Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım doktorumda normal oldugunu soyluyor ama ben cok endıselenıyorum bugun aclıgımda hafıfledı eskısı kadar acıkmıyorum agrılarımda olunca acaba ters gıden bıseylermı var dıyede dusunmeden edemıyorum yarın gıdıp tekrar kan testı yaptırıcam degerlerime bakıcam ınsallah yukselmıstır kızlar
hayırlı olsun allah sağlıklı evlat versin hepimize, bende 1 nisanda tahlil verdim 2 nisanda öğrendim benimde çok çok küçükmüş yavrum :) bende aksine hiç acıkmıyorum hiç iştahım yok yemek istiyorum bebek için ama yok günde 2 öğün ancakasık batmalarım benm de var üşütmüşüm gibi, adet olcakmış gibi arada bel, ama çoğunlukla kasık ve karın ağrısı, beta hcg niz kaçtı? bir de ben sağlık ocağında test yaptırmıştım dr 3 ay sonra yine gel dedi kontrole ama çok geç değilmi, değerleri takip etmeleri gerekmiyormu kadın doğum dr una ne zaman gitmem gerekiyor acaba?
hayırlı olsun allah sağlıklı evlat versin hepimize, bende 1 nisanda tahlil verdim 2 nisanda öğrendim benimde çok çok küçükmüş yavrum :) bende aksine hiç acıkmıyorum hiç iştahım yok yemek istiyorum bebek için ama yok günde 2 öğün ancakasık batmalarım benm de var üşütmüşüm gibi, adet olcakmış gibi arada bel, ama çoğunlukla kasık ve karın ağrısı, beta hcg niz kaçtı? bir de ben sağlık ocağında test yaptırmıştım dr 3 ay sonra yine gel dedi kontrole ama çok geç değilmi, değerleri takip etmeleri gerekmiyormu kadın doğum dr una ne zaman gitmem gerekiyor acaba?
benım doktorumda normal oldugunu soyluyor ama ben cok endıselenıyorum bugun aclıgımda hafıfledı eskısı kadar acıkmıyorum agrılarımda olunca acaba ters gıden bıseylermı var dıyede dusunmeden edemıyorum yarın gıdıp tekrar kan testı yaptırıcam degerlerime bakıcam ınsallah yukselmıstır kızlar
mrblar arkadaşlar bende en son martın 4 de adet olmuştum 2 gün geciktim ve bu sabah evde kendim test yaptım 1.cizgi tamamen çıktı ikinci çizgi ise gayet net görünüyor 1.kadar olmasa da :) işlh hamileyimdir sizde nasıl???
ewet canım yaptıedım ılk yaptırdıgımda 75 cıkan sonucum 3 gun sonra 440 cıktı umarım saglıklı bır sekılde ılerlerİnşallah yükselmiştir. Yaptırdın mı? Kaç çıktı?
ben de hiç acıkmıyorum , iştah sıfır nerdeyse , günde 2 öğün zar zor yiyebiliyorum , inş geçer bu dönem , normalde de öyleyimdir zaten , dr a gidersen burayada yazarmısın canm normalmiymiş ? ben hiç aklıma olumsuzluk diye getirmedim , bulantımdan dolayı
ben geçen ay günüm gelmeden defalarca idrar testi yaptım çıkmamıştı günüm geçti yine yaptım yine yokmş , sonra regl oldm zaten 4 gün geçmişti , bu ay da hiç yapmadım tuttum kendimi 6 gün geçince kan testi yaptırdım , ama içimde kalmasın diye yine de bi idrar testi yapcam :)
herkeste farklı oluyormuş kimisi adetten 1 hafta önce bile çıkıyormuş , kimisinde çıkmıyormuş, ama hormonlar önce kanda artıyormuş sonra idrarda o yüzden çıkmazsada üzülme bekle kan testi yaptır , inş hamilesindir canm müjdeni bekliyoruz![]()