- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- 23
Evet canim henuz catlamamis siliklesmesi lazim t cizgisinin. Havuc tuketebilirsin 1 veya 2 tane catlamaya yardimci olurmus. Bugunude degerlendir yarinida![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim henuz catlamamis siliklesmesi lazim t cizgisinin. Havuc tuketebilirsin 1 veya 2 tane catlamaya yardimci olurmus. Bugunude degerlendir yarinida![]()
C çizgisi silik gibi çıkan kuzum4.ncusu 3ncuye göre bana biraz silik geldi çatlama olmuş geldi bence bugunude değerlendirin
Tebrikler" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Yaaaaaa çoook sevindim kuzummm topic açanlar birer birer hamile kalıyorrr ben regli olunca terk etmistim buraları bi bakayım dedimm seni gördümm sağlıcakla ilerlesin inşallahhhh" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Oy masallah gözünüz aydin saglikla büyüsün kucaginiza alin insallah" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Bebeğim maşallah ya" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Belirtileriniz nelerdi acaba" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
Maşallah darısı hepimizin başına amiiinn" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Belirtilerin nelerdi bize biraz bilgi verir misin" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Yaaa çok güzel Bir haber. yapmışsın sonunda inşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim bana da uğur getir inşallah" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Bugün 11. günKaç gün geçti iğnenin uzerinden
" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Artık 2022 Aralık anneleri topiğini de sen açarsın tebrikler canım" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
hayırlı olsun canım" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Cok sevindimmm hayirli ugurlu olsun saglikli gebelik saglikli dogum saglikli evlat diliyorum" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Yaaaaa çoookkk sevindimmmm" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Yaaa hayırlı olsun kuzum çok mutlu oldum topik uğurlu geldi" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()