nişamlıla bn

arr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
7
0
32
Selm yeni üyeyim :KK54:
Ben nişanlımla 2 ay görüşp hmn nişan oldu zaten oda cekngendi bnde tamda tanıyamadık aslında sonralarıda cok kavga eder olduk birbirimiz o zamn tanımaya başladık demekki bilmyrm tamm bnde sucluyum sabırsz ve cabk snrleneblyrm ufak seyleri bile büyütebiliyorum bu huylarımı hiç sevmyrm ama elmde değil nişqmlmda tam tersi cok rahat hiç ince fkrli depil umursamz. Tam odun tartıssak bnm inadıma gdck sözlr söylyr harektler yapıyor bni dahada snrlndryr bnde illa cvp vermk zorunda hissedyrm yazyrm bazn agırda konusyrm .yine kötüyüz herseferinde de bn dönüyorum cunkü sevyrum uzatmk istemyrm ama tükürdğğümü yalamktan da sıkıldm oda inat yazmıyr yazMk istyrm kendimi geri çekyrm o yazsın di bu tartısmanızda o suçluydu çünkü yani haftalık tartışma yasıyoruz ama hepte lüzumsz seylerdi offf

Ohoo iki aylık nişanlı, kavga küfür hakaret :KK12:böyle hayat mi geçer

Yok 2 ay sadece birbirimizi tanıyabildik yoksa 1 sene oldu temmuzun sonu düğün var eksik bilgi verdim kusura bakmayın

Ohoo iki aylık nişanlı, kavga küfür hakaret böyle hayat mi geçer
Yok 2 ay sadece birbirimizi tanıyabildik yoksa 1 sene oldu temmuzun sonu düğün var eksik bilgi verdim kusura bakmayın

İyicene düşün taşın. Evlilik hiç kolay değil. Tanıdığını düşünüp evlenirsin ,bi bakmışsin bambaşka bir insan var karşında.

Allah utandirmasin.

Tanıyoruz aslında ama bizde bişeyler eksik saygı yok sanki aramızda ben sinirli oldugum için alttan alamıyorum tartısmalarımızın coğuda bundan cıkıyor bn zatem hatamn farkındaym onada söylüyorum onun sadece cok rahat olusu bn snrlendiğim konularda uylaması ee birazda inkarcılığı cok canımı sıkıyor şimdide yazmıyor inat suçta onda bu sefer

Siz onu sizin sözlerinizle " tükürdüğünüzü yalamaya " alıştırmışsınız. Onda da bunun rahatlığı var. Ne desem ne yapsam bana geri dönecek havasında. Onu bu hâle getiren biraz da sizsiniz bence. Baştan tavrınızı belli etmeyip seviyorum diyerek kendinizi yok saymışsınız. Çoğu arkadaşımda gördüğüm sorun sizinkinin aynı. Böyle ilişki yürümez ezilen hep siz olursunuz. Ben evliliginizi düşünemiyorum bile. Iyi günler.

Öyle oldu birazda ama bu sefer bende kararlıyım yazmıycam inşallah

Sonuna kadar diren arama bence baya baya çek kendini bu sefer farklı olsun nisanlinda bunu anlasin. Sonrasında da oturup kirginliklarinizi konusun boyle olmaz

Ya o yazarsa yazmıyım mı bn peki yoksa kırgınlığımı söyleyimmi napayım

yani konudan alakasız ama şu güzel türkçemizin sesli harflerini kullansanız keşke

X