- 2 Temmuz 2015
- 126
- 97
- 48
- 39
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Zararin neresinden donersen kardr bugun ailesine degisiyosa seni evlenseydiniz ailesini el ustunde tutacak seni umursamayacakti balik baştan kokar canm Allah yardmcin olsun zor bi noktada ayrlmssniz ama herseyde bi hayir vardir akisina birak.pisman olup gelir kapini tirmalar yakindaArkadaslar 2 gün once nişan attık karşılıklı sekilde hediyeler alyanslar geri verildi.Cok seviyorduk birbirimizi ailesi yuzunden oldu hersey ve beni değil ailesini secti.Daha kac gun onceye kadar sen yoksan intihar ederim diyordu.Bunlari size gozyaslari icinde yaziyorum.Intihari bile dusundum ahiretimi lekelemek istemedim yapamadim.Kendimi odaya kapattim insanlardan kaciyorum artik oyle bozulduki psikolojim etlerim ligme ligme bedenimden cekiliyor.Deliler gibi seviyorum sevdama mi yanayim onla gittigim yerlerdeki hatiralarima mi yanayim yoksa rezil rusva olusumami yanayim.Bu zor gunlerimde nolur yardim edin napayim hangi dualara sarilayim?Sevdigim adam akli bulandigi icin arkasina bile bakmadan terk etti beni.Bir genc kizin en büyük hayalidir yuvasini kurmak gelinlik giymek biliyo musunuz o gelinligi sadece provada giyebildim ben.Onun gelini olucaktim sonum olucakti o benim.Yuvamizi kendi elimizle dayadik dosedik.Bugun ailem ceyizimi kaldiriyo oyle kotuyumki hepsi destek olmaya calisiyo ama boşa kimse bilmiyor.Rabbim nasil dayanicam nolur canimi al al ki acilarim bitsin
önce bir sakinleş. anlaşılan yine bir kaynana sendromu. küçük farklılıklarla neredeyse aynı şeyleri yaşadım seninle. eşyalar yüzük göndermeler can yakıcı cümleler... biz nişanlıydık ama evliliğe 1-2 yıl vardı. ailesi ailevi bir sorunuma çok fazla dahil olmuştu. olayları kendilerince yorumlayıp nişanlımı doldurup beynini yıkamışlardı ve beni çok seven tatlı, anlayışlı adam duygusuz umursamaz bir gerizekalıya dönüşmüştü. sonunda ayrıldık zaten. bu ayrılık sürecinde ne yüzümü gösterdim ne sesimi duyurdum. hiç bir şekilde arayıp sormadım. tam 8 ay sürdü. 8 ay sonunda nişanlım çoook pişman olmuş bir şekilde aradı. içimde ne varsa söyledim. haksızlıklarını, hatalarını her yönüyle yüzüne vurdum. sana dönmeyeceğim, seni hayatıma almayacağım dedim. güçlü durdum. ben kaçtıkça o kovaladı. her defasında sevdiğini hata yaptığını söyledi(ki ailesiyle de sizin yüzünüzden oldu diye kavga etmiş). onu gerçekten çok seviyordum bu yüzden herşey düzelir umuduyla tekrar denemek istedim. bir kaç ay sonra tekrar sevgili olduk. gerçekten düzeldiğini görene kadar onunla evlenmeyeceğimi söylemiştim. olaydan 2 yıl sonra evlendik. şuan bir kızımız var. soğukkanlı ol, güçlü dur. dediğin gibi seni seviyorsa mutlaka bişeyleri düzeltmeye gelecektir.Arkadaslar 2 gün once nişan attık karşılıklı sekilde hediyeler alyanslar geri verildi.Cok seviyorduk birbirimizi ailesi yuzunden oldu hersey ve beni değil ailesini secti.Daha kac gun onceye kadar sen yoksan intihar ederim diyordu.Bunlari size gozyaslari icinde yaziyorum.Intihari bile dusundum ahiretimi lekelemek istemedim yapamadim.Kendimi odaya kapattim insanlardan kaciyorum artik oyle bozulduki psikolojim etlerim ligme ligme bedenimden cekiliyor.Deliler gibi seviyorum sevdama mi yanayim onla gittigim yerlerdeki hatiralarima mi yanayim yoksa rezil rusva olusumami yanayim.Bu zor gunlerimde nolur yardim edin napayim hangi dualara sarilayim?Sevdigim adam akli bulandigi icin arkasina bile bakmadan terk etti beni.Bir genc kizin en büyük hayalidir yuvasini kurmak gelinlik giymek biliyo musunuz o gelinligi sadece provada giyebildim ben.Onun gelini olucaktim sonum olucakti o benim.Yuvamizi kendi elimizle dayadik dosedik.Bugun ailem ceyizimi kaldiriyo oyle kotuyumki hepsi destek olmaya calisiyo ama boşa kimse bilmiyor.Rabbim nasil dayanicam nolur canimi al al ki acilarim bitsin
İki cihandada yeri olmasın bunu yapanlarınÖlüm istiyorum öyle seviyorumki gunlerdir bisey yiyip icmedim.Biz severek ayrildik dostlarim kaynana degil gorumce yuzunden.Kac gündür benim icin Izmirde sabah olmuyo gun dogmuyo karanlik odada Rabbimden tek istegim nolur o da beni sevdi biliyorum elimi yuregine gotururdu öyle islemissinki kanima derdi kopekler gibi aşığım sana sen nefes alma sebebebimsin derdi.Bu adam yüzüğü cikarmak istedigimde beklerdimki itiraz etsin etmedi getir esyalarimizi dedi.Bu sitede hepinizden Rabbim razi olsun iyiki varsiniz sizleri tanimiyorum ama yazarak icimi doktugumde okuyanlarimin oldugunu gormek ne guzel.Rabbimden sadece şunu istiyorum nolur nisanlimin aklı yerine gelsin ben daha fazla eriyip bitmeden nolur askimiz ağır basip kazansin.Oyle seviyorum ve oyle kirginimki bir kez bile aramadi yeniden sans istemedi.Bir aile buyugunu gondermedi evime ne yaptimki ona ben.Cok kötüyüm derdime derman hangi duadir ne okuyayim ne yapayim bilmiyorum.Boyle devam ederse yuregi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?