bende nişan atmış biri olarak söylüyorum çok güzel günler bekliyor. belki başlarda bi moral çöküntüsü yaşanıyor ama zaman geçince herşey bitiyor merak etme cnm.zaman herşeyin ilacı. benim nişanlandığım insan da kaba saba biriydi.hiç mutlu olamacağım biri olduğunu anladığımda attım.şimdi allah ıma binlerce şükrediyorum zamanın da kurtulmuşum diye... şimdi ewliyim hamileyim ve çok mutluyum eşimle.allah karşına sana layık olacak birini çıkaracaktır.şükretmelisin paçayı sıyırmışsın benim gibi ..
İyi ki aşk falan diye sineye çekmemişsin,
En doğru kararı vermişsin,evlenince daha da zorlanırdın diye düşünüyorum..
Mutlu,güzel günler seni bekliyor...
Merhaba Bayanlar;
deli gibi sevdigim sevgilimle nisanladim. Daha sonra bana etmedigini birakmadi. cok seviyordu o da ama. bana sürekli bagirdi baskı yapti. surekli bagirmalar surekli kendi istegini yaptirmak istedi. emirler verdi . sunu alacaksin mecbursun. gibi hep kaba davrandi. kustu gunlerce konusmadı. o kustugunde cok hasta oluyordum . haklida olsam ondan hep ozur dileyip biseyler yapip arayı yumusatiyordum .ama bagırmalar hep devam etti sonra dayanamadim nisani attim. donup arkasina bile bakmadi.
peki beni artık nasil gunler bekliyor. tecrubeleriniz varsa paylasirmisiniz.
canım bende seninle aynı durumdayım şu an.ayrılalı 5 gün oluyor düğünüme 2 ay vardı eşyalarımız alınmıstı gelinliğim dikilmişti düğün yerimiz hazırdı bir tek evimiz tutulacaktı üstelik.ama tek farkımız bizi ayıran kayınvalidem ve görümcem oldu.bizim bir sorunumuz yoktu severek ayrıldık üstelik.ama annesine ve ablasına tepki bile vermedi.sadece ayrıldığımız gün yalvardı ayrılmayalım diye.bende annen ve ablan aramıza girdiği sürece olmaz dedim nişanlım onları tercih etti.tamam ablasını ve annesini atsın demiyorum ama bana da değer vermelerini isteseydi keşke çok çok ama çok üzgünüm hala kendime gelemedim.sürekli onu düşünüyorum ama allah ın izniyle inşallah üstesinden gelcem.sen ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama.inşallah allah ikimizede değerimizi bilecek mükemmel kişiler çıkarır karşımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?