Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgiliykende boylemiydi kiskanir miydi kufur eder miydiEvliyim 2 yıllık çocuk istiyorum onunla uğraşayım onunla ilgileneyim diye onunda me hali varsa görsün diyorum boşansam nolcak dul kadına millet farklı gözle bakıyor çabalıyorum bakalım sonumuz ne olcak
Aynıydı görmemişim aşkın gözü körmüş işte takılmadım kaybetmek istemedim şimdide aynı daha beter erkekler değişmez gitgide herşeyleri artAr küfürleri kskançlık şiddet sana bi kere tokat attıysa ikinciye 3 kere tokat atar hiçbir zaman eksilmez emin olSevgiliykende boylemiydi kiskanir miydi kufur eder miydi
Benım eşim bi kere tokat attı snra bişey oldu tartıştık bana çok kötü şiddet uyguladı 1hafta boynumu ceviremedim kollarım bacaklarım agrısndan yatamadım bidaha olursa sonunda ölümde olsa ayrılacağımı söyledim o acıyı bidaha yaşarsam eğer tüm hayat boyunc eşimden korkarak yaşarım ah kuzum benım gibi binlerce kadın var bi erkek küfür ediyorsa saygısı anlayışı yoksa ondan hayır gelmezAynıydı görmemişim aşkın gözü körmüş işte takılmadım kaybetmek istemedim şimdide aynı daha beter erkekler değişmez gitgide herşeyleri artAr küfürleri kskançlık şiddet sana bi kere tokat attıysa ikinciye 3 kere tokat atar hiçbir zaman eksilmez emin ol
Vicdansiz kopek sinir oldim yaBenım eşim bi kere tokat attı snra bişey oldu tartıştık bana çok kötü şiddet uyguladı 1hafta boynumu ceviremedim kollarım bacaklarım agrısndan yatamadım bidaha olursa sonunda ölümde olsa ayrılacağımı söyledim o acıyı bidaha yaşarsam eğer tüm hayat boyunc eşimden korkarak yaşarım ah kuzum benım gibi binlerce kadın var bi erkek küfür ediyorsa saygısı anlayışı yoksa ondan hayır gelmez
Sen sen ol üzülme git çalış oku ilerde iyiki diyeceksın emin olVicdansiz kopek sinir oldim ya![]()
Okumana filan engel oldu mu. Benim oldu okumamma calismama herseyeSen sen ol üzülme git çalış oku ilerde iyiki diyeceksın emin ol
Iyi dilekleriniz icin Allah razi olsun... artik mutlu olmak istiyorum cok yoruldumKardeşim 8 yıllık ilişkisini düğüne 20 gün kala bitirdi, düğün davetiyeleri bile dağıtılmıştı, nisanlisinin ailesi yüzünden bitti
Bi kaç ay sonra karşısına birisi çıktı çok sevdi ve evlendi 2 ay sonra bebeği olacak
Çok mutlu elhamdülillah
Geriye dönmeyin size hakaret eden küfür eden tokat atan insan değişmez daha da kötü olur ilerde..
Şuan herşey çok taze o yüzden acı verir elbette ama Allahın sevgili kuluymussunuz ki düğün olmadan bitmiş, İlerde belki daha zor olacaktı
Her şerde bir hayır arayın demiş Rabbim
Bundan sonra için çok mutlu bi hayat sürmenizi dilerim
Nişanlım yüzüklerin gittigi aksam yazdi. Bana sanirim duygusal baski yapmaya calisti suclandim üzüldüm. Ben gelen ceyizlere bile elletmedim dediTamamen aynı sebeplerden nisanlıyken ayrıldım. Geri barıstık. Tamamen aynı sebeplerden bosanıyorum. İnan yuva dağılması, bohçaların gitmesinden cok cok ağır. Kurtulduğun için şanslısın
Gerçekten miiAy gercektenmi