- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
Bat 10 Nisan mışKızlaaarrr ben az önce dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok heyecanlıyımm yarın kan vermeye gidicemm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 10 Nisan mışKızlaaarrr ben az önce dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok heyecanlıyımm yarın kan vermeye gidicemm![]()
Amiinn canım benim kan sonucunu alır almaz yazAy çok teşekkür ederimm inşallah yarın kesinleşirde güzel haberler alırım darısı isteyen herkesin başına inşallahhh![]()
Testin resmi var mı bize de örnek olsunAy çok teşekkür ederimm inşallah yarın kesinleşirde güzel haberler alırım darısı isteyen herkesin başına inşallahhh![]()
Kanda da guzel bir deger gorursun insallahAy çok teşekkür ederimm inşallah yarın kesinleşirde güzel haberler alırım darısı isteyen herkesin başına inşallahhh![]()
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım benimHenüz test yapmadım, gelen giden de yok.. 1hafta daha veriyorum kendime![]()
Çok iyiKızlar merhaba cuma günü sabah 9 da kan vermiştim 15,5 beta hcg , bugün kan verdim saat 4 de acil de 107,60 çıkmış nasıl sizce
Yaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlaaarrr ben az önce dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok heyecanlıyımm yarın kan vermeye gidicemm![]()
Kız sen hamiş olduğunu niye bize söylemedin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba cuma günü sabah 9 da kan vermiştim 15,5 beta hcg , bugün kan verdim saat 4 de acil de 107,60 çıkmış nasıl sizce
Oyyy oyyy maşallah bugün 3.ncu gebe haberi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum hayırlı olsunBata 3 kala sizce![]()
Amiiin inşallahOyyy oyyy maşallah bugün 3.ncu gebe haberi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum hayırlı olsun![]()
Söylemişti ama araya kaynamış sanırımKız sen hamiş olduğunu niye bize söylemedin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Valla var gibi canım yarın hemen kan verBata 3 kala sizce![]()
Okuyorum hepsini ama gözden kaçmış demekki bugün 3 güzel haber aldık maşallah çok sevindim hepsineSöylemişti ama araya kaynamış sanırım![]()
Çarşamba bat günüm salı falan veririm diye düşünüyorum net olsun diyeValla var gibi canım yarın hemen kan ver![]()
Yarın kan verip durumunu bizimle de paylaş kuzumAmiiin inşallah![]()
Salı vericem inşallah cuma verdim negatifti çünkü ben belirtilerim olunca bugün tekrar yapmak istedim testi evdeYarın kan verip durumunu bizimle de paylaş kuzum![]()
Istersen adet gunune kadar testle takip et koyulasmayi adet gunu kan verirsin simdi kucuk bi deger cikabilir ama adet gunune katlanmis olur insallah dolu dolu bi deger gorursunBata 3 kala sizce![]()
Olabilir çok mesaj vardı o günOkuyorum hepsini ama gözden kaçmış demekki bugün 3 güzel haber aldık maşallah çok sevindim hepsine![]()