Nişan atıp unutup yeniden başkasını sevenleerrr😭

Kurtulmuşsun üzülüyorsn bana herkes dedi evlenme diye burnumun dikine gittim bişey var gibi sen mantıgını dinle evlilikte sadece sevgi aşk yetmiyor maalesef yetmiyor 😢😢

Evliyim 2 yıllık çocuk istiyorum onunla uğraşayım onunla ilgileneyim diye onunda me hali varsa görsün diyorum boşansam nolcak dul kadına millet farklı gözle bakıyor çabalıyorum bakalım sonumuz ne olcak
Sevgiliykende boylemiydi kiskanir miydi kufur eder miydi

Sevgiliykende boylemiydi kiskanir miydi kufur eder miydi
Aynıydı görmemişim aşkın gözü körmüş işte takılmadım kaybetmek istemedim şimdide aynı daha beter erkekler değişmez gitgide herşeyleri artAr küfürleri kskançlık şiddet sana bi kere tokat attıysa ikinciye 3 kere tokat atar hiçbir zaman eksilmez emin ol

Aynıydı görmemişim aşkın gözü körmüş işte takılmadım kaybetmek istemedim şimdide aynı daha beter erkekler değişmez gitgide herşeyleri artAr küfürleri kskançlık şiddet sana bi kere tokat attıysa ikinciye 3 kere tokat atar hiçbir zaman eksilmez emin ol
Benım eşim bi kere tokat attı snra bişey oldu tartıştık bana çok kötü şiddet uyguladı 1hafta boynumu ceviremedim kollarım bacaklarım agrısndan yatamadım bidaha olursa sonunda ölümde olsa ayrılacağımı söyledim o acıyı bidaha yaşarsam eğer tüm hayat boyunc eşimden korkarak yaşarım ah kuzum benım gibi binlerce kadın var bi erkek küfür ediyorsa saygısı anlayışı yoksa ondan hayır gelmez

Benım eşim bi kere tokat attı snra bişey oldu tartıştık bana çok kötü şiddet uyguladı 1hafta boynumu ceviremedim kollarım bacaklarım agrısndan yatamadım bidaha olursa sonunda ölümde olsa ayrılacağımı söyledim o acıyı bidaha yaşarsam eğer tüm hayat boyunc eşimden korkarak yaşarım ah kuzum benım gibi binlerce kadın var bi erkek küfür ediyorsa saygısı anlayışı yoksa ondan hayır gelmez
Vicdansiz kopek sinir oldim ya:anne:

Kardeşim 8 yıllık ilişkisini düğüne 20 gün kala bitirdi, düğün davetiyeleri bile dağıtılmıştı, nisanlisinin ailesi yüzünden bitti
Bi kaç ay sonra karşısına birisi çıktı çok sevdi ve evlendi 2 ay sonra bebeği olacak
Çok mutlu elhamdülillah
Geriye dönmeyin size hakaret eden küfür eden tokat atan insan değişmez daha da kötü olur ilerde..
Şuan herşey çok taze o yüzden acı verir elbette ama Allahın sevgili kuluymussunuz ki düğün olmadan bitmiş, İlerde belki daha zor olacaktı
Her şerde bir hayır arayın demiş Rabbim
Bundan sonra için çok mutlu bi hayat sürmenizi dilerim

Kardeşim 8 yıllık ilişkisini düğüne 20 gün kala bitirdi, düğün davetiyeleri bile dağıtılmıştı, nisanlisinin ailesi yüzünden bitti
Bi kaç ay sonra karşısına birisi çıktı çok sevdi ve evlendi 2 ay sonra bebeği olacak
Çok mutlu elhamdülillah
Geriye dönmeyin size hakaret eden küfür eden tokat atan insan değişmez daha da kötü olur ilerde..
Şuan herşey çok taze o yüzden acı verir elbette ama Allahın sevgili kuluymussunuz ki düğün olmadan bitmiş, İlerde belki daha zor olacaktı
Her şerde bir hayır arayın demiş Rabbim
Bundan sonra için çok mutlu bi hayat sürmenizi dilerim
Iyi dilekleriniz icin Allah razi olsun... artik mutlu olmak istiyorum cok yoruldum:110:

Tamamen aynı sebeplerden nisanlıyken ayrıldım. Geri barıstık. Tamamen aynı sebeplerden bosanıyorum. İnan yuva dağılması, bohçaların gitmesinden cok cok ağır. Kurtulduğun için şanslısın
Nişanlım yüzüklerin gittigi aksam yazdi. Bana sanirim duygusal baski yapmaya calisti suclandim üzüldüm. Ben gelen ceyizlere bile elletmedim dedi

Ohoo başkasıyla evlendim bile zaman herşeyin ilacı 1 ay ağla 1 sene ağla inan gelen gidemi aratmicak ❤

Kesinlikle kurtulduğunuz için kurban kesin. Böyle psikopat kıskançlar var etrafımda. Böyle hayat geçmez. Çok iyi yapmışsınız.

Back
X