Doğuma Hazırlık Nisa mı bade mi inci mi asya mı yada aklınıza gelen başka güzel isimler ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biizmde eylülde bebeğimiz olacak ilk bebeğimiz ve kız .
sizler gibi biz de isim konusunda hala karasısız.
ben sare , serra , beril, berra gibi isimleri düşünüyorum ama eşim de duru ismine takmış vaziyette bana da yardımcı olursanız sevinirim.sizce hangisi daha güzel ve ifadesi kolay

merhaba kızlar benim de bir kızım var.isim düşünürken sade ve anlaşılır, türkçe bir isim istedim.iki isim de sevmiyorum. Adı Beril anlamı da güzel :zümrüt. kolay da anlaşılıyor hiç pişman olmadım bu ismi seçtiğime. bi kızım daha olsa ya Safir yada Berra koyarım adını.

biizmde eylülde bebeğimiz olacak ilk bebeğimiz ve kız .
sizler gibi biz de isim konusunda hala karasısız.
ben sare , serra , beril, berra gibi isimleri düşünüyorum ama eşim de duru ismine takmış vaziyette bana da yardımcı olursanız sevinirim.sizce hangisi daha güzel ve ifadesi kolay

ben duru ismini sevmiyorum. anlami guzel ama cok fazla var simdilerde.. ayrica sabun, sampuankari da var. benim hosuma gitmiyor.
serra diye tanidigim bir cocuk var annesi onu kolay idare edemiyor. :s
yüsra nasil? ya da ahsen, eymen, nida?

Senin daha vaktin varmış ama yardımcı olması açısından bi kaç isim söyleyim..Bu arada ben de temmuzda doğum yapıcam daha isim bulamadım.Benim ilk kızımın adı Azra ikincisi için düşündüğüm isimlerse Duru-Nisa- Buse en çokta Rana olsun istiyorum ama eşim çocukların adı kaba saba oluyor ilki Azra bu da Rana kaba oluyor çocukların adı diye istemiyor Rana yı bende tereddütte kaldım.

İsmin kabası olduğunu bilmiyorum:) çirkin isim var ama kaba isim yok, kalın harfleirn d eayrı güzelliği var, ince harflerin de..
Rana güzel isim, zaten a'ları incelterek söylüyoruz. Yani yazılışı ile gösterecek olursak; Rânâ. Gayet kibar bir isim ama anlamını tam bilmiyorum.
Şahsen, söylemi güzel diye anlamsız bir isim koymazdım.:69:

Benim kızım henüz 3 aylık..İsmi Berra..En başta zor anlaşılır mı telaffuzu zor olurmu diye tereddütlerim vardı..Hepsi boşunaymış..7 den 70 e herkes çok güzel telaffuz ediyor..Ve herkes çok beğeniyor..Anlamı:Doğru sözlü,hayır işlemeyi seven,saliha cömert insan demek..Özel ve az bulunan bir isim..İyki varsın Berrammmmm..Seni çok seviyorum annecimmm..

kızlar benımde kasımda kızım olcak inş.ismini ecrin:allahın hedıyesı minel: cennette inci tanesi yada zeynep düşünüyoz hatta ecrin zeynep yada zeynep minel düşünüyoz.

Senin daha vaktin varmış ama yardımcı olması açısından bi kaç isim söyleyim..Bu arada ben de temmuzda doğum yapıcam daha isim bulamadım.Benim ilk kızımın adı Azra ikincisi için düşündüğüm isimlerse Duru-Nisa- Buse en çokta Rana olsun istiyorum ama eşim çocukların adı kaba saba oluyor ilki Azra bu da Rana kaba oluyor çocukların adı diye istemiyor Rana yı bende tereddütte kaldım.

rana çok güzel..nida da olabilir...

İsmin kabası olduğunu bilmiyorum:) çirkin isim var ama kaba isim yok, kalın harfleirn d eayrı güzelliği var, ince harflerin de..
Rana güzel isim, zaten a'ları incelterek söylüyoruz. Yani yazılışı ile gösterecek olursak; Rânâ. Gayet kibar bir isim ama anlamını tam bilmiyorum.
Şahsen, söylemi güzel diye anlamsız bir isim koymazdım.:69:

ismin kabası oldugunu bılmıosun demek sende bısı bılmıomussun be canım :1: çirkin isim yoktur bi kere..ama kaba isim vardır..kaba isim solemesı zor olan isimlerdir bence..rana yı severken bıle solemesı zor :34: ayrıca saana kibar gelen ısım baskasına kaba gelebılır..Şahsın adına konusman guzel olmus :44:

bende gördüm badenin aşk şarap anlamına geldiğini ama öyle düşünmüyorum bence çok hoş bir isim.tasavvuftaki allah aşkını anlatıyor inanıyorum buna.benimde bir kızım olucak allah kısmet ederse bende adını badesu koymaya karar verdim öyleki ona badesu diye sesleniyorum artık:1:oyüzden istediğini koy sonra neden koymadım diye pişman olma.

Back
X