Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sizle alakalı değil ama özellikle son dönemde erkek tarafına tonla masraf yaptırıp bir sürü şey aldırıp sonra ben eften püften sebeple nişanı atanlar çoğalmış durumda. bir de alınanları da geri vermiyorlar.
sizin de böyle bir durumsa dava açmakta haklılar.
Bu saydıklarınızı 'erkek taraf' silah zoruyla yapmıyordur inşallah.![]()
dolandırıcılık suçu nedir bilirsiniz değil mi?
dolandırıcılar da silah zoruyla hiçbir şey yaptırmaz ama bu olayın suç olmadığı anlamına gelmez.
evlenme vaadiyle erkek tarafına bir sürü şey aldırıp nikaha az bişey kala nişan atarsanız niyetiniz o olmasa bile dolandırıcılık olarak algılanır. anca karşı tarafın masrafını iade ederseniz olay çözülür.
Ya elbetteki iade edilir her şey kimsenin iğnesi kalmamalı. Nişanlıya bişeyler hediye edip de sonra ay nolacak çalıp gidecek mi diye eli yürekte beklemek bana tuhaf geliyor.. O senin hayatındaki insan elbetteki hediyeler edilir bişeyler yapılır buna lafım yok. Azıcık yüzünde gözü olan zaten iş bozulunca geri verir bunda da hemfikiriz. Ama çok çok afedersin kendimize hatun bulduk diye gözleri boyanıyor herşey alıyorlar sonra aaa hatun gitti. Yav alırken iyiydi. Bizzat dolandırılan birini tanıyorum.. Deve yüküyle şey aldılar kız aldırdı. Mantık dışı. Almasaydı.. Hatun bastı gitti hiçbir şey de olmadı sonunda.
Biraz cingözlük mü olacak bilmiyorum ama insan tüm kapılarını açmamalı.. Tamam evleneceğin insana elbette güvenilmeli. Ama insan gözünü de her şeye kapamamalı bence.
iyi de hediye olarak almakla kızın evime şunu bunu istiyorum deyip aldırması arasında fark var. benim bahsettiğim hediye değil nişan sonrası yapılan zorunlu masraflarla ilgili ayrıca kız seviyorum numarası yapıyorsa erkek tarafı da buna inanıp alıyorsa bir sürü şeyi o da dolandırıcılığa girer.
örneğin mobilyalar, beyaz eşyalar, kıyafetler vs aldırıyorsa kız sonra da basıp gidiyorsa orada dolandırıcılık vardır ama kız bişey istemez oğlan sürekli öte beri alır o zaman başka.
ayrıca almasaydı diyorsun da almayınca da ne cimriliği ne vurdumduymazlığı kalıyor. burada erkek tarafı bişey almadı diye dertlenen kızları okuyorsun sen de değil mi?
Bu saydıklarınızı 'erkek taraf' silah zoruyla yapmıyordur inşallah.![]()