- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
Gayet iyiKızlar kan testim 53,45 çıktıbata 2 gün var nasıl sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyiKızlar kan testim 53,45 çıktıbata 2 gün var nasıl sizce
Gayet iyi![]()
Tebriklerr" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
mükemmelKızlar kan testim 53,45 çıktıbata 2 gün var nasıl sizce
AA gerçekten mi canım çok sevindi." Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
11 Nisan
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kız hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Sağol canım. Ben çok takıyorum kafamaHayırlısı olsun kuzum belki stres yapıyorsunuzdur yumurtlama dönemi
Yiiaaa inanamıyorummm" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Yaaa cok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua at" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Gözünüz aydın sağlıkla hayırla gelsin bebiş inşallah darısı bizlere olsun kısa zamanda" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Bebeliler hadi bekliyoruz pür dikkatSimdi butun hamislerimiz ne zaman belirti basladi ne oldu ve ne zaman test yapti bize bir bir anlatsin nasiplenelim![]()
Heyecandan bizi unuttularBebeliler hadi bekliyoruz pür dikkat![]()
Resmen çayımı aldım mesajları okurken keyif yapıyorumBebeliler hadi bekliyoruz pür dikkat![]()
Aynen 5dk da bir girip bakiyorumResmen çayımı aldım mesajları okurken keyif yapıyorumhadi daaa heyecana ara verdiler dedim
" Anne ben geliyorum " dedi18 ay sonunda kavuşturan Rabbime şükürler olsun
![]()
Eee artık Aralık anneleri topigi sana yakışır bursalimArtık 2022 Aralık anneleri topiğini de sen açarsın tebrikler canım![]()