• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan atma ve sonrası

Ablan gondolu ve çiçeği alsın ama kurbandan da onların yedikleri kadarını ayırın muhakkak. Madem öyle kısasa kısas. Verilmiş sadakanız varmış böylesi haysiyetsizlik olur mu :(

Hee kurban bayramından kalan mevzu bence sen hiçç karışma sakınn hayat bu hiç belli olmazz yarın öbür gün barışırlar sen kötü kalırsın annene de söyle bence siz ne var ne yok yollayın büyüklük sizde kalsın

Karşınızdaki insan Türkçe bilmiyor, siz ısrarla Türkçe konuşmaya çalışıyorsunuz gibi olmuş.

Annenizi tutmayın, içinden geleni desin. Çünkü karşınızdaki insanlar, onurdan gururdan habersiz.

dil mi ama yaaa,
kuş diliyle konuşan insanlara türkçe cevap vermek olmaz,

onlarla
sigizigin agagzıgınıgızaga diyee allah ne verdiyse artık :KK53:

Vallahi pisliğine haber gönderirdim kıza "yüzüğüm çok yakışmış" diye...
yok yok annem de ona söyle nasıl yapmış böyle bir şeyi diye gaza getirip duruyor ama kişiliğimden ödün vermek istemiyorum ve bu çocuk hala babamla görüşüyor bir de daha dün babama baba demiş terbiyesiz

Baskalarinin cok lafina bakıp gelip ablamahesap soruyordu biraz uydum akıllıydı... ablamda ben her seferinde ona kendimi mi anlatcam hesap mi vercem dedi yaoamam boyle insanla ben diyip birakti
Ablan nişan noktasına gelene kadar hiç mi tanımamış da nişandan sonra aklı başına gelmiş.
Ama Allahtan gelmiş ve tavrını koruyabilmiş. Bu noktada takdir ettim.
Dedikoduya alet olanlar zaten onları tanıyordur. Hiç oralı olmayın. Çirkefle çirkef olunursa sonu gelmez uzar gider mevzu.

Bayanlar ablam nişanlısınsan ayrıldı ayrıldıgı günde bütün nişan takılarını ve hediye verilen kıyafetleri iade etti onlarda ablamin aldigi saati verdi konu kapandi... saniyorduk ki simdi nisan kiyafetini sozde gelen gondolu nisan cicegini istiyorlar... birde kurbanda gonderdikleri kurbanı istiyorlar ... kurban tamam onun parasini yollariz ama nisan kiyafetleri ve cicekleri annem atti ... sonucta nisan bozuldu evde tutmak olmaz dedik ... uç kurusluk cicekde tenezul edip isteneceği aklimiza gelmedi acikcasi ...
herkez kurbani yollayin yeter diyor sizde nisan pastasi ve ikramlik hazirladiniz onkarinda masrafini siz isteyin o zaman dedi ....ablamda cicegi ve gondolu yenisini alip yollamayi dusunuyor... ama bana da sacma geliyor bosuna para harcama diyoruz ama bu insanlar arsızlaşıp ısrarda edebilir siz ne dersiniz yenilerini yollasak mi yoksa attik diyip kestirip atsakmi ???

ne kadar ayıpp..valla ne kurbanı yollardım ne cıcegı ne bocegı....ısrar etseler ne olacak???? yazık parasına valla... yolllamasın .....

Ablan nişan noktasına gelene kadar hiç mi tanımamış da nişandan sonra aklı başına gelmiş.
Ama Allahtan gelmiş ve tavrını koruyabilmiş. Bu noktada takdir ettim.
Dedikoduya alet olanlar zaten onları tanıyordur. Hiç oralı olmayın. Çirkefle çirkef olunursa sonu gelmez uzar gider mevzu.

Gorucu usulu oldu zaten oncesinde pek flort gezme durumu olmad yani ... nisan olduktan sonra daha iyi tanima frsati oldu kaldi ki nisan oncesi boyle degildi diyor nisan olunca onunda kendine guveni geldi heralde yukselmeye basladi ablamda alayip yol yakinken ayrilalim ne onun zamanindan calayim nede o benden deyip kestirip atti

Görgüsüzlüğün dibi. Herşeyi anlarım da çiçek neden istenir? Bence kendilerine yediremeyip hırs yapmışlar uğraştırmanın derdindeler yoksa mesele çiçek çikolata değil.

Görgüsüzlüğün dibi. Herşeyi anlarım da çiçek neden istenir? Bence kendilerine yediremeyip hırs yapmışlar uğraştırmanın derdindeler yoksa mesele çiçek çikolata değil.

Ya bunlari konusmak dile getirmek ayip ama soyleyim getirdikleri gondolun ustunde fiyati bile duruyordu icindekj cikolatada kufluydu nisan iccin hayirli olsuna gelenler nisan cikolatasindan istediler annem beni gonderdu baska cikolata aldirdi onlardan verdik ... biz salakmisiz diyoruz simdi... onlar bukadar dusuncesizken biz bu kadar neden alttan aldik aklim hala almiyor

Bayanlar ablam nişanlısınsan ayrıldı ayrıldıgı günde bütün nişan takılarını ve hediye verilen kıyafetleri iade etti onlarda ablamin aldigi saati verdi konu kapandi... saniyorduk ki simdi nisan kiyafetini sozde gelen gondolu nisan cicegini istiyorlar... birde kurbanda gonderdikleri kurbanı istiyorlar ... kurban tamam onun parasini yollariz ama nisan kiyafetleri ve cicekleri annem atti ... sonucta nisan bozuldu evde tutmak olmaz dedik ... uç kurusluk cicekde tenezul edip isteneceği aklimiza gelmedi acikcasi ...
herkez kurbani yollayin yeter diyor sizde nisan pastasi ve ikramlik hazirladiniz onkarinda masrafini siz isteyin o zaman dedi ....ablamda cicegi ve gondolu yenisini alip yollamayi dusunuyor... ama bana da sacma geliyor bosuna para harcama diyoruz ama bu insanlar arsızlaşıp ısrarda edebilir siz ne dersiniz yenilerini yollasak mi yoksa attik diyip kestirip atsakmi ???

Ne kadar görgüsüz ve çirkin insanlar var dünyada. Bence ablan bir kurban kestirsin, böyle bir aileden kurtuldunuz diye, onun etini yollayın. Sizin gibi bir aileden kurtulmamızın hayrına kestirdiğimiz kurban, başımızın gözümüzün sadakası olsun afiyetle yiyin yazın bir kağıda da. Keşke annen atmasaymış elbiseyi, verilmesi gerekir aslında. Nişan için masraf yaptıysanız sizde kurban dışında birşey almayın, o masraflara sayın diyin.

valla ınanmıyorum ablanıza çok zengın herhalde....kı ben cok zengın bıle olsam asla gerı yollamam...avuclarını yalasınlar

Maddi olarak zengin degil ama gonlu zengin uc kurusluk insanlara laf soyletme hakki vermem deyip bu ay sıkışmayi goze alip yollayacak o paralari ... tabi bana gore aptallik yapiyor onlarin lafini hic tınlamam bile ama ablamin saflığı iste

Back
X