nişan atıyorum...

gerçek yüzünü hep biliyordum kendisinede söylüyordum sinirliyken senin gerçek yüzün bu diyordum tamam bende hatalar yapmış olabilirim ama asla karşılıksız yapmadım bende hakaret ettim ama durdukyere etmedim kollarım hep mosmor itişip kakışmaktan birbirimize o kdr çok zarar verdikki bu zamana kadar tarifi yok tek sorunu kinci ve öfkesi geçmeyen biri
Öncelikle geçmiş olsun.zor ama geçiyor herşey inanması zor olsada iyi ki diyeceksiniz
Çünkü evli kalmak nişanlı olmaktan çok daha zor.nisan attım ve 3 yıl sonra şimdiki eşimle evlendim ve Allah yüzüme güldü diyorum inşallah sizin de güler .eşimle okadar iyi anlasmamiza rağmen arada tartışıyoruz eğer önceki nişanlımla evlenmiş olsaydım kesin bosanirdik bu kadar net .o yüzden kendinizi üzmeyin ve canınızın kıymetini bilin.kimse bu dünyaya eziyet çekmeye laf yemeye gelmiyor.secme şansınız varken hayatınızı daha yaşanılır hale getirmeye bakin

nişan attıktan sonra neler yaşadınız? ben darmadumanım...
Ben de nişan attım bundan 3 yıl önce , zaten severek olmamıştı uzaktık birbirimize şehir olarak . Aşırı derecede anneciydi annesine sormadan tuvalete bile gitmeyen cinslerden . 30 yaşına gelmiş birisi . Bir şekilde kavga çıktı aramızdan ve bitti zaten babamın rızası yokmuş en başından beri .Hala annem şükreder sen onlara gelin olsaydın seni bize hasret ederlerdi der. Ailem arkamda olduğu için çabuk atlattım çok şükür . Şimdi de 6 aylık evliyim çok mutluyum.. kimseyi takma , çevreyi takma yeter

gerçek yüzünü hep biliyordum kendisinede söylüyordum sinirliyken senin gerçek yüzün bu diyordum tamam bende hatalar yapmış olabilirim ama asla karşılıksız yapmadım bende hakaret ettim ama durdukyere etmedim kollarım hep mosmor itişip kakışmaktan birbirimize o kdr çok zarar verdikki bu zamana kadar tarifi yok tek sorunu kinci ve öfkesi geçmeyen biri
Adam şiddete meyilliymiş.
Dua edin de sizi takıntı yapmadan hayatınızdan çıkıp gitsin.

Ben de senin gibiydim inşallah diceksin, hayat ondan ibaret değil, iyi ki olmamış nasıl bi beladan kurtulmuşum diceksin, bunu her dediğinde aklına ben geleyim bana da dua et 😂
şimdiden demeye başladım inanırmısın kendi paramla kendime bişey alırken bile korkardım acaba bişey der mi diye beni o derece korkutmuştu kendim çalışıp kazandığım parayı harcarken bile korku içindeydim çünkü her aldığıma ne gerek vardı neden aldın gibi laflar ederdi hiç ılımlıyaklaşmazdı hiçbişeye ya neler çektim tahmin edemessin hele ki kıskançlıklar beni bitirmişti her şeye surat asardı tüketirdi beni daha sayamadığım neler neler..

şimdiden demeye başladım inanırmısın kendi paramla kendime bişey alırken bile korkardım acaba bişey der mi diye beni o derece korkutmuştu kendim çalışıp kazandığım parayı harcarken bile korku içindeydim çünkü her aldığıma ne gerek vardı neden aldın gibi laflar ederdi hiç ılımlıyaklaşmazdı hiçbişeye ya neler çektim tahmin edemessin hele ki kıskançlıklar beni bitirmişti her şeye surat asardı tüketirdi beni daha sayamadığım neler neler..
insan içinde rencide ederdi ya bir kez sende bunu güğzel yaparsın demezdi hep aşşalardı ve içimde hep korku olarak kaldı herşey o kdr değiştimki kendim değilim başkasıyım sanki

Evlenilecek insan olmadığını, yıllarca mutsuz edileceğinizi anlayıp bitirmenin nesi kötü?

Aşk, sevgi bir yere kadar. En mutlu evliliklerde bile o aşk, tutku, heyecan bitip yerine rutine bırakıyor. İnsanlar saygı ve huzur varolduğu sürece şükrediyor..

Evlenseniz boşanmak daha zor olurdu. Olmaz değil ama zor işte nedense. İyi tarafını görmeye odaklanın..

Evlenilecek insan olmadığını, yıllarca mutsuz edileceğinizi anlayıp bitirmenin nesi kötü?

Aşk, sevgi bir yere kadar. En mutlu evliliklerde bile o aşk, tutku, heyecan bitip yerine rutine bırakıyor. İnsanlar saygı ve huzur varolduğu sürece şükrediyor..

Evlenseniz boşanmak daha zor olurdu. Olmaz değil ama zor işte nedense. İyi tarafını görmeye odaklanın..
öyle değil mi haklısınız ama sevgide bi yandan bastırıyor öyle zorlanıyorum ki

Yıllar evvel nişan attığımda üstümden yük kalkmıs gibu hissetmiştim.Defalarca tekrar denemek isteyen karşı tarafa hic kanmadığım için kendimi kutluyorum.
Sonra eşimke evlendim bi kızımız var şükür.
İyi düşünün iyi olsun.
Hayırlısı öyleymiş öyle düşünün

Evlenip hayatını birleştirmek üzere yola çıkıyorsun, o süreçte ayrılık oluyor. Elbette darmaduman olunabilir. Ne kadar hafife alınıyor bazı duygular inanamıyorum gerçekten.
Değmeyecek biri olabilir, ayrılmak en mantıklısı olabilir ama hayaller yıkılmış, planlar bozulmuş, insan hiç mi üzülmesin.
Sizin üzüntünüze hak veriyorum neşelicadı.
Lakin ayrılmakla çok iyi etmişsiniz.
Evlenip boşanmaktan daha kolay, daha hasarsız.
Bu üzüntünüz de geçecektir.
Nişan atmadım bilmiyorum ama nişanlanabilirdim, eşiğinden döndüm diyebilirim. Geçiyor ve 'iyiki' diyorsun.
Sizi kararlılığınızdan ötürü de tebrik ederim.
Hayırlısı olsun :KK66:

1 nişan attım 1 koca boşadım sayısız sevgili defettim. Hiç darmaduman olmadım. Hatta parti vermişliğim bile var.
Bana garip geliyor yani iyi olduysa ayrılmanız niye darmadumansınız? Kötü olduysa niye ayrıldınız?
Kafamda deli sorular 🙄

Back
X