Nişan Atmaya Değer Mi?

büyük bir hata yaptım 9 sene sonra kendimi nasıl ne zaman düzelteceğim.kardeşim bile dedi ki,tamam iyi bir karar vermişsin ama çok geç.çok büyük bir hata yaptın,ama o hatadan da çok geç dönüyosun dedi.
huzurlu ve mutlu olmak istiyorum.

bence hiçte geç değil. evlenmeden ayrılıyorsun. kaç yaşındasın? kaç yaşında başladın bu kişiyle görüşmeye

cnm izleyeceğin yol şu..

kardeşin çok güsel demiş lisansa tamamla kpss ye gir...

ve o adamdan tamamen kurtul telfon nonu deiştir...

ve hala utanmadan seni dövebileceğimi mi sandın dio hödükcan????

ayy gerçekten kafasında sorun var onun...

daha beter laflarıda varmış yani??

diorum yaa bölelerinin ağzını burnunu dağıtmak istiyorum...

o daha kendinin farkında deil cnm...

vur m.çına tekmeyi defolup gitsin...

Bu gibi adamlar buluyorlar saftirik kizlari, korkuta korkuta bu hale getiriyorlar güya cok sevdikleri sevgililerini. Yani hem severim, hem döverim mantigi...
Ayrilmak istese bile ayrilamiyor bu kizlarimiz, sanki onlara ittat etmekten zevk aliyorlar.
Sado-masosit iliski buna denir, insan koskoca 9 yilini böyle bir magandaya verirmi Allah askina?
7/24 Sahibesine hizmet eden ve bunu sonsuz bir mutluluk içinde yapan, kadinlarimiz ne yazikki cok var, bunlar göz göre göre evlenenler ve sonrasi malum, gazetelerde, tv`de izlediklerimiz seyler kocasi tarafindan öldürülen zavalli kadinlarimiz.
Cünkü tam akli basina geliyor, ben ne yapiyorum Allah askina ayrilayim demeye kalmadan kocalari tarafindan öldürülüyorlar.

Bu kadar yorumlardan sonra, Insallah bizlerin ne demek istedigimizi anlamissindir, kardesin dogru söylüyor, onu dinle.
Ne mutluki senin arkanda bir ailen var.
Ne yapacaksin böyle bir adami ya? Sevgi bumu???

Huzursuz mutsuz eden, özel yaşama saldıran, küfürbaz,
intihar edeceğim diyecek kadar psikoloji bozuk, saygısız, pişman olmayan v.s bir adamla tam 9 yıl geçirmişsiniz.

Olsun geç kalmış olsanızda en azından dönmüş oldunuz bu zulumden..

İnşaallah sizi vazgeçirmez yalanlarıyla.

Yakında hayatınızla ilgili tehditler etmeye başlarsa hiç şaşırmam.

Tehditleri devam ederse savcılığa başvurun.Erkek kardeşinize bu tehditleri anlatmayın v.s.

Allah mutluluk ve huzur versin en yakın zamanda size.

Huzursuz mutsuz eden, özel yaşama saldıran, küfürbaz,
intihar edeceğim diyecek kadar psikoloji bozuk, saygısız, pişman olmayan v.s bir adamla tam 9 yıl geçirmişsiniz.

Olsun geç kalmış olsanızda en azından dönmüş oldunuz bu zulumden..

İnşaallah sizi vazgeçirmez yalanlarıyla.

Yakında hayatınızla ilgili tehditler etmeye başlarsa hiç şaşırmam.

Tehditleri devam ederse savcılığa başvurun.Erkek kardeşinize bu tehditleri anlatmayın v.s.

Allah mutluluk ve huzur versin en yakın zamanda size.

çok çok doğru arkadaşın yazdıkları.....
çok saygısız bi adammış ve iyice çirkinleşmiş zaten ilişkiniz...
dilerim kararlı olursun bu konuda ve taviz vermezsin...
mutlu olmak senin en doğal hakkın..
buna engel olmasına izin verme

yolun başındayken, nişanlıyken bitirmelisin bence. anlattıklarından nişanlının geçinmesi zor, baskın biri olduğunu görüyorum. 9 yıllık bir beraberliğin, sevginden değil sanırım alışkanlığından devam ediyor. evlenirsen devamı olmayabilir, evlenip sonra bitirmek daha mı iyi olur? evlenince beni döverse, kaynanam bir şey yapmaz mı gibi bir şey sormuşsun. ama asıl büyük sorun seni dövebilme ihtimalinin olup olmaması. madem ki karşındaki insanda böyle potansiyeli gördün -ki hakaretler de cabası. ardına bakmadan kaç derim. ailen var, desteğin var. mazoşist adamdan kurtulman için son evrelerin, evlenince ne yapar beni düşündürdü.

o bana söyleyince sinirlenip ben de ona söylüyorum,sensin diyorum.kayınvalide konusunda çok haklısınız ama nişanlım eğer bana değer veren şefkatli bir insan olsaydı ona bile katlanmaya razıydım...

hayatta hiç kimse için hiç bir şeye tahammül etmek zorunda değilsin. etmede sakın bu ilişkide eğer nişanlın çok çok iyi sana karşı çok sevgi dolu ince düşünceli hakaret etmeyen biri olup gözünün içine svgşyle baksaydı ve sebepler dış faktörler olsaydı devam et derdim . ama söz konusu olan insan aynı eve gireceğin aynı yastığa baş koyacağın insan olunca sana karşı daha dikkatli narin incitmeden davranması gerekiyor. hele erkekler nişanlıyken aman bozlur diye daha anlayışlı olmasını bekliyorum ben bir kadın olara. ama bu kişi seni bak yıllarca çok üzmüş şimdi değer mi onunla bir yolda yürümeye.ailesiyle bile yaşamayı kabul etmiş olman senin bana göre yaptığın fedakarlık için yeter bile. ama inan eğer bu çocukla evlenir kayınvalide ile aynı evde yaşarsan işte o zaman gerçek üzüntüyle tanışırsın dönüşünde zor olur. ben uzaktayken dayanamıyorum eşimin ailesine nefret ediyorum. aynı evde onların oğlu sana hakaret etse bile kayınvalide seni savunmaz yine sen suçlu olğlu suçsjuzo lur gözünde . ayyy çok uzattım ama üzüldüm bunlara. arkana bakma babana söyle bu eskimiş defteri kapat ve yoluna bak derim

ilk sayfadakileri okudum sadece ve o kdr bagırış cagırşlar kavgalardan snra sen hala onunla birlktesn herşyi annesi duyuyo görüo noluyo demiyo ve sen onunla aynı evde yaşıcaksın bu bile bile boşanmayı kabul etmek yada mutsuz bi evlilige evet demek oluyo sanırım.. iyi düşünmek gerek

valla yinede tebrik ediyorum o kadar yıllık alışkanlıkla ona yenilip birleşmeye kalkmamışsınız.aman vazgeçmeyin .

Back
X