Nişan atmakla hata mı ettim diye sorgulamaya başladım

Tazeportakal

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
293
264
18
5 yıllık sevgililikten sonra nişanlandık. Nişandan sonra incir çekirdeğini bile doldurmayacak eften püften şeylere kavga ettik ve bu kavgalar gereğinden fazla büyüyordu. Bu süreç sanırım ikimizi de yordu. Geçen hafta Sebebini bile hatırlamadığım bir sebepten yine kavga ettik ve 3 4 gün neredeyse doğru dürüst konuşmadık neyse nişanlım ile konuşuyoruz falan sabah iyi akşam yine tartışma terslenmek beni çok incitti. problemimizi çözebilir miyiz emin bile değilim. En ufak bir sorunumuzda mesajlar atıp arayan adam bu kez ne bir mesaj attı ne de aradı.. Pişman olurum diye korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Nisan arefesinde çok normal bence bu tür şeyler gerek stresten gerekse akistan ötürü ama sizin tavrıniz yanlış geldi bana çocuğun hakkında kararlar almakta neyin nesi. Aynısı size yapılsa kıyameti koparirdiniz belki de. Ama onunda üslubu çok yanlis. Ne demek üzülürsünüz sen kimsin diye sorarlar adama. Hallolur inşallah zamana birakin Derim ben

Nisan arefesinde çok normal bence bu tür şeyler gerek stresten gerekse akistan ötürü ama sizin tavrıniz yanlış geldi bana çocuğun hakkında kararlar almakta neyin nesi. Aynısı size yapılsa kıyameti koparirdiniz belki de. Ama onunda üslubu çok yanlis. Ne demek üzülürsünüz sen kimsin diye sorarlar adama. Hallolur inşallah zamana birakin Derim ben
Tam olarak ne yaptık da onun hakkında kararlar almış olduk? 5 ay sonra nikah yapmayı düşünüyorduk farklı şehirlerdeyiz ben de gidince gelinlik bakacaktım nesi anormal

Tam olarak ne yaptık da onun hakkında kararlar almış olduk? 5 ay sonra nikah yapmayı düşünüyorduk farklı şehirlerdeyiz ben de gidince gelinlik bakacaktım nesi anormal
'secici değil, siyah takım elbise istiyodu almak zor değil diye dusunduk' kısmı tam olarak onun hakkında kendinizce karar vermek olmuş. Yineliyorum kendisininde üslubu çok çirkin. Siz fikir sunmuş olsanız dahi kızmış olsa dahi üzülürsünüz gibi cümle kurması çok yersiz.

'secici değil, siyah takım elbise istiyodu almak zor değil diye dusunduk' kısmı tam olarak onun hakkında kendinizce karar vermek olmuş. Yineliyorum kendisininde üslubu çok çirkin. Siz fikir sunmuş olsanız dahi kızmış olsa dahi üzülürsünüz gibi cümle kurması çok yersiz.
Hayır buna ben karar vermedim. Nişanlım ile 2 3 ay önce avm de gezerken hadi gel bir bakalım diyerek onu mağazaya sokmuştum orada kendisi söyledi, takımlara baktı asla smokin giymek istemediğini siyah takım elbise alacağını söyledi. Nişanda aldığı takımdan memnun olduğu için yine aynı mağazayı tercih eder diye konuşmuştuk. Kafamda kurmadım yani. Benim de zoruma giden o oldu şimdi takım elbise bakmak istemiyorum, araya sıkışyırmayalım vs deseydi bu noktaya gelmezdi. Tüm detayları ile yazmadım söylediklerini ama beni tersleyip bu şekilde konuşması çok zoruma gitti mesele de bu zaten nasıl konuşur benimle seçici davranmıyor

Nişan sonrası düğüne kadar kavga-gürültüden geçmeyen çift yoktur sanırsam. Fikir ayrılıkları, telaşlar, oydu buydu derken normal yani.
benim adıma kararlar almayın üzülürsünüz
Kendisini savunmak için kaba bir söyleyiş tercih etmiş burada nişanlınız ancak, siz de hatalısınız. Sizin için gelinlik seçmek ne derece önemliyse, erkek için de damatlık aynı şekil önemli. İçine sinen bir şey olsun istiyor demek ki, gelişigüzel bir tane almak değil.

Nişan sonrası düğüne kadar kavga-gürültüden geçmeyen çift yoktur sanırsam. Fikir ayrılıkları, telaşlar, oydu buydu derken normal yani.

Kendisini savunmak için kaba bir söyleyiş tercih etmiş burada nişanlınız ancak, siz de hatalısınız. Sizin için gelinlik seçmek ne derece önemliyse, erkek için de damatlık aynı şekil önemli. İçine sinen bir şey olsun istiyor demek ki, gelişigüzel bir tane almak değil.
Evet onu anlayıp hak veriyorum ama kavga ederken bana söylediği bunlar değildi. Kırıcı şeyler söyledi ben de dayanamadım zaten aramız çok kötüydü bir aydır. Nişan attıktan sonra bir kez olsun mesaj atmadı, aramadı 3 gün oldu bu da beni çok üzdü hiç adeti değildir

Evet onu anlayıp hak veriyorum ama kavga ederken bana söylediği bunlar değildi. Kırıcı şeyler söyledi ben de dayanamadım zaten aramız çok kötüydü bir aydır
Aranızda ne tür kırıcı sözler döndü bilmiyorum ama durum ciddiyse, bu adamla evlenip bir hayat geçirme fikrini tekrar düşünün bence. Böyle anlarda insanların gerçek yüzü daha net.

Seçmek istemiyorsa şu zaman bakmak istiyorum, sonra karar veririz veya ben karar vermek istiyorum deseymiş. Benim adima karar almayin uzulursunuz filan bu neyin tehditini ediyor saçma sapan. Agzina vurasim gelirdi benim. 😁

Ayrica herkes kendi giyecegini alsa daha iyi degil mi? Bu gelinlik erkek taraf, yok damatlik kiz taraf almasi resmen insanlarin kendine iş cikartmasi ve gerginli yaratmaya zemin hazirlamak mantigini anlayamadim ben bu olayin.
Esimin damatligini niye ailemle alayim. 😁 Garip garip sey

Benim eşimde 40 mağaza gezmisti zor almıştı ben ilk girdigim yerden almıştım gelinliği . Anlayış tanımak lazım birbirnizin adına kararlar vermeyin eşek gibi Alcan falan hiç hoş değil
Bana bu şekilde söylese anlayış gösterirdim ama beni direkt olarak tersledi, kırıcı şeyler söyledi ben de ısrar ederlerse eşek gibi bakarsın dedim ben başka şehirdeyim başla nasıl halledeceğiz dedim başka ne yapabilirim ki

Eften püften sebeplerde üslup nasıldı mesela? Geçen bir üye de saçma sebeplerden nişan attık dedi, sonra bir öğrendik ki nişanlısı ailesine ve kendisine bir sürü saygısızlık yapmış, haddini fazlasıyla aşan biriymiş.

birbirjniz bu kadar zamanda tanımışsinızdır bence. nişanıda cok uzun tutmuşsunuz . bunlar olur kafaya çok takmayın alacagın gecelige bile karışırlar normall. aynı şehire gidince bir kahve için böylemi devam edecek biz yuva kuracağız, anlaşamiyorsak burda bitirelim de birebir konuş. bizi haberdar et sonuctan :)

Eften püften sebeplerde üslup nasıldı mesela? Geçen bir üye de saçma sebeplerden nişan attık dedi, sonra bir öğrendik ki nişanlısı ailesine ve kendisine bir sürü saygısızlık yapmış, haddini fazlasıyla aşan biriymiş.
Üslup kötü ama ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim ikimizinde hataları var. Ama o beni tersleyince gözüm dönüyor hakaret ediyorum o ise hep tersliyor bir noktadan sonra buna tahammül edememeye başladım kavgalar zaten tersleme yüzünden çıkıyordu ama benim hakaret etmem ona daha çok batıyordu onun davranışlarının sonunda benim o sözleri söylediğimi de ne kadar anlatırsam anlatayım asla idrak etmek istemedi . Ama bu son kavgada gerçekten bir şey yapmadığımı düşünüyorum onun söylediklerinden sonra ısrar ederlerse eşek gibi bakarsın bence hiçbir şey

birbirjniz bu kadar zamanda tanımışsinızdır bence. nişanıda cok uzun tutmuşsunuz . bunlar olur kafaya çok takmayın alacagın gecelige bile karışırlar normall. aynı şehire gidince bir kahve için böylemi devam edecek biz yuva kuracağız, anlaşamiyorsak burda bitirelim de birebir konuş. bizi haberdar et sonuctan :)
Konuşursak barışırız çünkü çok seviyoruz birbirimizi. Ama sevmek ilişkinin sağlıklı yürümesi için yeterli olmuyormuş. Bir de hiç arayıp sormadı ben aramak da istemiyorum

Onun üslubu kötü de sizinki çok mu güzel? Daha evlenmeden laçkalaşmış ilişkiniz. Terslemeler, hakaretler gırla gidiyor. Kendinize ikiniz de çeki düzen verin. Veremiyorsanız da evlenmeyin
İkimiz de önceki kavgalarımızda bunu konuştuk kararlar aldık ama yok uygulamaya geçince olmuyor çünkü o beni terslemeye kötü şeyler söylemeye Devam etti böyle olunca ben de sakin kalamıyorum ki

Back
X