M Muberra23 Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2020 228 148 23 23 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LEHA #21 Magnifiaque .!.: Vallah ben soz attim sonra esimle tanistim iyiki de olmamista esim olmus cok sukur ❤ Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre sonra eşinle tanıştın. Şimdi daha karşıma biri çıkmazsa korkusu var. Annem hemen evlendirmek istiyor
Magnifiaque .!.: Vallah ben soz attim sonra esimle tanistim iyiki de olmamista esim olmus cok sukur ❤ Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre sonra eşinle tanıştın. Şimdi daha karşıma biri çıkmazsa korkusu var. Annem hemen evlendirmek istiyor
Magnifiaque 🫶🏻💛 Kayıtlı Üye 17 Şubat 2020 10.722 28.210 598 23 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LEHA #22 Muberra23 .!.: Ne kadar süre sonra eşinle tanıştın. Şimdi daha karşıma biri çıkmazsa korkusu var. Annem hemen evlendirmek istiyor Genişletmek için tıkla... 1 sene bile olmamisti ama Allah bilir herkesin nasibi ne zaman bence takma boyle seylere daha cok yanlis yaparsin
Muberra23 .!.: Ne kadar süre sonra eşinle tanıştın. Şimdi daha karşıma biri çıkmazsa korkusu var. Annem hemen evlendirmek istiyor Genişletmek için tıkla... 1 sene bile olmamisti ama Allah bilir herkesin nasibi ne zaman bence takma boyle seylere daha cok yanlis yaparsin
D demirkiz28 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2020 21 18 3 24 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LEHA #23 Nişanlandım ve sonra yürümedi ben attım iyi ki de atmışım :) şuan evliyim be mutluyum
sehabe89 Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2013 966 1.095 313 26 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LEHA #24 LEHA .!.: kızlar nişan atıp ikinci kez nişanlanan ve iyiki de böyle yapmışım şimdi çok mutluyum diyen var mı??? Genişletmek için tıkla... Nişan atmak çok önemli bi şey değil ki. Ne güzel işte hatadan dönülmüş
LEHA .!.: kızlar nişan atıp ikinci kez nişanlanan ve iyiki de böyle yapmışım şimdi çok mutluyum diyen var mı??? Genişletmek için tıkla... Nişan atmak çok önemli bi şey değil ki. Ne güzel işte hatadan dönülmüş