- 1 Mayıs 2019
- 106
- 52
- 98
- Konu Sahibi Sevgi emekti
Arkadaşlar foruma yeeni üye oldum.5 ay önce nişan attım hala unutamıyorum acısı ilk günkü gibi.nişan atma sebebime gelince ailesi herseye karısıyordu kullanacagımız eşyadan tutun oturacagımız eve kadar nişanlımla hep bu yüzden tartısıp problem yaşıyorduk aılesıyle aramda denge kurmasını ısteyıp muhattap olmak ıstemedıgımı söledigimde bana verdiği cevap ailesını ona düşman etmeye çalısıyormusum aılesın atıp benı tutmayacagını söledi en sonda daha yüzük parmagımdayken babasının esyayı iptal etmeye gıttıgını ögrenınce daha fazla dayanamayıp yuzuk attım.nişanlım hiçbisekılde mucadele etmedı aradan 12 saat gecmeden gelip bohcayı aldılar.ben bu yasananları hazmedemıyorum oysakı benı cok sevdıgını bensız yapamıcagını söyleyip sacımın telıne kıyamazdı nasıl bu duruma geldik biletmiyorum.ben pişman olup kapıma gelmesını beklerken o ise hayatına bakıyor şımdıden bıkac kızla görusup karar veremıyormus.bunu duydugumdan berı cok kötüyüm.güvenım bitti sankı bırdaha sevemezmişim gıbı hıssedıyorum bu arada yaşım 31.sanki evlenemıcekmişim gibi yada karsıma cıkacak ınsanların daha önce nişan attıgım için problem haline getırecegını düşünüyorum.ama Allahtan tek ıstedıgım ahımın kalmaması çünkü ben ona hep dürüst davrandım nişanlanmadan önce herseyı konustuk artı eksi yönlerımı saklamadım söledim o ise bana yerıne getıremıcegı sözler verip kandırdı.bu durumu nasıl atlatabilirim