Canım testin hangi markaydi?Kızlarrr kan verdim, doktor pozitif dedi benle beraber stresle heyecanla bekleyen herkesin ki pozitif çıkar inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım testin hangi markaydi?Kızlarrr kan verdim, doktor pozitif dedi benle beraber stresle heyecanla bekleyen herkesin ki pozitif çıkar inşallah![]()
Canım yaptığın kaset test hangi markaydi ?Amın inşallah cnm benim![]()
Canım yaptığın kaset test hangi markaydi ?
First test erken gebelik testiydi cnm HCGCanım yaptığın kaset test hangi markaydi ?
Markası neydi acabaErken gebelik testlerini Allah kahretsin yani benim kaç kere kıpkırmızı çıktı bir hevesle gidip kan verdim negatif negatif çok can sıkıcı
ArtomesMarkası neydi acaba(
ArtimedArtomes
Yalancı pozitif çıkartıyor diye biliyorumArtimed
İdrara geç düşer kanda baktırın birde 3. Gün embriyosu iyce geç düşer idrar testineMrb herkese sadece okumakla olmuyo dedim bende üye oldum katıldım aranıza.14 nisanda 3.gun embriyosu transferi oldum.Bugun 7.gundu dayanamadım idrar testi yaptım negatif...Üzgünüm
Sonucunuz çıktı miDayanamadım ya 0.200 çıktı istemsizce olumsuzluğa kapıldım ama belirtiler ve sancılar devam ediyor
Bende 17 nisanda Şişli Memorial da transfer oldum doktorum ipek hanım. Durumunuz nedir ? Olumludur inşallahSisli memorial.
Merhaba canım bende bursadayım sizin sonucunuz ne çıktı acabaİdrara geç düşer kanda baktırın birde 3. Gün embriyosu iyce geç düşer idrar testine
Negatif olduMerhaba canım bende bursadayım sizin sonucunuz ne çıktı acaba
Hayırlısı olsun canım benimde test günüm cumartesi ama hiç umudum yok adet sancısı gibi hissediyorumNegatif oldu