- 23 Ekim 2014
- 212
- 165
- Konu Sahibi hellokitty27
Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim gelirse bende başlıycam tedavim nisana kaydıbende yeni tedavim için gün sayanlardanım.
3.denemem olacak allah nasip kısmet ederse...
rabbim hepimize yardım etsin.emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....
Allah işini rast getirsin arkadaşım :))) ne güzel dondurulmuşların var rast gelsin inşallah... Ve bu yolda ilerleyen bütün yoldaşların, canların.....Merhaba kizlarr herkes icin hayirlisini diliyorumm. Aralikta ilk basarisiz denemem olmustu. Ben de nisan ayinda dondurulmuslarimla 2.kez denicem
Canim sonucun pozitiff olur insallahh , az kalmis ogrenmene :)Bende tüp yptırdım bu ay.sonucumu nisan 3 te alıcam..bu yolda rabbim hrrkesin yardımcısı olsun...
Ins canm teşekkür ederim herkes pozotif sonuc alir insCanim sonucun pozitiff olur insallahh , az kalmis ogrenmene :)
Selam arkadaşlar şu an hastanedeyim adetimin ilk günü muayeneye geldim bekliyorum bakalım ne diyecek. Yaşım 38 bir aşılama birde tüp bebek denemem oldu tutmadı hayırlısı artık. Sebepsiz infert. Benimkisi. Bakalım bu gün ne diyecekler bir an önce tüp tedavisine başlasam bari dualarınızı bekliyorum :)bahceliev cookk tesekkurler Allah herkesin gonlune gore versin, beklemenin ne demek oldugunu yasayanlar bilir sadece, bizi ancak biz anlariz :) senin ilk denemen mi olacak?
Tarlusal kullanıp tedaviye baslayabilirsin canım benim ikiside öyle oldu bu sefer yine ilaçla adet olucamdaha mart adetini olmadım ama 2.denememi nisan adetimle başlıcam hayrlısyla inşlh
Amin inşallahmerhaba arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı bebişli olsun inşallah allah kısmet ederse bende 4-5 nisanda tedaviye başlıyorum 2 tüp denemem var birincisi negatif ikincisi 6 haftalık düşük allah hepimizin yardımcısı olsun
Tedavin hayırlı olsun arkadasım. Bende bugün iğnelere başlıyorum ilk kontrol çarşamba günü haydi herkese kolay gele :)))selam kızlar bende nisanda yaptırıyorum tüp bebek şu anda tedavi aşamasındayım iğnelere başladım salı günü randevum var gidişata bakıp yumişlerimi toplama gününe karar verecek doktor beraber gün sayarız burda Allah hepimizin yardımcısı olsun.