Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha
haberi yoktur belki kızla aynı ilde değiliz hem bu çocuk bana bile benden önce 2 kere söz attığını söylemedi
Karşınızdaki insan Türkçe bilmiyor, siz ısrarla Türkçe konuşmaya çalışıyorsunuz gibi olmuş.
Annenizi tutmayın, içinden geleni desin. Çünkü karşınızdaki insanlar, onurdan gururdan habersiz.
yok yok annem de ona söyle nasıl yapmış böyle bir şeyi diye gaza getirip duruyor ama kişiliğimden ödün vermek istemiyorum ve bu çocuk hala babamla görüşüyor bir de daha dün babama baba demiş terbiyesizVallahi pisliğine haber gönderirdim kıza "yüzüğüm çok yakışmış" diye...
Neden ayrıldı ablan peki?
dil mi ama yaaa,
kuş diliyle konuşan insanlara türkçe cevap vermek olmaz,
onlarla
sigizigin agagzıgınıgızaga diyee allah ne verdiyse artık![]()
Ablan nişan noktasına gelene kadar hiç mi tanımamış da nişandan sonra aklı başına gelmiş.Baskalarinin cok lafina bakıp gelip ablamahesap soruyordu biraz uydum akıllıydı... ablamda ben her seferinde ona kendimi mi anlatcam hesap mi vercem dedi yaoamam boyle insanla ben diyip birakti
Annem kac defa yemege geldiniz hep et pisirdim borekleri bile kiymali yaptim sizin gonderdiginiz kurbanin etindrn fazla et yediniz siz bana borclusunuz dicem diyo :) offf valla bizim icimizden de bir cirkeflik kralicesi olarak annemi cikaracaklar :)
Bayanlar ablam nişanlısınsan ayrıldı ayrıldıgı günde bütün nişan takılarını ve hediye verilen kıyafetleri iade etti onlarda ablamin aldigi saati verdi konu kapandi... saniyorduk ki simdi nisan kiyafetini sozde gelen gondolu nisan cicegini istiyorlar... birde kurbanda gonderdikleri kurbanı istiyorlar ... kurban tamam onun parasini yollariz ama nisan kiyafetleri ve cicekleri annem atti ... sonucta nisan bozuldu evde tutmak olmaz dedik ... uç kurusluk cicekde tenezul edip isteneceği aklimiza gelmedi acikcasi ...
herkez kurbani yollayin yeter diyor sizde nisan pastasi ve ikramlik hazirladiniz onkarinda masrafini siz isteyin o zaman dedi ....ablamda cicegi ve gondolu yenisini alip yollamayi dusunuyor... ama bana da sacma geliyor bosuna para harcama diyoruz ama bu insanlar arsızlaşıp ısrarda edebilir siz ne dersiniz yenilerini yollasak mi yoksa attik diyip kestirip atsakmi ???
Ablan nişan noktasına gelene kadar hiç mi tanımamış da nişandan sonra aklı başına gelmiş.
Ama Allahtan gelmiş ve tavrını koruyabilmiş. Bu noktada takdir ettim.
Dedikoduya alet olanlar zaten onları tanıyordur. Hiç oralı olmayın. Çirkefle çirkef olunursa sonu gelmez uzar gider mevzu.
ne kadar ayıpp..valla ne kurbanı yollardım ne cıcegı ne bocegı....ısrar etseler ne olacak???? yazık parasına valla... yolllamasın .....
Aile yapıları farklıydı
Ailesi kredi çekti verdi ki ne olur boş ol deyin artık diye
Görgüsüzlüğün dibi. Herşeyi anlarım da çiçek neden istenir? Bence kendilerine yediremeyip hırs yapmışlar uğraştırmanın derdindeler yoksa mesele çiçek çikolata değil.
Artik cok gec kabul etti kurbani yollamayi :) basinin gozunun sadakasi olsun artik yapacak birsey yok
Artik cok gec kabul etti kurbani yollamayi :) basinin gozunun sadakasi olsun artik yapacak birsey yok
Bayanlar ablam nişanlısınsan ayrıldı ayrıldıgı günde bütün nişan takılarını ve hediye verilen kıyafetleri iade etti onlarda ablamin aldigi saati verdi konu kapandi... saniyorduk ki simdi nisan kiyafetini sozde gelen gondolu nisan cicegini istiyorlar... birde kurbanda gonderdikleri kurbanı istiyorlar ... kurban tamam onun parasini yollariz ama nisan kiyafetleri ve cicekleri annem atti ... sonucta nisan bozuldu evde tutmak olmaz dedik ... uç kurusluk cicekde tenezul edip isteneceği aklimiza gelmedi acikcasi ...
herkez kurbani yollayin yeter diyor sizde nisan pastasi ve ikramlik hazirladiniz onkarinda masrafini siz isteyin o zaman dedi ....ablamda cicegi ve gondolu yenisini alip yollamayi dusunuyor... ama bana da sacma geliyor bosuna para harcama diyoruz ama bu insanlar arsızlaşıp ısrarda edebilir siz ne dersiniz yenilerini yollasak mi yoksa attik diyip kestirip atsakmi ???
valla ınanmıyorum ablanıza çok zengın herhalde....kı ben cok zengın bıle olsam asla gerı yollamam...avuclarını yalasınlar