nişan atıyorum...

Kaç senelik evli yuva kurmuş çocukları olmuş insanlar ayrılıyor nişandan atmakta birşey yok ki anlaşamıyorsanız sizi üzüyorsa olmayacaksa ayrılacaksanız bu kadar sorun yaşadığınız insana neden üzülüyorsunuz evlenmeden önce nişan yapmak zaten iki insan birbirini daha iyi tanısın karar versin diye yapılıyor hayırlısı evlenseniz boşansanız daha mı iyi

Kaç senelik evli yuva kurmuş çocukları olmuş insanlar ayrılıyor nişandan atmakta birşey yok ki anlaşamıyorsanız sizi üzüyorsa olmayacaksa ayrılacaksanız bu kadar sorun yaşadığınız insana neden üzülüyorsunuz evlenmeden önce nişan yapmak zaten iki insan birbirini daha iyi tanısın karar versin diye yapılıyor hayırlısı evlenseniz boşansanız daha mı iyi
çok haklısınız ama insan kahroluyor ne bileyim onca emek veriyorsun olmuyor belkide nasip değil ne diyeyim ki

neden nişan attığınız önemli , ikiniz arasındaki anlaşmazlık mı aileler mi istemedi vs.

bitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyordu
artık dayanılmaz bi hal aldığı için nişanı attım kendisi bulunduğumuz ilden dün gitmiş dün akşamda annesi babası geldi onlarada bittiğini söyledik çok üzüldüler, evlenseydikte boşanacaktık buna eminim

Daha nisanliyken bunu yapan evlenincede nefes aldin diye şiddet uygularlardi. Ucuz atlatmissın valla. Allah daha iyi insanlarla karsilastirsin.

gerçekten böyle bi düşünüyorsunuz doğru karar mı verdim ne yaptım bilmiyorum tek hissettiğim üzerimden kalkan büyük bi yük var kuş gibi hafifim sanki özgürüm gibi bi his içimde inanılmaz tarifsiz değişik hissediyorum
Elbette böyle düşünüyorum.
Sizi tehdit eden, saygısız, öfkeli, şiddete meyyal bir adamdan söz ediyorsunuz.
Evlenince döverdi bile.

İncitmekten imtina eden, sevgi dolu,saygılı, değer veren saran sarmalayan adamlar da var. Ömür bir kere yaşanıyor. Bunu da o adamlardan biriyle yaşarsınız.
Bu patlamaya hazır bomba ile değil.

Yükünüzü attınız şimdi dinlenin, ne güzel özgür olmak!
İyi hissetmeniz de çok güzel!

Nişan attım ve 6ay içinde eşimle sevgili olduk nişanlandık ve evlendik. Hiç darmaduman olmadım. Cunku kafamda da bıtmıstı gonlumde de...

nişan attıktan sonra neler yaşadınız? ben darmadumanım...

Attım,darma duman oldum.geceleri yastıklarım gözyaşı gölü oluyordu.kalp atomlarına kadar nasıl parçalanır deseler cevap verebilirim (aşıktım)
3 yıl geçti, şimdi iyiki atmışım diyorum.evlenseymişim hayatım kayacakmış.
Hiçbir şey boşu boşuna olmuyor, henüz görmediniz sadece.

Sizin için ve nişanlınız için , İki tarafında aileleri için en hayırlısı olsun.
her son yeni bir başlangıç. Aslında Birşeye evet derken , otomatik olarak başka birsürü şeye hayır demiş oluyoruz . Yani şimdi canınız yanıyor ama ilerde belki bu kararınıza çok şükredeceksiniz. Hayatta Başka fırsatları değerlendirebileceksiniz.

Doğru bir karar vermişsin. Anlattıklarına bakılırsa hayatı sana zindan edecekti hergün pişmanlıkla uyanacaktın, ve acaba mutlu olur muyduk diye düşünüp yumuşama. Balık baştan kokar. İnsanlar zor değişirler. Ve ilişkide saygı olmadığı zaman sevgi de bir süre sonra zayıflıyor ve daha fazla tek başına ayakta duramayıp tükeniyor. İlerde nişan attığın için şükredeceksin. Aman diyim geri adım atma. Bi de tek başına fazla dolaşma bu ara, Allah korusun neler oluyo bu dunyada. Adam yediremeyip sana zarar vermeye kalkabilir.

nişan attıktan sonra neler yaşadınız? ben darmadumanım...

Eğer birbirinize uygun olmadığınızı nişanlılık döneminde farkettiyseniz kendinizi çok şanslı hissedin. Ya bunu evlenip üzerine bide 1 ya da 2 çocuk sahibi olduktan sonra fark etseydiniz?

mesaj yazan herkese çok çok teşekkür ederim , kendimi dünden bu yana daha iyi hissediyorum meğer bir ruh hastasıyla birlikteymişim de hiç fark etmemişim yıllarca

bitmek bilmeyen kavgalarımız ve sorunlarımız vardı son dönemlerde saygıyı tamamen yitirmiştik her kavgamızda çalıştığım fabrikayı arıyordu yada beni arayıp tehtit ediyordu bişey yapmasa bile verdiği rahatsızlık beni sinir hastası etmişti onunla kavga etmemem için yapıyormuş bu hareketleri öyle diyordu, insan sırf kavga etmesin karşısındaki diye onu tehtit eder mi? anlattığım kadar basitte değil hakaretler küfürler ve sonrasında yine o haklı çünkü ben delirten kişiyim onu ben sinirlendirdim diye öyle yapmış her sefer bunu diyordu
artık dayanılmaz bi hal aldığı için nişanı attım kendisi bulunduğumuz ilden dün gitmiş dün akşamda annesi babası geldi onlarada bittiğini söyledik çok üzüldüler, evlenseydikte boşanacaktık buna eminim
Bunları yapan adamdan ayrıldınız diye mi bu kadar üzülüyorsunuz. Dua edin de hayatınızdan tamamen çekip gitsin salça olmaya kalkmasın.

Back
X