Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de nisan annesi olcam inş:)..geçen hafta ikili test yaptırdım her şey normal ama cinsiyeti söylemediler daha belli olmaz dediler..nette bir üsrü tez var cinsiyetle ilgili onlara bakmakan bıktım..
kızlar grip olmuştum doktora gittik bugun ve gıtmısken bebege bakalım dedi ve tesadüfen bebegımın suyunun azaldıgını gordu cok azmıs serum taktılar ve dahada takacaklar pazartesi düzelmezse hastaneye yatacagım lütfen dua edin bize
saolun kızlar tekrardan ikili testimizin sonucu çok iyi çıktı bebeğimde iyiymiş öyle dedi doktorum ve galiba benimkide kızmış :) büyük ihtimalle dedi doktorumuz
kızlar selamlarrrr bende kısmetse nisanda doğum yapacağım inşallah. şu anda 13+5 teyim. kafam karıştı biraz sizinle bişey paylaşmak istiyorum. son adet tarihim 27 haziran bu tarihe göre bebeğim 2 hafta daha büyük olması gerekiyor. ilk doktora gittiğimde bebek daha büyük görünüyor demişti muhtemel doğum tarihi önce 13 nisan sonra 16 nisan dedi ilk doktorum. şimdi özel hadtaneye gittim 2 hafta geç yumurtlama olmuş dedi ve bebek küçük dedi. ilk hamileliğim hiç bir yorumda bulunamıyorum böyle bir tecrübesi olan var mı yada fikri olan? çook teşekkür ederim.
kızlar selamlarrrr bende kısmetse nisanda doğum yapacağım inşallah. şu anda 13+5 teyim. kafam karıştı biraz sizinle bişey paylaşmak istiyorum. son adet tarihim 27 haziran bu tarihe göre bebeğim 2 hafta daha büyük olması gerekiyor. ilk doktora gittiğimde bebek daha büyük görünüyor demişti muhtemel doğum tarihi önce 13 nisan sonra 16 nisan dedi ilk doktorum. şimdi özel hadtaneye gittim 2 hafta geç yumurtlama olmuş dedi ve bebek küçük dedi. ilk hamileliğim hiç bir yorumda bulunamıyorum böyle bir tecrübesi olan var mı yada fikri olan? çook teşekkür ederim.
son adet tarihi baz alınıyor ama döllenme süresine göre değişiklik gösteriyor. özel hastanedeki doktorunun dediği gibidir. sat tarihi gebelik başlangıcı olarak kabul ediliyor ama kesin ogün olduğu için değil ortak bir süre belirlenmesi için dünyaca öyle kabul edilmiş. yumurtlama döllenme zamanı farklılık gösterir.diye biliyorum endişelenme bence..