merhaba bende milupa rezene cayı veriyorum20ml gunde 2 kez.arada 2-3 cay kaşığı su veriyorum doktorum su verme dedi ama ablamın 2 cocuğu var suyun tadına alıştır sonra alışırması zor oluyor dedi.suyun ne zararı olurkii.ama kaynatıp ılımış su olacak...
güneşe direkt çıkarmayın bebişlerinizi evin içinde pencere önünde 5 dk yeterli olacaktır.
rezeneyide ben 50ml 2 çay kaşıgı koyuyorum. doktorumuz rezenede çok iyi ama önce ıhlamur ver dogal yolu tercih et dedi ve bende ıhlamur veriyom . rezeneden daha ii geldii :dance:
kızlar bbeklerinize yeni bişeyler veriyomusuz bilgilendirin bakalım bizi de belki işe yarar gazına sancısına yada kilo almasına hadi yazın bakalım bbeeklerimiz 3ayı da bitirecek az kaldı ben dut kaynatıpsuyunu içiriyorum çok seviyor bide milupanın rezeneye devam
Ben günde 2-3 çay kaşığı sudan başka bir şey vermiyorum .Onuda çok sıcak havalarda ve emzirdikten sonra veriyorum, doktor öyle demişti. Yanlış mı yapıyorum acaba..
Ben günde 2-3 çay kaşığı sudan başka bir şey vermiyorum .Onuda çok sıcak havalarda ve emzirdikten sonra veriyorum, doktor öyle demişti. Yanlış mı yapıyorum acaba..
HAYIR CANIM YANLIŞ YAPMIYORSUN AMA SUYU SADECE SIÇAK HAVADA DEGİL HERZAMAN HERGÜN GÜNDE 4-5 DEFA 5-6 ÇAY KAŞIGI VERMELİSİNN EGER BEBEGİNİN KARIN AGRISI GAZ PROBLEMİ VARSA IHLAMUR REZENE VEREBİLİRSİN HATTA SORUN YOKSA BİLE HAFTADA 1 KERE IHLAMUR VERİRSEN BEBEGİNİN KARNI RAHATLAR.a.s.
Ben cuma günü doktordaydım özellikle sordum su veya sütün dışında herhangi birşey vermemi istemiyor.Ama bu sıcaklarda ne zararı olurki 2 -3 çay kaşığıyla vereceğim suyun.Bence her bebeğe bu kurallar uygulanmamalı benim oğlum zaten emen bir bebek 2-3 damla su verirsem onun iştahını hiç değiştirmicektir.Diye düşünüyorum henüz pratikte uygulamadım gerçi.
ıhlamuru nasıl hazırlıyorsunuz hazır milupanın falanmı yoksa direk çiçeğini mi kaynatıyorsunuz bu arada ben süt ve viamin dışında birşey vermiyorum drumuz verme demişti annem de su konusunda ısrarlı napıcam bilemedim ben de
benim bebeğimde 84 günlük bende su veriyorum her gün hatta sindirimini kolaylaştırsın diye kavunu sıkıp suyunuda veriyorum şimdi rezene vermek istiyorum ama ne kadar vereyım kararsızım :44:
ben ilk günden itibaren rezene melisa kimyon çaylarından veriyorum...
kendim için hazırladığım çaydan birazda oğluma veriyorum. Şu an günde 10 çay kaşığı kadar veriyorum.