• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmış olmak?

canım tüm yazılanları okuyamadım ama anladığım kadarıyla nişan atmasından kısa bir süre sonra yeni bir ilişki istemesine takılmışsın sen. Nişan atmasında herhangi bir sıkıntı yok bence anlaşamadılarsa sorun yaşadılarsa ömür boyu mutsuz olacaklarına nişanı atmaları en mantıklısı olurdu zaten. Eğer iki ilişki arası sürenin kısalığı sorunsa bence bu konuyu kendisiyle konuşman lazım. Bende uzun süreli bir ilişkiden çıktım tam kimseyi almam hayatıma diyordum gerçekten düzgün bi insanla tanıştım o bana beni sevdiğini söylediğinde açık açık durumu anlatmıştım. Şimdi o kişiyi tanımaya çalışıyorum ama asla kandırmıyorum kendisine de söylüyorum geçiş dönemindeyim zorluklar yaşıyorum bana zaman vermen lazım diye. Ben 3 4 ay önce nişanlanacağı kadar ciddi düşündüğü bir kızı hemen unutacağını sanmıyorum ama bu hayatına devam etmesi gerektiğini değiştirmez. Seni tanımak istemiştir yakınlık duymuştur ama bi taraftan da unutmaya çalışıyordur o kızı. Bence sende onu tanımaya çalış zamanla her şey daha güzel olabilir:)
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Arkadaşa henüz hazır olmadığımı söyledim. İnşaallah hayırlısı budur.​

Ailesi karşılaştırma yapsa bile bir süre sonra bitecek bu kıyaslar bence, kaldı ki karşı taraftan dolayı atılmış nişan. hani sevgili adayınızın ailesinin de o kişiye bayıldığını sanmıyorum.
Bu kişi gerçekten kafasında bitirdiğini size gösteriyor mu? Bu konuda şüpheye düşmeniz doğru, çünkü az bi zaman olmuş. Buna ancak siz karar verebilirsiniz. Biz de nişan attık 8 ay sonra evlendik. İşler değişebiliyor.İçinize sinmiyorsa böyle düşünmüyorum filan dersiniz bakalım üsteleyecek mi? ne kadar peşinizden gelecek. Gelirse zaten tamamdır unutmuştur geçmişi ama kolay vazgeçerse anlamı belli...Kaybedecek birşeyiniz yok, anladığım kadarıyla sizde şu durumda pek birşey hissetmiyorsunuz.
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Beni anlayan birilerinin olması gerçekten iyi bir şey. Şans vermeyi düşündüm ilk başta ama ihtimaller bile düşündürdü beni. Dediğiniz gibi bu şeyler kafama takıldığından onu da yormak istemediğimden hazır değilim dedim. Üç gündür konuşmuyoruz. Sanırım vazgeçti. Böylesi daha iyi diye düşünüyorum. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.

Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Beni anlayan birilerinin olması gerçekten iyi bir şey. Şans vermeyi düşündüm ilk başta ama ihtimaller bile düşündürdü beni. Dediğiniz gibi bu şeyler kafama takıldığından onu da yormak istemediğimden hazır değilim dedim. Üç gündür konuşmuyoruz. Sanırım vazgeçti. Böylesi daha iyi diye düşünüyorum. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.

içimize sinmeyen birşey yaptığımızda yani kendimizi zorladığımızda iş sonradan sarpasarıyor... en önemlisi içimize sinmesi.

içimize sinmeyen birşey yaptığımızda yani kendimizi zorladığımızda iş sonradan sarpasarıyor... en önemlisi içimize sinmesi.
Öyle gerçekten. İnsanın içine bir şeyler sinmeyince olmuyor. Teşekkür ediyorum düşüncelerinizi paylaştığınız için.

Back
X