Nisan atmak

canimcim sen iyi ol yeter. haklisin ayni durumdayiz. benim 3 ay oldu. ama bazen uzluyorum . cunku deger verilmemek sevdigin kisi tarafindan horlanmak. ailesininde onun seni horlamasina ses cikarmadiklarini gormek cok kotuydu.

Allah yardimcimiz olsun canim. senin uzuntun cok yeni . cok iyi anliyorum. mumkun oldugunca seni mutlu edecek kisilerle vakit gecir. cok guvendigin insanlarla nisan hakkinda olaylari paylas ama herkesle paylasma derim. uzmeye meil veriyolar. Allah seni mutlu edecek insani ve aileyi cikarsin karsina canim.

sevgiler

canım benim çok teşekkür ederim sana aynı duyguları yasamıs bırınden bunları duymak gercekten benı cok rahatlattı.allah ıkımızınde karsısına mutlu edecek ınsanı ve aıleyı cıkarsın canım.

canım benim çok teşekkür ederim sana aynı duyguları yasamıs bırınden bunları duymak gercekten benı cok rahatlattı.allah ıkımızınde karsısına mutlu edecek ınsanı ve aıleyı cıkarsın canım.
esen06 'cim bak sana tavsiyem bi psikolaga gidebilirsin. ben gittim cok memnun kaldim , test yapti cok iyi oldugumu 2-3 hafta icerisnde kendimi toparlicagimi soyledi. bulundugun ilde ssk veya devlet hastanalerine gidebilirsin. gorusmek uzere sevgiler

Canım seni çok iyi anlıyorum ben.
Ben de 1 kere nişanlanıp ayrılmıştım.
Günlerce ağladım,onu aradım yalvardım.
Aslında o suçlu olmasına rağmen hep ben özür diledim.
Ama o beni hiç dinlemedi benimle barışmadı.
İyikide barışmamış.
Ondan ayrıldıktan sonra hayat durdu sandım.
Aslında benim için yeni bi hayat başladı.
Şu anda evli olduğum,mükemmel insanla tanıştım.
Eşimi çok seviyorum.
İyikide eski nişanlımla evlenmemişim.
Onunla evlenseydim kesin evliliğim 1 veya 2 yıl sürerdi ondan sonra boşanırdık.
Buna eminim.
Herşeyde bi hayır vardır.
Sana üzülme demiyorum çünkü üzülüceksin bi kaç zaman.
Ama ondan sonra onun için akıttığın gözyaşlarına üzülüceksin.
Bırak giden gitsin.
Eminim karşına daha iyi birisi çıkıcaktır.
ayniseyleri yasamissiz canim. bende senin gibi hep yalvarmistim. ama sonunda biktim horlanmaktan. saol dugularini paylastigin icin canim.bende senin gibi dusundum 1-2 yıl surerdi yada nikah masasnd bile hırr cıkarabilcek potansiyeli vardi. onları dusunerek biraktim.

saol canim cok mutluklar sanda. sevgiler

oh be dünya varmış diyeceğin günler seni bekliyor
çünkü nişanlın hayatını zindan etmiş anlattığına göre
evlenmeden böyle bağırıp çağırıyorsa evlenince neler yapardı kimbilir

benim nişanlımda aynı şeyleri yaptı beni sürekli üzmek içinde elinden geleni yaptı,sürekli sen şunu yapıon şöylesin bölesin diyerek içimi eritti.iki gün iyisek üç gün kavgalı 2 sene geçirdik.Nikah günüme iki ay kaldı ama 10 gün önce beni anlattığını anladım dayanamayıp nişanı attım..Ve bilomusunuz iki haftadır arayıp özür dilemek yerine sefa sürüyormus bn onun için ağlıyorum onun umru di...çok zor geçiyor bugünler,umarım atlatırım...:43:

Son düzenleme:
sevse emin ol kibar olurdu ve önce senin isteklerine önem verirdi çünki seven kişi karşısındakini asla kırmaz haklı olduğun halde özür dilemişsin neden çünki sen onu seviyormuşsun oda seni sevse böyle olmazdı erkenden anlamışşsın evlendikten sonra çok sorun yaşardınız belkide hakkında hayırlısı olsun canım hayırlıysa eğer belkide barışırsınız..

Back
X