- 1 Mayıs 2019
- 106
- 52
- 98
- Konu Sahibi Sevgi emekti
Haklısınız. dugune bır ay kalmıs daha yenı esya sıparısı verdık ortada ev yok kayımbabama keske enazından bıkac ay önce evı tutsaydık suan sıkıntı yasamazdık deyınce verdiği cevap bız bir iki kira vermek istemedik.bıde bende diş eti cekılmesı vardı doktora gıttım tedavı olman sart yoksa cene kemıgıne gıder dedı.neyse ben nişanlımla konustum o dönem dişlerımde cok hasasıyet vardı yaptırcam dedım aksamında anası babası arıyor yaptırma dıye neymiş agrım olacakmıs yakında dugunumuz varmıs neyse ben dınlemedım sonucta bu keyif yapılan bırsey degıl sabah 4 dısımden operasyon gecırdım kayımbabam arıyo benı uyudugumdan acamadım sonra bı baktım kaynana aramıs neyse dönüş yaptım kaynanama bana diyokı kayınbaban ev bulmus evden cıkarkende ben evı tutacam dıye cıkmıs.neyse ben aradım kayınbabamı işte bır ev buldum gel bak dıyor bana bende sabah bı operasyon gecırdıgımı gelebılecek durumda olmadıgımı söyleyince bana verdiği cevap ben senın için her dakika ev dolaşamaz dedi buna cevaben dolasmayın sızden böyle bır ıstekte bulunmadım dedım.nişanlımla nadıren cıkıp beraber bıseylere bakıyodum kendısı cok yoğun calıstıgını ızın alamadığını söleyıp gelemıyoduCok dogru bir karar vermissin. Sizin oturacaginiz evden, kullanacaginiz esyadan ailesine ne??
Esimin ailesi ne alip, ne almayacagima karismis olsaydi ve esim bu dengeyi saglayamasaydi bir dakika dusunmeden terk ederdim.
Iki yetiskin insanin hayatina bu denli mudahele etme arzusu nedir anlayamiyorum. Buna izin veren pasif insanlari da anlayamiyorum.
Yasadiklarin sadece fragmandi. Bunun bir de evlilikten sonrasi var di ki evlerden irak.. Kacip kendini kurtarmissin. Ben cok sevsem de bir erkek icin kendime bu hayati reva gormezdim. Iliskide emek ve caba farkli seyler icin harcanmali.. Ailesinin elinde kuklaya donusmus bir adam icin degil politik davranmaya calismak, parmagimi bile kipirdatmam.
Sen de karakterli davranip kendini yonettirmemisin, ezdirmemissin. Asla sucluluk duygusu icerisine girme. Ex kayinvalidenin ne oldugu diger gelinini kotulemesinden belli. Verilmis sadakan varmis.