Nişan atıpta yeniden evlenip mutlu olanlar varmi ?

littlecat0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
138
103
Degerli hanimlar,ben uc ay once nisanlimdan ayrildim cok sevdim sevdik ama hakaret küfür saygisizlik rencide edici sozlerinden dolayi ayrildik..ve uc ay gecti ardina bakmadi bende bir beklenti icinde degilim.ama hatasini anlamasini ozur dilemesini beklerdim ..sonrasinda dusundgmde o kadar hakareti kotu sozu soyleyen dil vicdan pisman olurmu degilmi? Simdi bi arkadasimin abisi ile beni tanistirmak istiyor fotogrami gostermis begenmis bana da abisinin fotosunu gosterdi yani olumlu elektrik aldim daha yuzyuze gorusmedik bugun yarin gorusecegiz..size sorum
Su kotu bir nisanlilik evresinden sonra nisani attiktan sonra yeni iliskisinde mutlu olan yeniden evlenenler bana tecrubelerini anlatabilirmi ? Tam anlamiyla unutmus degilim ozelikle
Kotu sozleri kulaklarimdan gitmiyor..nasil bir yol izlemeliyim...eski
Nisanlim cok egolu kibirli inatcidir pisman olup donsede ben onla evlilik goremiyorum ki pismand olmaz ..yani benim yapmam gereken su asamada
Nedir sizce ?

eskiyi mazide bırakın. belki de size güzel tecrübe olmuştur. kıyasa girince yeni talibiniz size harika görünebilir.

hiçbir şey olmamış gibi düşünüp başlayın ilişkinize. neden mutlu olmayasınız??
artık eski eskide kalsın sizde bir travma olmasına izin vermeyin..

nişan atıp evlenip mutlu olanları geç 2. evliliği 30 yıl süren var (dedem).. vardır tabikii. amaa eski nişanlına dönme gibi bir niyetin varsa diğer kişiyle hiç konuşma bence. hoş bişe değil.

Bence aceleci davranmamalısın 3 ay nedir ki çok kısa bir dönem hayatına birini sokmak için biraz kafanı toparlayıp öyle birisini hayatına sokmalısın.Ki anladığım kadarıyla unutmuş değilsin belki pişman olup dönme barışma ihtimalin var...

eskiyi mazide bırakın. belki de size güzel tecrübe olmuştur. kıyasa girince yeni talibiniz size harika görünebilir.

hiçbir şey olmamış gibi düşünüp başlayın ilişkinize. neden mutlu olmayasınız??
artık eski eskide kalsın sizde bir travma olmasına izin vermeyin..
Evet cok buyuk tecrube oldu ..yani korkularimda var herkes oyle olucakmis geliyor..travma yasadim evet Allah kimseye gostermesin ...tesekkur ederim maziyi bi kenara birakmak uzereyim

biri kötü çıktı diye diğeride öyle olacak değil ztn o insanla ömür geçmezmiş ağzı pis biriymiş.Evlenmemişsinde sdc nişan atmışsın.Bnm bir tanıdığım 2 nişan attı ve şuan başkasıyla çok mutlu bir eviliği ve çocuğu var bunları takma kafana

nişan atıp evlenip mutlu olanları geç 2. evliliği 30 yıl süren var (dedem).. vardır tabikii. amaa eski nişanlına dönme gibi bir niyetin varsa diğer kişiyle hiç konuşma bence. hoş bişe değil.
Yok arkadasim hic donme niyetim aksine eskisinden onla oldugumda daha cok mutlu olmak istiyorum ama bin pisman olsun benim yasadigim acilari ceksin istiyorum cunku o kotu sozleri haketmedim hic bir insan evladi haketmiyor...

neden mutlu olmayasınız ki? göbeğiniz bir kesilmedi ya. insanlar 8-10 senelik kocalarından ayrılıp başka adamla mutlu oluyorlar da siz sadece nişanlınızdan ayrıldınız diye mi mutlu olamayacaksınız? bu kadar dramatize etmeyin olayı. zaten nişanlılık dönemi budur. deneme süreci. denemişsiniz olmamış,herkes yoluna :KK66:

Bence aceleci davranmamalısın 3 ay nedir ki çok kısa bir dönem hayatına birini sokmak için biraz kafanı toparlayıp öyle birisini hayatına sokmalısın.Ki anladığım kadarıyla unutmuş değilsin belki pişman olup dönme barışma ihtimalin var...
Ben oyle bir adamla nasil omur gecirrm kendini hakli goruyor beni sinirlendirdin diyor bu laflari hakettin dedi ayrilirken yani o pisman olsa bile benim ailem kimse onu istemez ve artik ben ona guvenemem sirtimi yaslayamam ...:KK43: bu yuzden kafamda imkansizlastirdim bu iliskiyi ...

Öncelikle bu düşünceni sil kafandan. Biri kötü çıktı diye herkes kötü çıkacak değil ya...
O eski nişanlının da iyi yada kötü tüm hareketlerini sözlerinide unut. Hala aklındaysa kimseyle bi ilişkiye başlama. O bana geri döner diye düşünme sakın.
Eğer aklında değilse de, eminsen kendinden tanış o adamla.

Öncelikle bu düşünceni sil kafandan. Biri kötü çıktı diye herkes kötü çıkacak değil ya...
O eski nişanlının da iyi yada kötü tüm hareketlerini sözlerinide unut. Hala aklındaysa kimseyle bi ilişkiye başlama. O bana geri döner diye düşünme sakın.
Eğer aklında değilse de, eminsen kendinden tanış o adamla.
Size soyle ifade ediyim ben en cokta boyle bir adamla nisanlandigima uzuluyorum yani kendime kiziyorum ve onada kizginim ..acikcasi unutmamak degilde kizginlik evresindeyim cunku biliyorum seven insan kotu soz demeye
Kiyamaz ben bu uc aylik zaman diliminde ne kadar sevildigimi
Deger verildigimide gordum..inanin gecmise bakmak
İstemiyorum yeniden mutlu olmak
İstiyorum..

Yok arkadasim hic donme niyetim aksine eskisinden onla oldugumda daha cok mutlu olmak istiyorum ama bin pisman olsun benim yasadigim acilari ceksin istiyorum cunku o kotu sozleri haketmedim hic bir insan evladi haketmiyor...

ozaman boşver canım hiiçç arkana bakma. geçmişi bırak yoluna bak diye boşuna dememişler. hakkında herzaman hayırlısı olsun

Size soyle ifade ediyim ben en cokta boyle bir adamla nisanlandigima uzuluyorum yani kendime kiziyorum ve onada kizginim ..acikcasi unutmamak degilde kizginlik evresindeyim cunku biliyorum seven insan kotu soz demeye
Kiyamaz ben bu uc aylik zaman diliminde ne kadar sevildigimi
Deger verildigimide gordum..inanin gecmise bakmak
İstemiyorum yeniden mutlu olmak
İstiyorum..

İnşallah olursun, denemekten vazgeçme:KK66:

Eski nişanlınızdan sizin psikolojinizde eser yoksa evet değerlendirin ama hala ufakta olsa beklentiniz varsa kimseyi üzmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum.

Eski nişanlınızdan sizin psikolojinizde eser yoksa evet değerlendirin ama hala ufakta olsa beklentiniz varsa kimseyi üzmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum.
Kirik dokuk yasananlar kaldi geriye ofkesi nefret dolu sozleri ... Benim aklimda kalanlar bunlar ve dônse bile hayirli olmaz bu is ..ve karsi taraf kendini vazgecilmez bulunmaz hint kumasi sanddgi kibirli egolu oldgu icin dönmez dönücek umudu yok icimde bu yuzden sizlerden fikir almak istedim ..

Eski sevgilinle kiyaslarsan tanistigin kişinin iyi yönlerini daha çabuk görürsün ve daha çok seversin. Çünkü benim sevgilimde çok kibirli egolu filan aynı senin bahsettiğin gibi, o yüzden ben 2 yılda mezun olup evlenmek yerine Sevgilimi çok sevdiğim halde gözden cikarttim, okula devam etmek istediğimi soylicem kabul etmez ayrilirsa da kendi bilir. Kendi bilir çünkü evet sevmiş olabiliriz ama bu tarz insanlardan sonra iki güzel tavir bile bize kendimizi prenses gibi hissettirmek konusunda hiç zorlanmicak. Çok sevmiş olabiliriz, ama daha iyisini bulmak çok kolay olucagi için başkasını sevmekte aynı kolaylikta devam edicek. Ayrıca aynı sebeplerden nisan atan biri var sevgilimin kuzeni. Yani aynı sebeplerden atmış, bizim yeni sevgili olduğumuz dönem o kuzen de başkasıyla nisanlandi evlendi derken cocuguda oldu şimdi. Mutlu yani sıkıntı yok. O da zaten zor olmadı otekinden sonra dedi :KK70: bende aynı şeyi onun kuzeni yani sevgilim için düşünüyorum ama neyseee :p

Kirik dokuk yasananlar kaldi geriye ofkesi nefret dolu sozleri ... Benim aklimda kalanlar bunlar ve dônse bile hayirli olmaz bu is ..ve karsi taraf kendini vazgecilmez bulunmaz hint kumasi sanddgi kibirli egolu oldgu icin dönmez dönücek umudu yok icimde bu yuzden sizlerden fikir almak istedim ..
Nedendir bilmiyorum fakat şu yazdıklarınızı okuyunca bile eski nişanlınız geri dönse içinizdeki nefret aşka dönüşecekmiş gibi hissettim. Yani hala onu bekliyormuşsunuz gibi?

X