- 27 Nisan 2012
- 15.700
- 18.836
- 498
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
konu sahibi arkadaş unutmamış hala seviyor eski nişanlıyıSiz ayrıldıktan sonra enıstesı sızı aramıs ki ne alaka da siz bunu ayrı olmanıza ragmen eski nişanlınıza nasıl soylediniz bunu soylemek için mi gorustunuz?
Bence engelleyın gıtsın kafanızı yormaya degmez
Enişte sana yürümek istemiş herhalde. Ne cesaret sana yazabiliyor?
Nişanı atmışsın daha eski nişanlık la ne görüşğyorsun
Enişte arayınca direkt babana gösterecektin
Allah korusun iftira ederler. Eski görümcem eşime göz koydu der neler uydurur neler.
O iş bitmiş artık kimin suclu oldugunun da, artık bi önemi yok hepsini engelleyin.
Eğer yazan enişte ise sana yaklaşmaya çalışmış. ahlaksız
konu sahibi arkadaş unutmamış hala seviyor eski nişanlıyı
o yüzden bu bahane ile de görünmüş eski nişanlıya
eski enişte ye engelin neden basmadınız konu sahibi
öyle diyorsanız öyledir :)inan çok yanlış düşünüyorsun öyle de bi gördümki gerçek yüzlerini :)
değmeyecek insanı niye unutmayayım. özellikle görüşmedim merak etmeyin
Aman diyim böyle insanlar iftira bile atalar. Bak bak eniştesinde gözü varmış ondan atmış nişanı der çıkarlar. Çok tehlikelihiç tanımayan insan bile anlayabiliyor değil mi niyeti? ama bu kaz kafalı anlamadı
Engellerdin giderdi gidip ayrıldığın nişanlıya neden gösteriyorsunuz anlamadım zaten o söylediğini söylemiştir sormuştur daha size ne söylesin ki arayıp haber yok daha diyorsunuz? ayrıca ne işi var eniştenin numarasının sizde? ayrılmak şsteyen siz olmuşsunuz ailesi bunu bekliyormuş diyorsunuz ayrılmak isteyen insana yalvaracak değiller biten bitmiş o kişiyi de engelleyip çıkardıysanız daha sorun ne ? ben çözemedim.
Aman diyim böyle insanlar iftira bile atalar. Bak bak eniştesinde gözü varmış ondan atmış nişanı der çıkarlar. Çok tehlikeli
o da resmen kölelik yaşıyor onların içinde vıcık vıcık aile yapısı var çünkü bende o nedenle işi bitirdim ki kendine sığınacak liman aradı.
Valla bende nişan atmıştım. Geri dönmeyi hiç ama hiççç istemiyordum o dönem ki nişanlım herşey bahane edip bana ulaşmaya çalışıyordu. Yok arkdaşın instagramdan beğendi söyle ona beni silsin yok efenndim facebookunda ekli olan arkadaşlarım neden hala onu arkadaşlıktan çıkartmamış gibi saçma sebeplerden dolayı bana ulaşmaya çalışıyordu. Tabi karşısında hep kapı duvar. Yani demem o ki gerçekten dönme gibi bir niyetin yoksa hiçbir şekilde iletişime geçmeye çalışma. Kendini gülünç duruma düşürürsün. Eniştesi kendi terbiyesizliğiyle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?