Nişan Atmaya Değer Mi?

yahu sen insan evladi degilmisin?????
annen baban bilselerki sen her tartismada konusmada
ceddine sahsina kufur isittigini
uzulmezlermi kizlarinin yavrularinin bu durumda olmasini isterlermi?

birde olayi ailenin gozunden bak
onlarin gururlari onurlari yokmu elin oglu gelsin kizlarina kufur hakaret etsin
20 - 30 sene evli olanlar bosaniyor hakaret yuzunden
sen 9 sene ayda yilda gordugun o adamdanmi vazgecmeyeceksin
degerli oldugunu bil
ve o adama musade verme kufur etmesine

Az önce yine konuştuk , allah belanı versin dedi,yine bağıra çağıra hakaretler yağdırdı.telefonum meşguldü ,kardeşimle konuşuyordum kiminle konuşuyosun it dedi bana.

Akıl veren arkadaşlarınla mı konuşuyosun dedi.

canıma kıyıcam bu lanet olası yüzünden katlanamıyrum artık,kurtulamıycam bu pislikten

cnm benim eğer gerçekten bitirdiysen ki inş bitirmişşsindir..

savcılığa vercem numaranı de ..hem it dedi de sen ne dedin sustun mu sensin o diyemedin mi ???

babana ver telefonu baban haddini bildirsin ona... sen kimin kızına it dion itolu it desin ayy nasıl sinirlendim anlatammmm..

pisliğe bak ne sanio kendini... izmirde denk gelsek kafa atarım ben bu adam o kadar delirdim yani..

hak var hukuk var memlekette lütfen savunun haklarınızı...

cnm benim eğer gerçekten bitirdiysen ki inş bitirmişşsindir..

savcılığa vercem numaranı de ..hem it dedi de sen ne dedin sustun mu sensin o diyemedin mi ???

babana ver telefonu baban haddini bildirsin ona... sen kimin kızına it dion itolu it desin ayy nasıl sinirlendim anlatammmm..

pisliğe bak ne sanio kendini... izmirde denk gelsek kafa atarım ben bu adam o kadar delirdim yani..

hak var hukuk var memlekette lütfen savunun haklarınızı...
demesin bence. uyarmadan direk verisn ama önce ayrılsın sonrada taciz ediyor hakaret ediyor diye versin. biraz sürünsün adam olsun canımızı sıkmasın:47: toplanır gelir kafasını gözünü kırarız onun:47:

valla böyle olayları okuyunca acaba konu feyk mi die düşünüyorum...
9 SENE:53: 90 yaşına kadar yaşasan,
ki ortalamanın çok çok üstü bi yaş, ömrünün 1/10'i demek...
ailene dinine küfreden biri (düzgün bi işi,ailesi,kişiliği yok, sana verdiği özel bi ilgi sevgi yok!!)ve sen hala değer mi diye soruyosun:46:
kafan çok güzelmiş cidden güle güle kullan:4:

Son düzenleme:
Ne kadar argo kaba saba bi insanmış ya. aman aman uzak dur yoksa ilerde çok başını yakar bu senin. 9 sene nasıl bu olaya bi nokta koymadan umutla geçirdin canım? böyle biriyle hayat hiç çekilmez. insan bırak sevdiği kişiye arkadaşına bile bu şekilde çirkin hitap etmez, ki sen nişanlısısın. Bir de sürekli o tarz konuştuğunu falan söylüyorsun. Annesinin ses çıkarmamasına gelince bence onların aile yapısı da bu olabilir yani çocuğu bu şekilde bi aile ortamında büyütmüş olabilirler bazı insanlar küfür etmeyi falan selam naber demek gibi basit görürler o kadar alışmışlar ki sıradan gelir onlara normal geliyodur belki de anlayamadım valla. yoksa annesi neden bişey demesin ki :97: bi de ailenden ayrı bi şehirde kaynananla oturucaksın böyle bi adamla.. hayatının hatasını yaparsın. annen hatanı yüzüne vurmuş dinlemedin onları diye ama yinede seni anlamış olumlu bakmış nişanı atman ve yoluna bakman senin için en hayırlısı olucaktır güzel kardeşim.

bence nişan atmanız yetmez, uganda'ya taşının. ne bileyim, amazon ormanlarına falan yerleşin. yerine gidip aborjin dili öğrenin. kutupta bir igloya falan sığının. bu nedir yahu, şuraya üye oldum olalı yemin ederim tiksindim karşı cinsten. höööfff!!11birbirünlemünlem

Son düzenleme:
bence nişan atmanız yetmez, uganda'ya taşının. ne bileyim, amazon ormanlarına falan yerleşin. yerine gidip aborjin dili öğrenin. kutupta bir igloya falan sığının. bu nedir yahu, şuraya üye oldum olalı yemin ederim tiksindim karşı cinsten. höööfff!!11birbirünlemünlem

boyle bi insandan kurtulmak icin bunlar bile az bence.. saka gibi yemin ederim.. kadin programlarinda ciktiginda ben gercek degil fake sanirdim ama demek ki cidden boyle seyler yasiyan varmis.. yahu arkadasim kusura bakma ama senin hic gururun yok mu?? neden kabul ediyorsun ki?? ortada ne cocuk var ne evlilik.. bu simdi boyle yapiyorsa ilerisini dusunmek daha dogrusu tahmin etmek bile istemiyorum. Bence aklin varsa kac kurtul.. boyle sevgi yada aliskanlik olmaz olsun.. yerin dibine batsin.. nedir bu ya..:53:

:9: süper yaa...

Arkadaşlar cevap yazan herkese tek tek teşekkürler.Konuya fake diyen arkadaşım şüphelenmekte o kadar haklısın ki,sana hiçbirşey diyemiyorum ve inan şuanda ağlayarak yazıyorum.Çünkü ben duyacağım herşeye hazırım.Bilinçli bir şekilde yazdım herşeyi duymayı göze alarak. igloya sığınmam gerektiğini söyleyen arkadaşım;sabah sabah gülemesem de beni gülümsettin sağol :) keşke öyle bir imkanım olsa...

Sizi yeni gelişmelerden haberdar etmek için tekrar rahatsız ediyorum.Ben bu durumu annemle paylaştım zaten biliyorsunuz.Dün gece erkek kardeşimle de görüştüm.Kardeşim öğretmen.
Herşeyi anlattım,bana çok kızdı.Abla biz sana söylemiştik ben kararına çok sevindim çok doğru bir karar ama aradan 9 sene geçmiş.çok büyük bir yanlış yapmışsın ama çok büyük yanlıştan çok geç dönüyosun bu da yanlış dedi.tamam seni destekliyorum bu adam seni döver ,hem de hergün döver.evlenirsen bunu bilerek evlen.bak şimdiden söylüyorum o adam böyle bir yapıya sahip seni hergün döver dedi.adam gibi istikbali olan bir sabit bir işi yok,sen de oraya gidersen ne iş yapacaksın? nasıl anlaşıp nasıl geçineceksiniz , üstelik bu davranışlara maruz kalırken.

Ben önlisans mezunuyum ve bana dedi ki,abla o adamdan ayrıl seni aöf açıköğretim kursunun ve kpss kursunun parasını ben vericem gel adam gibi lisans mezunu ol,adam gibi bir işin olsun bir bayan olarak.ve maddi manevi yanında olucam yeter ki o adamı bırak seni sonuna kadar destekliyorum ama yarın benim karşıma çıkıp ben barıştım dersen gözümden tamamen düşersin dedi.

Bu sırada da nişanlım arkadan arıyor.Uzun bir süre konuştuk kardeşimle geç saatlere kadar,o da arkadar arıyor deli oluyor sürekli aruyor mesajlar gönderiyor bu saatte kiminle konuşuyosun diye.Sonra telefonu kapattık onun telefonunu açtım.Nefes nefese kalmış bir şekilde dışarı çıkmış,sen kiminle konuşuyosun bu saatte kardeşle konuşulmaz sana inanmıyorum vs vs vs ...ben şimdi ilaç içiyorum intihar ediyorum,beni göremiyceksin ölüyorum ben vs...ben de umrumda olmadığını istediğini yapabilrisin dedim.hergün hakaretlerinden bıktım,hergün kafanı gözünü kırarım laflarından korktum beni korkuttun kendinden soğuttun ilgisizliğin sevgisizliğin kabalığından bıktım dedim.hadi düzelelim karşılıklı düzelelim hatalıyım haklısın dememeliydim ama DAHA KÖTÜ AĞIR KÜFÜRLER VAR BEN ÖYLE KÜFÜRLER ETMİYORUM SANA SADECE SALAK GERİZEKALI LAFLARI 10 SENEYİ BİTİREMEZ DEDİ. şoke oldum ne demek daha ağır laflar var bir de onları mı söyleyecektin eski günlerdeki gibi dedim.ben annemle kardeşimle konuştum sabah da babamla konuşuyorum ve bu işi bitiriyorum dedim.baya ısrar etti. ağladı bırakmam seni dedi.10 yılı çöpe atamazsın dedi.attırmam dedi.benim ne hayallerim vardı,ne planları yapıyodum şimdi sen bunları yıkamazsın dedi.kimse kararımı değiştiremez dedim.ailem arkamda olur ama diyelim ki olmadı bu evden giderim kimse izimi bulamaz o derece kararlıyım dedim.sabah 4 e kadar konuştuk.sen benim seni dövebileceğime nasıl inanırsın sen beni tanıyamamışsın falan dedi.tamam dedi benim yapacağım bişey kalmadı sen bilirsin bitsin dedi.

şimdi yine aradı özledim aradım dedi,yine kesin konuştum.babamlar işe gitmiş annemle normalde bugün gitmeyeceklerdi ama gitmişler babamla konuşamıyorum şimdi ama kardeşime söyledim o kesin babama anlatmıştır konuşmuşlarsa...

nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar.kardeşimin yanımda olması da beni motive etti ama bu annesine falan söylemedi,ben de annesiyle muhatap olmak istemiyorum.

bana kalırsa asla kararınızdan vazgeçmeyin, hem de artık onunla konuşmayın... çünkü konuştukça içiniz acıyıp senelerin verdiği alışkanlık da araya girip, onu affedebilirsiniz...

şimdi sadece mantığınızı dinleyin.. duygular bir yere kadar,

hem şiddet sadece fiziksel olmaz, o sizin kişiliğinizi rencide ediyor..

evlenirseniz ömür boyu kendinizi değersiz, o sözleri hakeden biri olarak göreceksiniz...

kendinizi bir tarafa bıraksanız da ileride çocuklarınıza yazık edersiniz... onlar kendine güvenen bir anneyi ve saygılı bir babayı hakediyorlar ...

allah yardımcınız olsun...:38::38:

bana kalırsa asla kararınızdan vazgeçmeyin, hem de artık onunla konuşmayın... çünkü konuştukça içiniz acıyıp senelerin verdiği alışkanlık da araya girip, onu affedebilirsiniz...

şimdi sadece mantığınızı dinleyin.. duygular bir yere kadar,

hem şiddet sadece fiziksel olmaz, o sizin kişiliğinizi rencide ediyor..

evlenirseniz ömür boyu kendinizi değersiz, o sözleri hakeden biri olarak göreceksiniz...

kendinizi bir tarafa bıraksanız da ileride çocuklarınıza yazık edersiniz... onlar kendine güvenen bir anneyi ve saygılı bir babayı hakediyorlar ...

allah yardımcınız olsun...:38::38:

şuan aynen öyle oluyor.içim acıyor sanki,ama kesin kararlıyım bitmeli.

Bundan sonra nişanlın çeşitli manevralar yaparak seni geri döndürme çabalarına girişecek farkında mısın ? asla inanma !

İntikam almak isteyecek, rahatsız edecek, hakkında iftiralar atabileceğine dair tehditler savuracak ama asla yılma lütfen.

arkadaşım kesinlikle bitirmelisin bir insanın eşiyle evliliğinde sıcacık bir sohbetten sevgiden saygıdan daha önemli birşey olamaz. ne yazık ki bu da senin dediğine göre sizin ilişkinizde kalmamış. gerizekalı salak manyak diyen bir insan daha nişanlıyken evlenince neler yapar neler söyler tahmin etmek zor değil. ayrıca bu devirde kayınvalide ile oturmak bence çok da güzel birşey değil. sonuçta eşi vefat eden bir sürü kayınvalide var ama çocuklarıyla değil tek yaşıyorlar. saçma olmuş bu durum. ileride eğer bu adamı affedip barışır evlenirsen başka insanların saygı sevgi dolu huzurlu evliliklerine imrenmeni istemem. ayrıca şiddet eğilimli gibi hissettim nişanlını anlattığın kaarıyla. o yüzden bitir ve üzülme. snedeki şu anda sadece 9 yılın verdiği alışkanlık. erkekler genelde şüpheye düştüğü an bir ilişkiyi bitiriyor emin ol kadınlar daha fedakar kurtarmaya bakıyor ilişkisini. ama eğer sana yapılanları sen ona yapsaydın seni çoktan terketmişti. istanbuldaymışsın madem git bir boğaz kokusunu içine çek rahatla hayatından da sana hakaret eden değer vermeyen bu insanı çıkar at derim.

eşimede okudum konuyu ve kesinlikle ayrılsın dedi evlendiğinde daha kötü olur dedi ayrılsında diyemeyiz kendi bilir ama o erkekten ona hayır gelmez dedi allah yardımcınız olsun:50:

Cefa cekmek istiyorsan evlen o adamla ama sefa cekmek istiyorsan, bir an önce ayril ve yeni bir hayatin olsun, sevginin, sayginin, güvenin, mantigin oldugu bir hayat.
Kurnaz ol biraz kurnaz, bu kadarmi kafayi yedin sen?
Göz göre göre kendini atese atma, degerini bilki karsindaki insanlarda seni degerli bulsun.

Bundan sonra nişanlın çeşitli manevralar yaparak seni geri döndürme çabalarına girişecek farkında mısın ? asla inanma !

İntikam almak isteyecek, rahatsız edecek, hakkında iftiralar atabileceğine dair tehditler savuracak ama asla yılma lütfen.

yapıyor zaten sürekli arıyor kurtulmak istiyorum

arkadaşım kesinlikle bitirmelisin bir insanın eşiyle evliliğinde sıcacık bir sohbetten sevgiden saygıdan daha önemli birşey olamaz. ne yazık ki bu da senin dediğine göre sizin ilişkinizde kalmamış. gerizekalı salak manyak diyen bir insan daha nişanlıyken evlenince neler yapar neler söyler tahmin etmek zor değil. ayrıca bu devirde kayınvalide ile oturmak bence çok da güzel birşey değil. sonuçta eşi vefat eden bir sürü kayınvalide var ama çocuklarıyla değil tek yaşıyorlar. saçma olmuş bu durum. ileride eğer bu adamı affedip barışır evlenirsen başka insanların saygı sevgi dolu huzurlu evliliklerine imrenmeni istemem. ayrıca şiddet eğilimli gibi hissettim nişanlını anlattığın kaarıyla. o yüzden bitir ve üzülme. snedeki şu anda sadece 9 yılın verdiği alışkanlık. erkekler genelde şüpheye düştüğü an bir ilişkiyi bitiriyor emin ol kadınlar daha fedakar kurtarmaya bakıyor ilişkisini. ama eğer sana yapılanları sen ona yapsaydın seni çoktan terketmişti. istanbuldaymışsın madem git bir boğaz kokusunu içine çek rahatla hayatından da sana hakaret eden değer vermeyen bu insanı çıkar at derim.

o bana söyleyince sinirlenip ben de ona söylüyorum,sensin diyorum.kayınvalide konusunda çok haklısınız ama nişanlım eğer bana değer veren şefkatli bir insan olsaydı ona bile katlanmaya razıydım...

eşimede okudum konuyu ve kesinlikle ayrılsın dedi evlendiğinde daha kötü olur dedi ayrılsında diyemeyiz kendi bilir ama o erkekten ona hayır gelmez dedi allah yardımcınız olsun:50:

yani sadece biz bayanlar değil,erkekler de aynı şeyi düşünüyor.tabiki mantıklı olanlar.sonuçta aklın yolu bir,teşekkürler.

Cefa cekmek istiyorsan evlen o adamla ama sefa cekmek istiyorsan, bir an önce ayril ve yeni bir hayatin olsun, sevginin, sayginin, güvenin, mantigin oldugu bir hayat.
Kurnaz ol biraz kurnaz, bu kadarmi kafayi yedin sen?
Göz göre göre kendini atese atma, degerini bilki karsindaki insanlarda seni degerli bulsun.

büyük bir hata yaptım 9 sene sonra kendimi nasıl ne zaman düzelteceğim.kardeşim bile dedi ki,tamam iyi bir karar vermişsin ama çok geç.çok büyük bir hata yaptın,ama o hatadan da çok geç dönüyosun dedi.
huzurlu ve mutlu olmak istiyorum.

olur mu canım! hiç bir şey için geç değil!

sonuçta öyle bir tecrübe kazandın ki artık kolay kolay hataya düşmezsin inşallah

Back
X