• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmakla hata mı ettim diye sorgulamaya başladım

Burada ana kuzusu erkekler diyoruz da bu şekilde olan kadınlarımız da var.İki taraf arasında denge kurulmazsa o evlilikler yürümez.

%100 katılıyorum.Pasif kalmaları normal değil mi?Koca koca insanları barıştırmaya mı çalışacaklardı?

Aileler böyle ilişkilere ne kadar mesafeli olursa o kadar iyi. Yarınöbürgün evliliklerine yorum yapıp huzursuzluğa neden olacaklar. Sonra torunların giyimine kadar yorum yapacaklar. Olan karı kocaya oluyor sonra.

nisanlinizin adina karar almamissiniz ki siz burda. daha onceden ikiniz komusmussunuz zaten nisanda aldigi magazadan almak istedigini kendisi daha once soylemis. farkli sehirlerdesiniz sanirim, gelmisken onu da halledelim diye dusunmeniz cok mantikli. siz onun adina begenip diretseniz neyse diyecegim de.. nisanlinizin tavri cok sinir bozucu. gelin gibi nazlaniyor. insan der ki ben aceleye getirmek istemiyorum, genis zamanda bakalim der. kendinizi suclamayin

sinirle hakaret ettim o akşam annem içeride bohçaları süslüyordu gittim anneme söyledim, nişanlımın annesine de mesaj attım. Mesele damatlık değildi söylediği sözler, üslubuydu bizim için güzel bir şey için bile bu kadar terslenmek beni çok incitt
İşte o sinirle hareket ederseniz laflarınızı sonra yutmak zorunda kalırsınız.Mecbur bir şekilde gidip bohçaları götüreceksiniz.Kayınvalidenize de kızamıyorum.Kadına mesaj atıp bitirmişsiniz.Şimdi de niye aramıyorlar annem huzursuz diyorsunuz.Onu kayınvalidenize mesaj atmadan önce düşünecektiniz.Keşke en başta sakince düşünüp,sinirleriniz yatışında nişanlınızla konuşsaydınız.Ne kendi annenizi,ne kayınvalidenizi karıştırmasaydınız olaylara.

Konuşursak barışırız çünkü çok seviyoruz birbirimizi. Ama sevmek ilişkinin sağlıklı yürümesi için yeterli olmuyormuş. Bir de hiç arayıp sormadı ben aramak da istemiyorum
Ne olmasi gerekiyor daha baska acaba? Birini cok seviyorsan o ilişki yürür. Hicbir konuda anlaşamadığın birini zaten cok sevemezsin. Hirstir tutkudur vs. Seviosaniz sen durduk yere tehdit vari konusmasan ben de hakaret etmezdim deyin bi orta yol bulun. Nişan döneminde bunlari yasamayan bizim kültürde yoktur. Annen bohça hazirlayan biri oldukca bu oglandan ayrilsan baskasiyla da benzer seyler yasican nasilsa. Ayrica smokin giymemek nedir? Garson sanarlar. Nisanda da siyah takim aldi gene mi siyah takim alacak. Aynisini giysin madem. Al ben de karar aldim onun adına, git okut kudursun :)

"Yanlıs üslup dogru sözün celladıdır" demisler eski nisanlınizinki de o hesap haklıyken haksız olmus hep böyle fevri miydi eğer hep öyleyse yol yakınken bitmesi iyi olmuş

Back
X