum birkaç liste onları birleştirdim ona göre koydum ama odaları ve hemşirelerin suratsızlığını görünce vazgeçtim o hastaneden medipole gidiyorum doğumu orda yapcam . Asiye hanım iyi ama hastaneden dolayı değiştirdim. O yüzden nisaya dair bir listem yok yani .