Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım üçüncü hamılelıgım maalesef ıkısı dusukle sonuçlanmıştı. Suan bı problem yok sadece lavaboya gıtmek şartıyla ayağa kalkıyorum, günlük ıgne ve progestan kullanıyorum. Inşaallah buna bısey olmaz ınsan çok korkuyor..
Sizin ilk hamılelıgınız mı? Çok teşekkürler güzel dıleklerınız ıcın.. Bu arada bızden başka nısanda dogum yapacak yok anlaşılan:)
benim ilk hamileliğim.. daha önce düşük kürtaj vs yok ama benimde sorunum çift rahimli olmam. erken doğum ve düşük riski var. geçen kanamam oldu dr a gittim diğer rahimden adet görmüşüm bebekde sorun yok çok şükür. herhangi bir ilaç vs kullanmıyorum. 20 gün sonra 3.ayım dolacak. nisan da doğum yapacak çok var da başka sayfalarda daha önce açılmış konu ben de bilmeden bir daha açtım bu yeni ya kimse rağbet etmedi henüz![]()
kızlar merhaba bende 12 haftalık hamilleyim..
Allah nasip ederse nisan ayı başında dünyaya gelecek bebeğim.. müthiş bir duygu gerçekten de. inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Hakkında hayırlısı canım. Benım kuzenımde de cıft rahîm vardı ve amelıyat oldu suan dokuz haftalık hamıle, Allah yüzümüze baksın aratmasın.. Tarama testın yapıldı mı?
kizlar bende hamileyim bisey olmassa dogumum 27 nisanda olucak insallah
MAŞALLAH .. rahat geçiyor diye kendini yine de çok yorma emi. herkese de deme nazar değmesin ...Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin ..
karnı büyümeye başlayan varmı kızlar![]()