Amin insallah cumlemizin gönlune göre versin :)Ben de önümüzdeki ay yaptıracam Allahın izniyle.. Ama burdan takip edicem sizi.. rabbim gönlünüze göre versin emeklerinizi boşa cikarmasin
MerhabaaaSlm kizlar
Bu ay asilama olacaklar Buyrun birlikde bekleyelim isterseniz :)
Bu ay ilk asilamam olcak. Bugun gonal f basladim. Baslamadan önce 3 yumurtam olmus o yuzden doktor dusuk dozda baslayalim dedi. 37,5 ile basliyorum. sizinki kac ?
Normalde bendeki sorun kalitesiz yumurta olusumu oluyor (e2) dusuklugu.
Insallah bu ay kaliteli olur.
Hayirlisi olsun insallah. Kac tane yumurtaniz olusdu Sizin ?MerhabaaaBenim asilama 6 nisan da yapildi. Sonuc bekliyoruz bakalm hayirlisi
2 adet olustuHayirlisi olsun insallah. Kac tane yumurtaniz olusdu Sizin ?
2 adet olustu
Merhaba 10. Gunde yaptrmissin tahlili. Cok erken deil mi? En azindan 15 gunu beklemelisin.Merhabalar, benim de 7 Nisanda aşılamam yapıldı, dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı, daha çok erken sanırım, ama dünden beri sol kasigimda ağrı var, bacağıma vuruyor, hafif de leke var, umarım bu aksilik yoktur
Evet erken oldu sanırım, çarşamba perşembe günü tekrar yapacağım, ama lekelenmeler ve şiddetli kasık ağrısı korkutuyor beniMerhaba 10. Gunde yaptrmissin tahlili. Cok erken deil mi? En azindan 15 gunu beklemelisin.
Ins hamilelik belirtileridir. Ben sali gunu gtcem. Ozaman belli olacak bakalimEvet erken oldu sanırım, çarşamba perşembe günü tekrar yapacağım, ama lekelenmeler ve şiddetli kasık ağrısı korkutuyor beni
Merhaba! Erken yaptirmissin ondan negatif cikmis olabilir. Kasik da agri olmasi sol tarafdaki yumurtalik döllenmesine de isaret olabilir. Lekelenme de var diyorsun hafif acik Renk pembe/kirmizi ise tutunma kanamasi da olabilir. Insallah oyledir. Stress yapma icini ferrah tut canim. Insallah tutnma dir.Merhabalar, benim de 7 Nisanda aşılamam yapıldı, dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı, daha çok erken sanırım, ama dünden beri sol kasigimda ağrı var, bacağıma vuruyor, hafif de leke var, umarım bu aksilik yoktur
Teşekkür ederim canım, sanırım adet oldum, bugün bayağı kanamam geldi, senin güzel haberlerini alalım inşallahIns hamilelik belirtileridir. Ben sali gunu gtcem. Ozaman belli olacak bakalim
Teşekkür ederim canım benim, bugün bayağı kanamam geldi sanırım adet oldum, yarın doktorla görüşücem, olmadı sanırım, hayırlısı olsun, darısı sizin başınıza artıkMerhaba! Erken yaptirmissin ondan negatif cikmis olabilir. Kasik da agri olmasi sol tarafdaki yumurtalik döllenmesine de isaret olabilir. Lekelenme de var diyorsun hafif acik Renk pembe/kirmizi ise tutunma kanamasi da olabilir. Insallah oyledir. Stress yapma icini ferrah tut canim. Insallah tutnma dir.
Yapmaaaa yaaaaaa cok uzuldum. Olsun bdaha yaptirirsin uzulmeTeşekkür ederim canım, sanırım adet oldum, bugün bayağı kanamam geldi, senin güzel haberlerini alalım inşallah
Canim senin sonuc ne oldu ? Insallah tutmusdurIns hamilelik belirtileridir. Ben sali gunu gtcem. Ozaman belli olacak bakalim
Saol canim insallah seninki de pozitif olurMerhaba kızlar tedavileriniz hayırlı olsun herkesin pozitif olsun inşallahbende bu ay ikinci aşılamamı olcm adet olmayı bekliyorum. İlk aşılamam tuttu ama düşükle sonuçlandı maalesef. Gönlünüzü ferah tutun olacağı varsa mutlaka oluyormuş ilk aşılama da hiç ümidim yoktu.
Saol canim insallah seninki de pozitif olurben bugun dayanamayip test yaptim ama malesef tek cizgi asilamamin 12. Gunu umutlarim gitti. esim de bidaha istemiyor morelim sifir oldu bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?