Nişan attıktan sonra mesaj atan enişte !!!!

konu sahibi arkadaş unutmamış hala seviyor eski nişanlıyı
o yüzden bu bahane ile de görünmüş eski nişanlıya

eski enişte ye engelin neden basmadınız konu sahibi

babama gösterseydim neler olurdu biliyormusun. böyle terbiyesizler için ailemi ateşe atamazdım. ben bayıldığım için değil bazı şeyleri görsün diye gösterdim

konu sahibi arkadaş unutmamış hala seviyor eski nişanlıyı
o yüzden bu bahane ile de görünmüş eski nişanlıya

eski enişte ye engelin neden basmadınız konu sahibi

inan çok yanlış düşünüyorsun öyle de bi gördümki gerçek yüzlerini :)
değmeyecek insanı niye unutmayayım. özellikle görüşmedim merak etmeyin

sizce eniştenin numarası bende mi niye var ??? yazan o konuyu iyi okuyun. merak etmeyin numaramı nerden buldun dediğimde uzun zamandır aklımdaydı diyen de o bazı şeyleri bilmiyosunuz !!!!

Valla bende nişan atmıştım. Geri dönmeyi hiç ama hiççç istemiyordum o dönem ki nişanlım herşey bahane edip bana ulaşmaya çalışıyordu. Yok arkdaşın instagramdan beğendi söyle ona beni silsin yok efenndim facebookunda ekli olan arkadaşlarım neden hala onu arkadaşlıktan çıkartmamış gibi saçma sebeplerden dolayı bana ulaşmaya çalışıyordu. Tabi karşısında hep kapı duvar. Yani demem o ki gerçekten dönme gibi bir niyetin yoksa hiçbir şekilde iletişime geçmeye çalışma. Kendini gülünç duruma düşürürsün. Eniştesi kendi terbiyesizliğiyle kalsın

o da resmen kölelik yaşıyor onların içinde vıcık vıcık aile yapısı var çünkü bende o nedenle işi bitirdim ki kendine sığınacak liman aradı.

Kendiside benzer şeyleri yasadigi icin belki herseyi ogrenmeni istemistir. Kendisinide senin anlayabilecegini dusunmus olabilir. Ancak buradan bakildiginda munasebetsizce bir yaklasim gibi görünüyor

yok canım Allah korusun iki dünya bir araya gelse yine olmaz. senin o saydıklarını o yapıyor en yakın arkadaşlarıma yok istek atmalar sırf duyayım diye daha da soğuyorum böyle duydukça. nefret bile etmiyorum o derece düşürdü kendini

Abazan enişte arayışta. Görüntülü konuşmak ne demek ya sanki sevgilisiyle konuşmak ister gibi

Aman dikkat enişte niyeti bozmuş gibi direkt engelleyip bir daha iletişim kurmayın iftira bile atabilirler anlattıgınız gibi bi aileyse

olan olmuş zaten enişte doğrucu davut olsa ne yazar.sen melek gibisin sen haklısın dese birden eski nişanlıya insanlık mı yağacak gökten.hepsini engelle hiç biri ile muhatap olma. onlarda kendi türlerine göre bir kız bulsunlar.

Enişte iyi niyetinden ve ailenin gerçek yüzünü bildiğinden belkide senin yaşadıklarını yaşadığından yapmıştır yada o msjı atan ablasıdır seni oyuna getirceklerdir..
nişanlıya göstermen o kadar saçma olmuş ki demekki hala güveniyorsun ona.
Keşke hepsini engelleyip cwp dahi beklemesen... yoluna baksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…