5 yıllık sevgililikten sonra nişanlandık. 6 aydır da nişanlıydık. Nişandan sonra incir çekirdeğini bile doldurmayacak eften püften şeylere kavga ettik ve bu kavgalar gereğinden fazla büyüyordu. Bu süreç sanırım ikimizi de yordu. Geçen hafta Sebebini bile hatırlamadığım bir sebepten yine kavga ettik ve 3 4 gün neredeyse doğru dürüst konuşmadık bu süreçte annem bohçaları götürelim diyerekten annesi ile konuştu. Böyle olunca da durun biz küsüz diyemedim neyse nişanlım ile konuşuyoruz falan sabah iyi akşam yine tartışma... Neyse son olarak biz bu pazar günü damat bohçasını götürmek için onların şehrine gidecektik. Annem de gidince damatlığını almak istedi ben de nişanlıma ister online ister önden mağazaları gez biz gelince de damatlığını almak istiyoruz dedim. Çok seçici biri değil nişanda bile 1 saatte takım elbise olayını çözmüştük normal siyah takım elbise almak istediği için zor olmaz diye düşünmüştüm ama o "benim adıma kararlar almayın üzülürsünüz" ben takım elbise falan bakmam diyerek beni tersledi ben de sinirlendim ısrar ederlerse eşek gibi alırsın ben insanlık ettim sen hep birlikte bakmaktan hoşlanmazsın diye beğendiğini ikimiz gider alırız diye öneri sundum diyerek sinirle hakaret ettim o akşam annem içeride bohçaları süslüyordu gittim anneme söyledim, nişanlımın annesine de mesaj attım. Mesele damatlık değildi söylediği sözler, üslubuydu bizim için güzel bir şey için bile bu kadar terslenmek beni çok incitti. Sabaha karşı bana sadece empati kurmamı istediği damatlığını iki günde seçemeyecrğini söyledi.... Benim kırıldığım nokta böyle güzel bir şey için bile beni terslemesi oldu çok yoruldum. İletişim problemimizi çözebilir miyiz emin bile değilim. En ufak bir sorunumuzda mesajlar atıp arayan adam bu kez ne bir mesaj attı ne de aradı.. Pişman olurum diye korkuyorum