Nişan atmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi uye26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uye26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
12
-1
1
Çok zor bir dönemden geçiyorum daha öncede konu açmıştım yapamadım içimdeki sesleri susturamadım ve nişanlım en sonunda kendisi attı nişanı.Şehrimi bırakmak işimi bırakmak çok zorladı ve ben bunlardan bu kadar ödün veriyorken onun asla taviz vermemesini kabul edemedim her şeyin böyle keskin olması, benim kabullerime bağlı olması.. Hayallerin mi ben mi? İstanbul mu ben mi? Benim kariyerim mi önemli ben mi? Bu sorular arasında sıkışıp kaldım. Keşke bana böyle gelseydin diyorum beraber kurmadık mı işle ilgili hayalleri burada yaşamak zorunda değiliz nerede daha iyi imkan olursa orada yaşarız diyen sevgilim gitti o zaman öyle düşünüyordum şimdi böyle kabul etmiyorsan git diyen biri geldi. Aileler öğrendi onun ailesi oğullarının işini beğenmediğimi düşünüp ayrılmasını istiyolarmış kimse beni anlamadı. Onu çok sevdim ama her şey benim kabullerime bağlıymış yapamayacağım şeyleri istiyorsun diyordu ve gitti. Her şeyi kabul edip geri dönsem değersizliğim kat ve kat artacak biliyorum. Sanki nefes alamıyormuş gibiyim.

İyi olmuş boşver, demek ki senin tasimanla giden bı iliskiymis, karşı tarafta çaba yokmuş.

Sizi arada bırakan o mu ben mi diyen çocukça davranışı olan birinden kurtuldun

Ne kadar doğru karar bazen ayrılık diyoruz kurtuluşa .Yok dönün hemen bugün dönün o sevginiz o kadar da güzel bitecekki böyle miss gibi anası danası memleketi herşeyi bırakıp peşine takılıp bu yaptıklarıniz küçümsenince öylede güzel bir ah keşkeye dönecekki çabucak.Siz bile şaşacaksiniz bugünkü nefes alamama hali de daha büyük büyük boğacak .Ben nisanda olanları hem kadere hem işarete hem karaktere bağlarım olmuyorsa uzatmak iyi değil Sizin şartlara uygun biriyle evlenir uzlaşmaya daha açık bir evlilik yaşarsınız geçer dünyanın sonu değil

Az önce baktım konunuza nişanlıniz daha öncede atmis nişanı yani tekrar baristiniz tekrarmi ayrıldınız, bu saatten sonra sağlıklı bir evlilik olmaz ailesi memleketinden ayrilmasina izin bile vermiyor demissiniz, aile agziyla geleceğine yön veren birinden koca olmaz bida geri donmeyinn mantıklı olan bu bence

boşanmak daha zor boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…