nisan atanlar ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
kizlar 5 yillik iliskinin ardindan nisanlandik nisandan sonra cok drgisti hic bi adim atmadi bi ise girmedi pis bi cevre edindi . ayrildik ve beni artik sevmedigini fln soyledi . ama ben unutamiyorum bi gram kin gudemiyorum cok seviyorum ozluyorun ben ne yapicam aslinda biliyorum onunla asla olmaz zaten bi adim bile atmadi bana ben bu pskolojiden nasil ckcam ?

Nişan atanlar dünyanın en şanslı insanlarıdır ki, daha o aşamada gerçekleri görüp dönmüşler.

Ağlayıp, sızlayıp unutamıyorum, yapamam, değişir deyip evlenen bahtsızlarsa sizinle aynı kaderi paylaşacak olup biraz geç kalan, hatta bayağı geç kalan kişilerdir.

Ağlayacaksanız mutluluktan ağlayın.

Hayırlı olsun.

Bende buna benzer bir şey yaşadım. Çok şükür iyiki yasamisim. Benim için kılını kipirdatmayan insana ben hiç dokunmam. Kimsede vazgeçilmez değil. Evlilik sorumluluğunu bilmeyen uçarı kacari adamlarla cehenneme dönüyor çünkü. Hayatta çok sevmekten daha önemli şeyler var mesela güven. Ipiyle kuyuya inemeyecegin insan için hiç üzülme bence

siz o eski güzel anları özlüyorsunuz ancak o eski adam kalmadığı için nişan atmışsınız.

Oluyorsa bir olmuyorsa bin hayir ara demisler
Vardir daha guzel yazın yasayacak
Sabir..

Benim abimde attı nişan hem aileler hemde çiftler perişan oluyor ama bide iyi tarafından düşün evlenip çocuk olunca ayrılmak daha kötü. Kurtardığına şükret bence öyle kişiyide sevme psikolojin kötü olabilir herkes aşk acısı çekmiştir illaki aşamıyorum diyorsan psikolojik destek almalısın

zaman gerek unutmanız için
duygusal değil mantıklı bakın
millet kocasındanboşanıyor, çoluk çocuklu ayrılıyor, eşleri ölüyor
onlar ne yapsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…