- 4 Ocak 2015
- 138
- 103
- Konu Sahibi littlecat0707
Degerli hanimlar,ben uc ay once nisanlimdan ayrildim cok sevdim sevdik ama hakaret küfür saygisizlik rencide edici sozlerinden dolayi ayrildik..ve uc ay gecti ardina bakmadi bende bir beklenti icinde degilim.ama hatasini anlamasini ozur dilemesini beklerdim ..sonrasinda dusundgmde o kadar hakareti kotu sozu soyleyen dil vicdan pisman olurmu degilmi? Simdi bi arkadasimin abisi ile beni tanistirmak istiyor fotogrami gostermis begenmis bana da abisinin fotosunu gosterdi yani olumlu elektrik aldim daha yuzyuze gorusmedik bugun yarin gorusecegiz..size sorum
Su kotu bir nisanlilik evresinden sonra nisani attiktan sonra yeni iliskisinde mutlu olan yeniden evlenenler bana tecrubelerini anlatabilirmi ? Tam anlamiyla unutmus degilim ozelikle
Kotu sozleri kulaklarimdan gitmiyor..nasil bir yol izlemeliyim...eski
Nisanlim cok egolu kibirli inatcidir pisman olup donsede ben onla evlilik goremiyorum ki pismand olmaz ..yani benim yapmam gereken su asamada
Nedir sizce ?
Su kotu bir nisanlilik evresinden sonra nisani attiktan sonra yeni iliskisinde mutlu olan yeniden evlenenler bana tecrubelerini anlatabilirmi ? Tam anlamiyla unutmus degilim ozelikle
Kotu sozleri kulaklarimdan gitmiyor..nasil bir yol izlemeliyim...eski
Nisanlim cok egolu kibirli inatcidir pisman olup donsede ben onla evlilik goremiyorum ki pismand olmaz ..yani benim yapmam gereken su asamada
Nedir sizce ?