Nişan Atmaya Değer Mi?

insanlar 20 yıl evli kalıyor da bitiriyor. sen daha evlenmemişsin kendine yazık etme. senden bir tane daha yok. ne demek küfür seni bu kadar kolay mı yere çekebiliyor? bence sen ona baya bir hak vermişsin ki bu hakkı kendinde buluyor.
kararını da vermişsen artık dönme. bilmem kaç yaşında adam ,bu zamana kadar böyle geldiyse yine böyle gider. sen düzeltemezsin.

sen düzel ben de düzeleyim,karşılıklı düzeleleim diyor.benim ne sorunum var söyle diyorum.birkaç olay var onları söylüyor.telefonla ilgili birşey konuşurken ona '' tamam aşkım ben bilmiyorum sen biliyosun' demiştim yine hayvan beni adam yerine koymuyo musun demişti.onu adam yerine koyacakmışım. telefondayken bi kız buna bay baay demişti onu sordum diye 13 yaşındaki kızdan nasıl kıskanırmışım güüvenim yokmuş,bunları düzeltecekmişim o da düzelecekmiş.bunlar bahane hep.

benği o kadar suçluyor ki,bazen diyorum ki acaba bana bunları söylemesindeki sebep ben miyim?
sen beni tahrik etmesem ben manyak mıyım sana hakaret edeyim diyor.düşünüyorum geçen akşam cep telefonuyla ilgili birşey konuşuyorduk,çok saçma birşey söyledi. 'tamam aşkım tamam sen biliyosun ben bilmiyorum' dedim,buna karşılık 'hayvan,beni adam yerine koymayıp ne geçiştiriyosun' dedi.
geçenlerde yine telefonu açtık bitane kız gayet cilveli bi şekilde '' hadi bay baaaay'' dedi,bu da bay baay dedi. ben de kim o kız dedim,kapıcının kızı dedi.niye bu kadar samimisin dedim,yie ağzına geleni saydı,hayvan it o kız daha 13-14 yaşında kız ne diyosun sen dedi bana,görse ıyyy dersin bu ne dersin dedi. ne yani güzel olsa iş değişecek miydi dedim.allah aşkına hangi kadın sormaz o kimdi niye samimisin diye.kim sormazdı,bunlar onu tahrik eden davranışlar sözlermiş.ki ne olursa olsun hakarete değer mi?

Yazdıklarınızı okuduğumda oldukça aklı başında ve ne istediğini bilen biri olduğunuzu düşündüm.İlişkinizi kurtarmak için bir çıkış yolu arıyor olmalısın ki annesi nişanlımın hakaret ve yüksek sesine müdahale etmiyor diyosun. Canım biraz kaba olacak ama sokma akıl yedi adım gider demişler.Annesinin söylemesiyle ne kadar düzelecek o yaşa gelmiş bir insan.Kendi annemizle bile tartışabilirken bir kayınvalide ile aynı evde yaşamayı göze almak büyük cesaret.Annesi de sen oğlumu kışkırtıyorsun ve hakediyosun derse ne olacak? lütfen iyi düşün.
en güzel zamanlarınızı daha şimdiden hakaret dinleyerek geçiriyorsunuz.evlendiğimde bunlar olurmu diye düşünmeyip daha güzel hayaller içinde olmanız gereken bir dönem değil mi nişanlılık.Allahın sevdiği kulu olmalısın ki bu uzun nişanlılık dönemi bir şeyleri fark etmen için sebep olmuş.Allah doğru kararı vermenize yardımcı olsun.Kendinizin değerli olduğunu unutmayın lütfen.

sen kendini alıştırmışsın iyice hakaret yemeye:(
sen aşkım diyosun o sana ne diyo..
o zaman sende hakaret et sen beni tahrik ediyosun de..
Bir daha asla konuşma bence.. içinde kalmasın biraz hakaret edip ayrıl :52:

ben ona edemiyorum sadece bi hakaret ettiğinde ''sensin'' diyebiliyorum, allah bin türlü belanı versin diyor, senin versin diyorum.o kadar.

konunu okudum cevpları okumadım eminim herkes aynı fikirdedir ama bende söylemek istedim.

arkana bile bakma, kaç kurtul, inanma sakın seni çok seviyorum sensiz olamam sözlerine. kendine ve ailene biraz saygın varsa evlenme o adamla. haksızlık mı yapıyorum aslında güzel zamanlarımızda oldu diye düşünme, ilerde düzelir hiç deme. emin ol, ahanda buraya yazıyorum unutursun. unutamam bu kadar yıldır birlikteydik diye düşünme, unutursun.

Yazdıklarınızı okuduğumda oldukça aklı başında ve ne istediğini bilen biri olduğunuzu düşündüm.İlişkinizi kurtarmak için bir çıkış yolu arıyor olmalısın ki annesi nişanlımın hakaret ve yüksek sesine müdahale etmiyor diyosun. Canım biraz kaba olacak ama sokma akıl yedi adım gider demişler.Annesinin söylemesiyle ne kadar düzelecek o yaşa gelmiş bir insan.Kendi annemizle bile tartışabilirken bir kayınvalide ile aynı evde yaşamayı göze almak büyük cesaret.Annesi de sen oğlumu kışkırtıyorsun ve hakediyosun derse ne olacak? lütfen iyi düşün.
en güzel zamanlarınızı daha şimdiden hakaret dinleyerek geçiriyorsunuz.evlendiğimde bunlar olurmu diye düşünmeyip daha güzel hayaller içinde olmanız gereken bir dönem değil mi nişanlılık.Allahın sevdiği kulu olmalısın ki bu uzun nişanlılık dönemi bir şeyleri fark etmen için sebep olmuş.Allah doğru kararı vermenize yardımcı olsun.Kendinizin değerli olduğunu unutmayın lütfen.

Ne kadar güzel söylemişsiniz...Aynen öyle olmuştu biliyor musunuz...
İlk ayrılığımızda,yani küfürlerden sonra ayrılığımızda annsi beni ağlayarak aradı,barışmamızı istedi ve ben ''o bana çok kötü ağza alınmayacak küfürler adiyor ben katlanamıyorum dedim ama annesi dedi ki ' e sen de ediyosundur,o tekbaşına etmez hiç öyle huyları yoktur' demişti. ne kadar aptalmışım... bakın şimdi siz söylediniz diye aklıma geldi...

ben ona edemiyorum sadece bi hakaret ettiğinde ''sensin'' diyebiliyorum, allah bin türlü belanı versin diyor, senin versin diyorum.o kadar.

bu adamın bela okumasını hergün işittikten sonra, ayrılınca elalemin dedikleri sana vız gelir canım. Lütfen kendine bu adamı layık görme.

hem nişan atmaya değer mi ne demek nişan atman gerek yoksa ömrün boyunca yaptıklarına katlanmak zorunda kalıcaksın :5:

konunu okudum cevpları okumadım eminim herkes aynı fikirdedir ama bende söylemek istedim.

arkana bile bakma, kaç kurtul, inanma sakın seni çok seviyorum sensiz olamam sözlerine. kendine ve ailene biraz saygın varsa evlenme o adamla. haksızlık mı yapıyorum aslında güzel zamanlarımızda oldu diye düşünme, ilerde düzelir hiç deme. emin ol, ahanda buraya yazıyorum unutursun. unutamam bu kadar yıldır birlikteydik diye düşünme, unutursun.

burası ne kadar güzel biryer gerçekten aile gibi. herkes bu saatte birilerine yardımcı olmak için yazıyorlar. çok teşekkürler.
en büyük korkum unutamamak.kendime kalmadı sanırım bu kadar olaydan sonra ama en azından ailemi düşünmem lazım.
bu adamla ne evilik olur,ne çocuk olur.allahım biran önce kurtarsın beni kazasız belasız.

bu adamın bela okumasını hergün işittikten sonra, ayrılınca elalemin dedikleri sana vız gelir canım. Lütfen kendine bu adamı layık görme.

hergün inanın şaşmıyor hergün hakaret bela artık bıktım.toplasanız 5-10 dk konuşuyoruz sadece ve onda da hakaret hakaret.

hem nişan atmaya değer mi ne demek nişan atman gerek yoksa ömrün boyunca yaptıklarına katlanmak zorunda kalıcaksın :5:

tabiki hayır kesin olarak onunla evlenmek istemiyorum.sesini duyunca bile kötü oluyorum.sanki güzel birşey söylese bile benim kulağımı tırmalayakmış gibi,hakaret gibi gelecekmiş gibi geliyor.

burası ne kadar güzel biryer gerçekten aile gibi. herkes bu saatte birilerine yardımcı olmak için yazıyorlar. çok teşekkürler.
en büyük korkum unutamamak.kendime kalmadı sanırım bu kadar olaydan sonra ama en azından ailemi düşünmem lazım.
bu adamla ne evilik olur,ne çocuk olur.allahım biran önce kurtarsın beni kazasız belasız.

Biraz kendinize değer verin ve bunları haketmiyorum diyin.Kısacası iyice silkelenip önce sen kendine gel arkadaşım.nişanlı evli olmaya ne gerek var insan insana söyler mi onca kötü lafı.Evlenince bir de dayak eklenir. O zaman herşey daha zor olmaz mı ? Evet zor olacak yaşanmışlıkları unutmak,çok ağlayacaksın,canın yanacak,kimseye güvenemem diyeceksin,aslında iyi bir insandı vs...ama hepsi geçecek. sürekli bunları düşünüp duygusala bağlarsan değil aylar yıllar geçsede unutamazsın.bunları düşünmek yerine hakaretleri düşünürsen bir çırpıda unutman ve şükretmen gerekir.

Onunla olmayacağını biliyorum,kendime 1 ay zaman veriyorum.Evlenince max 1 ayda babaevine dönerim ben :( hep cicim ayı olacak değil.
Ama bendeki sevgi mi alışkanlık mı onu anlayamıyorum,kikisinin ayırıma varamıyorum :(
bilemedim şimdi hayatım:44: yani eğer vazgeçmeye çalıştığın sürede acı çekersen bu sevgidir, acımıyorsa sadece yokluğunu farkedebiliyosan bu alışkanlıktır ki bence bu sevgi olsaydı bunların hepsini görmezden gelirdin sevene herşey toz pembe gözükürmüşş :34:

Canım benim artık bağımlılık yapmış bu ilişkiden bir an evvel kurtulmalısın ve sevabına birilerine bir şeyler dağıtıp sevindirmelisin bence.Kim ne der diye de düşünme unutma evlenip boşanırsan elalem 2 gün konuşur sonra unutur,ama sen bir ömür üzülürsün tatlım.Şimdi ayrılırsan en iyisi olur Allah hayırlı bir kısmet nasip etsin sana tekrardan

kesinlikle hemen ayrıl, tutulacak hiç bir tarafı kalmamış, hayatını zehir etme arkadaşım...

yol ver canım yol ver gitsin evlenince dediğin gibi 1 aya evine dönersin boşver unut gitsin bir kişiyi seven başkasınıda sever gün gelecek sende birini seveceksin allah iyilerle karşılaştırsın canım

Başlığı okuduğumda önemsiz bir konudur diye düşündüm.Ama okuduklarıma inanamadım...

Tatlım sence bunun için nişan atılmazmı??Öyle bir sormuşsunki sana hakaret edilmesi,küfür yemen gayet normalmişte acaba nişan atsammı diyorsun??

Sen neler yapmışsın ya kendine??Nasıl bu kadar ezdirmişsin kendini??Nasıl hakkını arayamamışşsın yada bu adamın kıçına koca bir tekmeyi basamamışsın??Senede 2-3 kez görüştüğün ve sana hakaretler sayan bir adamla ailenide karşına alıp nasıl evlenmeyi düşünmüşsün??

Bu adam psikopat belli ayrıca seni sevdiği falanda yok.Ben senin sevdiğinede inanmıyorum çünkü insan kendine bunları yapan birini seviyor olamaz seninki alışkanlık sadece..Unutabilirmiyim diye korkuyorum demişsin.İnsan güzel hatıraları olduğu birini unutamaz.Sen neyi unutamıcaksınki??Hakaretlerinimi,küfürlerinimi??

Yapma nolur biran önce silkelen ve kendine gel.Arkana bile bakmadan kaç bu adamdan.Gerekirse evlenme geri kalan hayatında ama sana kimsenin bu şekilde davranmasına izin verme.Çünkü hayatta en zor şeylerden biride psikolojik şiddettir.Bunun sonucu ezilmişlik ve sinmişlik hissidir..

Bence arkanıza bile bakmadan,henüz vaktiniz ve fırsatınız varken,KAÇIN..KAÇIN..KAÇIN sadece..Arkanıza bile bakmayın..Unutulmaz dediğiniz ne var hakaretten başka..Aşk mı? Sevgi mi?Ne???
Dediğim gibi,uzaklaşın ve tüm iletişim yollarını kapatın,hiç arkanıza bakmayın nolur..

Gencecik ömrünüzün,en güzel yaşlarınızın bi psikopatın elinde solup gitmesine izin vermeyin..

Back
X