Nisan 2013 de çift çizgiyi görmek isteyenler ;)

slm kızlar!

Biz de bu ay bıraktık korunmayı. 5-6 nisan gibi adet olmam gerekiyor ama umarım olmam. Yumurtlama dönemine az çok denk getirmeye çalıştık ama bakalım hayırlısı. Bu ay korunmayı bırakmaya aniden karar verdik. bu aya hamile kalırsam bebeğin doğum tarihini hesapladım, aralık ortası oluyor. Aslında aralık ayı doğumlu olmanın dezavantajları olabilir die düşündüm, yani çocuk açısından, işte okula gitme, askerlik vs.

Sonra da amaaaaan ne kadar da ayrıntılı düşünüyorsun:1::1: sağlıklı olsun yeter diyorum kendi kendime. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Bakalım hayırlısı, aranızda batı en erken olan ben miyim yoksa?

Hayir benim 24 ya da 25 mart
Bakalim ne olacak bu 2.ayim

ben de öyle 1 ay olmadı daha. folic plus aldım hem folik asit hem kalsiyom hem d vitamini içeriyomuş. kilo alıyorum ama sanki

ben de öyle 1 ay olmadı daha. folic plus aldım hem folik asit hem kalsiyom hem d vitamini içeriyomuş. kilo alıyorum ama sanki

Ben folbiol kullanıyorum. Geçen yıl Folik plus'ı pek bulamamıştım eczanelerde. o yüzden doktora folbiol yazdırdım bu sefer. Kilo alma olmadı ben de bu arada. Ama geçen yılki başarısız gebelikte ilk ayda 2 kilo almıştım, sebebini bilmiyorum, baya zayıftım o zaman, psikolojik olarak çok yemiş de olabilirim. ama folik plus da kullanmıştım

Son düzenleme:
Benim bat ta 3 nisan kızlar ve bugün bi rüya gördüm bi kız bebeğim olmuş oluyordu altını temizliyordum daha küçücuktu simsiyah saçları vardı ins sırf kafaya taktığım için görmemiş imdir

umudum nisana kaldı 2.ayda başarısız geçti... :(
demek ki zamanı değilmiş hiç üzülme. nisan hepimizin umudu olsun

Benim bat ta 3 nisan kızlar ve bugün bi rüya gördüm bi kız bebeğim olmuş oluyordu altını temizliyordum daha küçücuktu simsiyah saçları vardı ins sırf kafaya taktığım için görmemiş imdir
hayırlısı canım inş olur. ben d başka bi arkadaşımın bebeği olduğunu gördüm rüyamda

Back
X