NİSAN 2022TÜP BEBEĞE BAŞLAYANLAR BU SÜRECİ BERABER GEÇİRELİM ❤️❤️

Benimde yumurta toplama işlemim gerçekleşti,9 yumurta toplandı .sadece 1i döllendi 😕bugün 2.günüydü bölünmeye başlamış .tek embriyo ile yola devam edicez,inşallah o da bizi bırakmaz🙏🏻
Önemli olan çık yumurta olması değil tek bir yumurtayla güzel embriyo oluşması o yüzden hiç canınızı sıkmayın 🙏🥺

Merhabalar, bende birazdan son iğnemi vuracağım çatlatma iğnesi olarak, umuyorum ki son olsun :) perşembe yumurta toplama işlemim olacak ☺️ Hayırlı sonuçlarımız olsun♥️

Merhabalar, bende birazdan son iğnemi vuracağım çatlatma iğnesi olarak, umuyorum ki son olsun :) perşembe yumurta toplama işlemim olacak ☺️ Hayırlı sonuçlarımız olsun♥️
Kaç gün iğne vuruldunuz acaba dozunuz neydi

Kaç gün iğne vuruldunuz acaba dozunuz neydi
Femara 5 gün kullandım
Gonal f 900ml; 225cc olarak 10 gün kullandım
Humatrope 12mg; 40cc olarak 8 gün kullandım
Menopur 75; 10 gün kullandım
Cetrotide 250; 5 gün kullandım
Ovitrelle 250; biraz önce vurdum. Bu şekilde benimki ☺️

Femara 5 gün kullandım
Gonal f 900ml; 225cc olarak 10 gün kullandım
Humatrope 12mg; 40cc olarak 8 gün kullandım
Menopur 75; 10 gün kullandım
Cetrotide 250; 5 gün kullandım
Ovitrelle 250; biraz önce vurdum. Bu şekilde benimki ☺️
Ben bugün başladım ganol f 900ml 162,5 dozum ve azitro antibiyotik birde flora düzenleyici ilaç verdi bana niye başka bişey vermedi şaşırdım 🤔

Bugün sonunda benim de yumurtalar toplandı, 5 tane toplanmış yarın durumlarıyla ilgili bilgi verecekler... Heyecanlı bekleyiş başladı:21: Umarım hepimizin sonucu iyi olur:KK200:

Bugün sonunda benim de yumurtalar toplandı, 5 tane toplanmış yarın durumlarıyla ilgili bilgi verecekler... Heyecanlı bekleyiş başladı:21: Umarım hepimizin sonucu iyi olur:KK200:
Benimde yarın toplanıcak nasıl acı ağrı felan oluyormu 😔

Benimde yarın toplanıcak nasıl acı ağrı felan oluyormu 😔
Merhaba işlem sırasında hiç ağrı yok zaten anestezili oluyor, şimdi kasıklarıma yakın belli belirsiz sızlama var regl öncesi gibi ama ona da parol alın rahatsız ediyorsa dediler... yoksa aşırı bir ağrı yok, korkmayın hiç

Merhaba arkadaşlar bu tedavide kullanılan ignelerin çok yan etkileri oluyormu ?Fiziksel yada duygusal hic yaptırmadığim için bilmiyorum.Asilalamadaki klomen bile bulantı vs. yapıyordu.Ön bilgi için araştırma yapıyordum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Korkularımda var daha önce aşılama sırasında baya sorunlar yaşadım zor geçti dr bazi kisilerre olabiliyor demişti.Trasnfer işlemini anestezili yaptıranlar varmış olabiliyormu?

Merhaba işlem sırasında hiç ağrı yok zaten anestezili oluyor, şimdi kasıklarıma yakın belli belirsiz sızlama var regl öncesi gibi ama ona da parol alın rahatsız ediyorsa dediler... yoksa aşırı bir ağrı yok, korkmayın hiç
Çok teşekkür ederim ♥️

Merhaba arkadaşlar bu tedavide kullanılan ignelerin çok yan etkileri oluyormu ?Fiziksel yada duygusal hic yaptırmadığim için bilmiyorum.Asilalamadaki klomen bile bulantı vs. yapıyordu.Ön bilgi için araştırma yapıyordum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Korkularımda var daha önce aşılama sırasında baya sorunlar yaşadım zor geçti dr bazi kisilerre olabiliyor demişti.Trasnfer işlemini anestezili yaptıranlar varmış olabiliyormu?
Merhabalar bende aşılama yaptırdığımda haplar benide kötü etmişti. Tüp bebek iğnelerini kullanırken aşırı bi baş ağrısı oldu 5 gün boyunca geçmedi ama migreni olan biriyim iğnelerden kaynaklımıdır bilmiyorum onun dışında bişey olmadı, doktorumada sormuştum femara halsizlik yapar demişti öyle bişey olmadı

Merhabalar bende aşılama yaptırdığımda haplar benide kötü etmişti. Tüp bebek iğnelerini kullanırken aşırı bi baş ağrısı oldu 5 gün boyunca geçmedi ama migreni olan biriyim iğnelerden kaynaklımıdır bilmiyorum onun dışında bişey olmadı, doktorumada sormuştum femara halsizlik yapar demişti öyle bişey olmadı
Teşekkür ederim sağolun.Evet baş ağrısı olduğunu bende duymuştum.

• Beğen
Reactions: Zrd
Back
X