Nişan atmış olup bir daha kısmeti çıkmayan var mı?

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
Yalniz miyim degil miyim merak ettim. Benim 3 yil oldu hala hayatima kimse girmedi,kimseye de guvenemiyorum zaten ask,hoslanti vs hissedemiyorum kimseye karsi. Herkes gorundugunden farkli cikacakmis gibi geliyor. Bazen de "benim tek kismetin o muydu" diye bir korkuya kapiliyorum,yalniz olmek istemiyorum
Var mi benim gibi olan?

özel değilse neden nişan bozuldu biraz bahseder misin? bu kadar karamsar olmak için büyük sorun olması gerekir

özel değilse neden nişan bozuldu biraz bahseder misin? bu kadar karamsar olmak için büyük sorun olması gerekir

Yuzuk takinca huylari degisti cok sinirli kisitlayici biri haline geldi benim psikolojim fena halde bozulmaya basladi boyle devam etmez dedim anlasarak ayrildik ama ben bir daha eski civiltili umutlu halime bir turlu donemedim hayat enerjim emildi bitti sanki... Tekrar kendimde ayni gucu bulmak icin benim gibi olan ve mutlulugu bu sefer bulan birilerinin oldugunu gormek bana iyi gelecek diye umarak bu konuyu actim.

Hayatima bu sure boyunca aday adayi bile girmeyince karamsarliga kapildim...

Son düzenleme:
düşünme böyle yahu. Allahtan büyük sorunlar olmamış.ayrıca eski cıvıltılı haline bal gibide dönersin. millet ilk boşanmayı atlatıp devamını getiriyor ayol

Bir arkadaşım nişanlısından ayrılmıştı baya bir süre çıkıp uzun sürede nişanlı kalmışlardı ama olmadı nedense.Kız şimdi başkasıyla evlenecek kısmet bu işler.Akışına bırakmalı sonuçta nişanlanmamış insanlarda aday bulamıyor kendine ya da uzun ilşkisi olanlarda evliliğe gidemiyor bir türlü.İlla biri olacak olmalı diye kasma.Yoluna devam et elbet biri çıkar karşına

herşey kısmet
nasibinden ne zaman ne varsa o zaman bulur
bu kadar dert edip üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…