- 6 Temmuz 2023
- 151
- 38
- 13
- 31
- Konu Sahibi kedikiz1728
-
Engelle bence. Çünkü ilişkiniz bitmiş.Son paylasimimi okuyanlar bilir.nikah tarihi alındıktan hemen sonra saçma sapan davranışları olmustu.1 hafta önce bitti hersey.sesi sedası çıkmadı onunda zaten.ben bunca zaman kendi aptallığıma kızıyorum.en son bohcaları yollamak icin iletesim kurdum.orda hala beni sucluyodu.bende,hic kendine bakmiyosun allahından bul dedim.sonra annesi,ogün beni arayıp niye beddua ediyosun dedi.. sanki beni defalarca yarı yolda bırakan oğlu degilmis gibi... sozde kiz cocuklarina cok deger veririz biz demisti.ama ogunden sonra beni hic aramadi bile.oglunun davransilarina ragmen..ama beddua ediyorum diye hesap sorabiliyolar.ben insanların pişkinliklerine hala şaşırıyorum..ablam, Bi an önce bohcalarını yollayın dedi.bizde harekete geçtik.bu kişiye adresini sormustum.acik adresini bilmiyodm.yeni eve taşınınca verirmiş. Arkadaşlar tek umudum kpss.sonrasina bakicam. Şuan başka bisey yapamıyorum arkadaşlarımla konuşmak dışında.kedilerim var.mutlu olmaya çalışıyorum. Ama gözlerim doluyo ara ara.ailem anlamasın diye odama kaçıyorum. Tavsiye alabilirmiyim bu süreç nası geçer? Annesi vatsptan hikayelerine bakiyo bide.ben engel koymadım.annem bosver demisti. ?
3 Ay kalp sancısı 6 ay karin agrisi çekersin ama 2 yıl sonra gerçekten sevildiğinde Allahim beni nasıl bir cehennemden çektin aldın diye şükür namazları kilarsin .. yasını tut acini yasa ve arkana bakma bir ömür ağlamandan iyi olacakSon paylasimimi okuyanlar bilir.nikah tarihi alındıktan hemen sonra saçma sapan davranışları olmustu.1 hafta önce bitti hersey.sesi sedası çıkmadı onunda zaten.ben bunca zaman kendi aptallığıma kızıyorum.en son bohcaları yollamak icin iletesim kurdum.orda hala beni sucluyodu.bende,hic kendine bakmiyosun allahından bul dedim.sonra annesi,ogün beni arayıp niye beddua ediyosun dedi.. sanki beni defalarca yarı yolda bırakan oğlu degilmis gibi... sozde kiz cocuklarina cok deger veririz biz demisti.ama ogunden sonra beni hic aramadi bile.oglunun davransilarina ragmen..ama beddua ediyorum diye hesap sorabiliyolar.ben insanların pişkinliklerine hala şaşırıyorum..ablam, Bi an önce bohcalarını yollayın dedi.bizde harekete geçtik.bu kişiye adresini sormustum.acik adresini bilmiyodm.yeni eve taşınınca verirmiş. Arkadaşlar tek umudum kpss.sonrasina bakicam. Şuan başka bisey yapamıyorum arkadaşlarımla konuşmak dışında.kedilerim var.mutlu olmaya çalışıyorum. Ama gözlerim doluyo ara ara.ailem anlamasın diye odama kaçıyorum. Tavsiye alabilirmiyim bu süreç nası geçer? Annesi vatsptan hikayelerine bakiyo bide.ben engel koymadım.annem bosver demisti. ?
Nikahtan birkaç gün önce ve bir de nikah masasindan kalkan insan tanıyorum, şu an ikisi de çok mutlu başkalarıyla..Olmayınca olmuyorSon paylasimimi okuyanlar bilir.nikah tarihi alındıktan hemen sonra saçma sapan davranışları olmustu.1 hafta önce bitti hersey.sesi sedası çıkmadı onunda zaten.ben bunca zaman kendi aptallığıma kızıyorum.en son bohcaları yollamak icin iletesim kurdum.orda hala beni sucluyodu.bende,hic kendine bakmiyosun allahından bul dedim.sonra annesi,ogün beni arayıp niye beddua ediyosun dedi.. sanki beni defalarca yarı yolda bırakan oğlu degilmis gibi... sozde kiz cocuklarina cok deger veririz biz demisti.ama ogunden sonra beni hic aramadi bile.oglunun davransilarina ragmen..ama beddua ediyorum diye hesap sorabiliyolar.ben insanların pişkinliklerine hala şaşırıyorum..ablam, Bi an önce bohcalarını yollayın dedi.bizde harekete geçtik.bu kişiye adresini sormustum.acik adresini bilmiyodm.yeni eve taşınınca verirmiş. Arkadaşlar tek umudum kpss.sonrasina bakicam. Şuan başka bisey yapamıyorum arkadaşlarımla konuşmak dışında.kedilerim var.mutlu olmaya çalışıyorum. Ama gözlerim doluyo ara ara.ailem anlamasın diye odama kaçıyorum. Tavsiye alabilirmiyim bu süreç nası geçer? Annesi vatsptan hikayelerine bakiyo bide.ben engel koymadım.annem bosver demisti. ?
Son paylasimimi okuyanlar bilir.nikah tarihi alındıktan hemen sonra saçma sapan davranışları olmustu.1 hafta önce bitti hersey.sesi sedası çıkmadı onunda zaten.ben bunca zaman kendi aptallığıma kızıyorum.en son bohcaları yollamak icin iletesim kurdum.orda hala beni sucluyodu.bende,hic kendine bakmiyosun allahından bul dedim.sonra annesi,ogün beni arayıp niye beddua ediyosun dedi.. sanki beni defalarca yarı yolda bırakan oğlu degilmis gibi... sozde kiz cocuklarina cok deger veririz biz demisti.ama ogunden sonra beni hic aramadi bile.oglunun davransilarina ragmen..ama beddua ediyorum diye hesap sorabiliyolar.ben insanların pişkinliklerine hala şaşırıyorum..ablam, Bi an önce bohcalarını yollayın dedi.bizde harekete geçtik.bu kişiye adresini sormustum.acik adresini bilmiyodm.yeni eve taşınınca verirmiş. Arkadaşlar tek umudum kpss.sonrasina bakicam. Şuan başka bisey yapamıyorum arkadaşlarımla konuşmak dışında.kedilerim var.mutlu olmaya çalışıyorum. Ama gözlerim doluyo ara ara.ailem anlamasın diye odama kaçıyorum. Tavsiye alabilirmiyim bu süreç nası geçer? Annesi vatsptan hikayelerine bakiyo bide.ben engel koymadım.annem bosver demisti. ?
İnanın üzülebileceğiniz bir insan değildi ama tabiki bir ilişki evlilik arefesinden dönülmüş bir süreçten sonra üzülmeniz çok normal. Üzüleceksiniz bazen ağlayıp bazen güleceksiniz... bunu böyle böyle zamanla aşacaksını. Size en büyük tavsiyem şu olur, sırf bu durumU atlatabilmek için yeni bir ilişkiye başlamayın yeniden en hatanız bu olur kafanızı zamanla toplayacaksınız. İşe girin, arkadaşlarınızla vakit geçirin, ablanız farklı bir şehirde ise onun yanına gidin. KPSS demişsiniz birazcık kafanızı topladıktan sonra disiplinli bir şekilde başlayın hazırlıklarınıza. Ayrıca bu karşı taraftan kim var kim yok ergenler gibi engellemek yerine silin numaralarını geçin gidin arayan msj atan olunca görüldü bile atmadan silip geçin kafanızı bulandırmayın. İnankn günlerce alnınızda iz çıkıp dizlerinizin yada oluncaya kadar şükür namazı kılsanız yine azdır bu kurtuluşunuz için. Umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur sizin içinSon paylasimimi okuyanlar bilir.nikah tarihi alındıktan hemen sonra saçma sapan davranışları olmustu.1 hafta önce bitti hersey.sesi sedası çıkmadı onunda zaten.ben bunca zaman kendi aptallığıma kızıyorum.en son bohcaları yollamak icin iletesim kurdum.orda hala beni sucluyodu.bende,hic kendine bakmiyosun allahından bul dedim.sonra annesi,ogün beni arayıp niye beddua ediyosun dedi.. sanki beni defalarca yarı yolda bırakan oğlu degilmis gibi... sozde kiz cocuklarina cok deger veririz biz demisti.ama ogunden sonra beni hic aramadi bile.oglunun davransilarina ragmen..ama beddua ediyorum diye hesap sorabiliyolar.ben insanların pişkinliklerine hala şaşırıyorum..ablam, Bi an önce bohcalarını yollayın dedi.bizde harekete geçtik.bu kişiye adresini sormustum.acik adresini bilmiyodm.yeni eve taşınınca verirmiş. Arkadaşlar tek umudum kpss.sonrasina bakicam. Şuan başka bisey yapamıyorum arkadaşlarımla konuşmak dışında.kedilerim var.mutlu olmaya çalışıyorum. Ama gözlerim doluyo ara ara.ailem anlamasın diye odama kaçıyorum. Tavsiye alabilirmiyim bu süreç nası geçer? Annesi vatsptan hikayelerine bakiyo bide.ben engel koymadım.annem bosver demisti. ?
Ohoo sen ne diyorsun.sokak takıcısından alınan dandik boncuklu takıları isteyen varTakılan altın pahalı hediyeler vs istenir de bohça isteyeni de ilk defa duydum. Ben olsam göndermezdim çöpe atardım ya da sağdan soldan ufak yırttıp öyle gönderirdim.
Wp hikayeleri ona gizleyebilirsin. Esyaları verdikten sonra komple her yerden engelleyin. Belli bir dönem geciriyorsun bunu yasaman dogal bir durum 3-6-9 ay arası toparlanabiliyor tam bilgi veremeyecegim kisiden kisiye degisiyor. Dogru karar vermissin hepsi gecicek merak etme biraz zaman tani kendini toparlanman icinSon paylasimimi okuyanlar bilir.nikah tarihi alındıktan hemen sonra saçma sapan davranışları olmustu.1 hafta önce bitti hersey.sesi sedası çıkmadı onunda zaten.ben bunca zaman kendi aptallığıma kızıyorum.en son bohcaları yollamak icin iletesim kurdum.orda hala beni sucluyodu.bende,hic kendine bakmiyosun allahından bul dedim.sonra annesi,ogün beni arayıp niye beddua ediyosun dedi.. sanki beni defalarca yarı yolda bırakan oğlu degilmis gibi... sozde kiz cocuklarina cok deger veririz biz demisti.ama ogunden sonra beni hic aramadi bile.oglunun davransilarina ragmen..ama beddua ediyorum diye hesap sorabiliyolar.ben insanların pişkinliklerine hala şaşırıyorum..ablam, Bi an önce bohcalarını yollayın dedi.bizde harekete geçtik.bu kişiye adresini sormustum.acik adresini bilmiyodm.yeni eve taşınınca verirmiş. Arkadaşlar tek umudum kpss.sonrasina bakicam. Şuan başka bisey yapamıyorum arkadaşlarımla konuşmak dışında.kedilerim var.mutlu olmaya çalışıyorum. Ama gözlerim doluyo ara ara.ailem anlamasın diye odama kaçıyorum. Tavsiye alabilirmiyim bu süreç nası geçer? Annesi vatsptan hikayelerine bakiyo bide.ben engel koymadım.annem bosver demisti. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?