• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmakla hata mı ettim diye sorgulamaya başladım

İncir çekirdeğini doldurmayacak mevzular maalesefki. Birbirinize olan saygıyı yitirmişsiniz “eşşek gibi” tabiri falan çok kaba çok ayıp. Keza nişanlınız da aynı şekilde öncelikle kendinize çeki düzen vermeliydiniz daha sonra takımdı bohçayı halledilirdi.

İncir çekirdeğini doldurmayacak mevzular maalesefki. Birbirinize olan saygıyı yitirmişsiniz “eşşek gibi” tabiri falan çok kaba çok ayıp. Keza nişanlınız da aynı şekilde öncelikle kendinize çeki düzen vermeliydiniz daha sonra takımdı bohçayı halledilirdi.
Evet öyle oldu, toparlanamadık

Bana bu şekilde söylese anlayış gösterirdim ama beni direkt olarak tersledi, kırıcı şeyler söyledi ben de ısrar ederlerse eşek gibi bakarsın dedim ben başka şehirdeyim başla nasıl halledeceğiz dedim başka ne yapabilirim ki
Saygıyı aşmışsiniz halbuki bir ilişkide olması gereken en önemli şey saygı .düğün telaşı gerginliği oluyor ya iyi denen de kötü geliyor kulağa boş yere bitmiş

İkimiz de önceki kavgalarımızda bunu konuştuk kararlar aldık ama yok uygulamaya geçince olmuyor çünkü o beni terslemeye kötü şeyler söylemeye Devam etti böyle olunca ben de sakin kalamıyorum ki
ozaman uzatmayin birbirinizi hep böyle kıracaksanız böyle hayat devam etmez . ailenize güzellikle anlatın davetiyeler verilmedi inşallah

Saygıyı aşmışsiniz halbuki bir ilişkide olması gereken en önemli şey saygı .düğün telaşı gerginliği oluyor ya iyi denen de kötü geliyor kulağa boş yere bitmiş
Terslemelerine artık tahammül edemiyordum o tersledikçe beni nasıl sakin kalabilirim ki? Düşünün ki sevgiliniz tarafından sürekli tersleniyorsunuz nasıl susabilirsiniz ki zaten ikimizin de hataları vardı ama çözüme ulaşatıramadık ben de o hata yaptığı için değil umudumu kaybettiğim için ayrılmak istedim

Terslemelerine artık tahammül edemiyordum o tersledikçe beni nasıl sakin kalabilirim ki? Düşünün ki sevgiliniz tarafından sürekli tersleniyorsunuz nasıl susabilirsiniz ki zaten ikimizin de hataları vardı ama çözüme ulaşatıramadık ben de o hata yaptığı için değil umudumu kaybettiğim için ayrılmak istedim
Ama onun öncesinde de bir tartışma mevcut . Belli ki sinirler gergin benden tavsiye tartışmamaya kötü söz söylememeye kavga etmemeye çalışın gerekirse özür dileyin gerekirse alttan alın bazı durumlarda her evlilik masal gibi değil sonuçta

Ama onun öncesinde de bir tartışma mevcut . Belli ki sinirler gergin benden tavsiye tartışmamaya kötü söz söylememeye kavga etmemeye çalışın gerekirse özür dileyin gerekirse alttan alın bazı durumlarda her evlilik masal gibi değil sonuçta
Biz bunu başaramadık ikimiz de çok doluyuz nasıl toparlanırız bilmiyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz konuşuuoruz ama uygulamaya gelince sınıfta kalıyoruz. Çok kırgın ve çok üzgünüm normal bir kavga olsa aramakta tereddüt etmezdim ama aileler konuştu, nişanlım bir kez olsun mesaj bile atmamışken benim aramam hoş olur mu? Ayrılmak isteyen benim çünkü

Biz bunu başaramadık ikimiz de çok doluyuz nasıl toparlanırız bilmiyoruz sorunlarımızı çözemiyoruz konuşuuoruz ama uygulamaya gelince sınıfta kalıyoruz
Eğer seviyorsan umudun varsa özür dile ve bir daha hakaret etme bu şekilde elbet tartışmalar anlaşmazlıklar olur ama seviyeli bir tartışma olmalı

Eğer seviyorsan umudun varsa özür dile ve bir daha hakaret etme bu şekilde elbet tartışmalar anlaşmazlıklar olur ama seviyeli bir tartışma olmalı
Çok çok seviyorum ama umudum yok. Çok kırgın ve çok üzgünüm normal bir kavga olsa aramakta tereddüt etmezdim ama aileler konuştu, nişanlım bir kez olsun mesaj bile atmamışken benim aramam hoş olur mu? Ayrılmak isteyen benim çünkü

Çok çok seviyorum ama umudum yok. Çok kırgın ve çok üzgünüm normal bir kavga olsa aramakta tereddüt etmezdim ama aileler konuştu, nişanlım bir kez olsun mesaj bile atmamışken benim aramam hoş olur mu? Ayrılmak isteyen benim çünkü
Demekki oda sana çok kırgın hakaret eden zaten sensin . Açıkçası ben haksızsam aramaktan mesaj atmaktan özür dilemekten çekinmem gurur da yapmam ama madem umudun yok hiç girme bidaha bu işe derim

İkimiz de önceki kavgalarımızda bunu konuştuk kararlar aldık ama yok uygulamaya geçince olmuyor çünkü o beni terslemeye kötü şeyler söylemeye Devam etti böyle olunca ben de sakin kalamıyorum ki

E iki tarafta sakin kalamıyorsa nasıl düzgün bir ikişki sürdürmeyi planlıyorsunuz? Şimdi nasılsanız evlenince sen aynen devam edecek biliyorsunuz değil mi?

Ben eşime eşek gibi yapacaksın desem bilemedim ne yapar. Boşanmanın eşiğine geliriz sanırım.
Sizin ilişkinizde saygı kalmamış. O tersliyor ben hakaret ediyorum diyorsunuz. Bu şekilde ilişki devam eder mi? Evlenince artacak bu terslemeler, sizin hakaretler buna emin olun. Nişan atıldı diyorsunuz geri dönmeyin artık önünüze bakın.

5 yıllık sevgililikten sonra nişanlandık. 6 aydır da nişanlıydık. Nişandan sonra incir çekirdeğini bile doldurmayacak eften püften şeylere kavga ettik ve bu kavgalar gereğinden fazla büyüyordu. Bu süreç sanırım ikimizi de yordu. Geçen hafta Sebebini bile hatırlamadığım bir sebepten yine kavga ettik ve 3 4 gün neredeyse doğru dürüst konuşmadık bu süreçte annem bohçaları götürelim diyerekten annesi ile konuştu. Böyle olunca da durun biz küsüz diyemedim neyse nişanlım ile konuşuyoruz falan sabah iyi akşam yine tartışma... Neyse son olarak biz bu pazar günü damat bohçasını götürmek için onların şehrine gidecektik. Annem de gidince damatlığını almak istedi ben de nişanlıma ister online ister önden mağazaları gez biz gelince de damatlığını almak istiyoruz dedim. Çok seçici biri değil nişanda bile 1 saatte takım elbise olayını çözmüştük normal siyah takım elbise almak istediği için zor olmaz diye düşünmüştüm ama o "benim adıma kararlar almayın üzülürsünüz" ben takım elbise falan bakmam diyerek beni tersledi ben de sinirlendim ısrar ederlerse eşek gibi alırsın ben insanlık ettim sen hep birlikte bakmaktan hoşlanmazsın diye beğendiğini ikimiz gider alırız diye öneri sundum diyerek sinirle hakaret ettim o akşam annem içeride bohçaları süslüyordu gittim anneme söyledim, nişanlımın annesine de mesaj attım. Mesele damatlık değildi söylediği sözler, üslubuydu bizim için güzel bir şey için bile bu kadar terslenmek beni çok incitti. Sabaha karşı bana sadece empati kurmamı istediği damatlığını iki günde seçemeyecrğini söyledi.... Benim kırıldığım nokta böyle güzel bir şey için bile beni terslemesi oldu çok yoruldum. İletişim problemimizi çözebilir miyiz emin bile değilim. En ufak bir sorunumuzda mesajlar atıp arayan adam bu kez ne bir mesaj attı ne de aradı.. Pişman olurum diye korkuyorum
Damatlık için şu zamanda çıkalım bakalım,şöyle yapalım böyle yapalım demek varken ergen WhatsApp durumu gibi mesaj atmış üzülürsünüz falan. Saçmalamış.

Asıl mesele nişanlınız içinde damatlık değil bence. Sinir olma,sinir etme durumu var. Nişanlılık sürecinde bunlar olabiliyor mu?evet.Ama ya normal bunlar diye evlenip daha daha beter bir iç yüz ile karşılaşmanız da olası.

O sebeple biraz sakinleşmeyi tercih edip düşünür tartar yüz yüze enine boyuna konuşurdum ben olsam. Ha iç sesiniz ne diyor o da çok önemli tabi. Acele etmeyin. Ne bitirmek için aceleci olun ne de girdik bir yola düzeliriz yaa diyerek üzerini kapatın.

Evet onu anlayıp hak veriyorum ama kavga ederken bana söylediği bunlar değildi. Kırıcı şeyler söyledi ben de dayanamadım zaten aramız çok kötüydü bir aydır. Nişan attıktan sonra bir kez olsun mesaj atmadı, aramadı 3 gün oldu bu da beni çok üzdü hiç adeti değildir
Nişan atmanın anlamını biliyor musunuz? Nişan attım aramadı diyorsunuz. Nişanı zaten aramasın sormasın hayatınızdan çıksın diye atarsınız koşup gönlünüzü alsın diye değil, eğer onun için attıysanız blöf için nişan atılmayacağını anlarsınız. Çocuk oyuncağı mi ? Ha adam haklı demiyorum ya çekersin evlenirsin ya çekmezsin ayrılırsın yüzük atıp aramadı demek garip

Nişan atmanın anlamını biliyor musunuz? Nişan attım aramadı diyorsunuz. Nişanı zaten aramasın sormasın hayatınızdan çıksın diye atarsınız koşup gönlünüzü alsın diye değil, eğer onun için attıysanız blöf için nişan atılmayacağını anlarsınız. Çocuk oyuncağı mi ? Ha adam haklı demiyorum ya çekersin evlenirsin ya çekmezsin ayrılırsın yüzük atıp aramadı demek garip
Annem nişanlın hiç çaba göstermiyor insan bir kez olsun yazmaz mı bu kadar sessiz kalması normal değil sen arama diyor

Annem nişanlın hiç çaba göstermiyor insan bir kez olsun yazmaz mı bu kadar sessiz kalması normal değil sen arama diyor
Sorun şu ki nişanlınız değil şuan.. neden ara verelim düşünelim demek yerine nişan attınız ki… kararsızsınız hala belli ki.. çocuk oyuncağı mı bu?

Sorun şu ki nişanlınız değil şuan.. neden ara verelim düşünelim demek yerine nişan attınız ki… kararsızsınız hala belli ki.. çocuk oyuncağı mı bu?
Çünkü sürekli kavga eder hale gelmiştik bir gün önce yine kavga edip şöyle böyle yapma deyip de ertesi gün bile bir fark olmadığını görünce tahammül edemedim.

Annem nişanlın hiç çaba göstermiyor insan bir kez olsun yazmaz mı bu kadar sessiz kalması normal değil sen arama diyor sizce yine de aramalı mıyım sanırım beni wpden engellemiş veya gizlilik ayarlarını değiştirmiş son görülmesini göremiyorum (pp resmini 1 ay önceki kavgada kaldırmıştı tekrar koymamıştı)

Back
X