Aşılama Nisan ayi asilama olacaklar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Menekse_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
115
77
28
35
Slm kizlar
Bu ay asilama olacaklar Buyrun birlikde bekleyelim isterseniz :)

Bu ay ilk asilamam olcak. Bugun gonal f basladim. Baslamadan önce 3 yumurtam olmus o yuzden doktor dusuk dozda baslayalim dedi. 37,5 ile basliyorum. sizinki kac ?
Normalde bendeki sorun kalitesiz yumurta olusumu oluyor (e2) dusuklugu.
Insallah bu ay kaliteli olur.

Ben de önümüzdeki ay yaptıracam Allahın izniyle.. Ama burdan takip edicem sizi.. rabbim gönlünüze göre versin emeklerinizi boşa cikarmasin

Merhabaaa Benim asilama 6 nisan da yapildi. Sonuc bekliyoruz bakalm hayirlisi

Merhabalar, benim de 7 Nisanda aşılamam yapıldı, dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı, daha çok erken sanırım, ama dünden beri sol kasigimda ağrı var, bacağıma vuruyor, hafif de leke var, umarım bu aksilik yoktur

Merhaba 10. Gunde yaptrmissin tahlili. Cok erken deil mi? En azindan 15 gunu beklemelisin.

Merhaba! Erken yaptirmissin ondan negatif cikmis olabilir. Kasik da agri olmasi sol tarafdaki yumurtalik döllenmesine de isaret olabilir. Lekelenme de var diyorsun hafif acik Renk pembe/kirmizi ise tutunma kanamasi da olabilir. Insallah oyledir. Stress yapma icini ferrah tut canim. Insallah tutnma dir.

Teşekkür ederim canım benim, bugün bayağı kanamam geldi sanırım adet oldum, yarın doktorla görüşücem, olmadı sanırım, hayırlısı olsun, darısı sizin başınıza artık

Biraz bilgi paylasmak istedim merak eden olursa die.
Normalde Cok korkuyordum hic korkulacak gibi degilmis. korkusu olan kisilerde hic korkmasin gayet rahat oldu. 3 yumurtam dan birisini buydü (sag) 22 mm olmus onu 2 gun önce catlattik. Bugun de asilama oldum.

Yumurta buydugunde estradiol (e2) baktirdim oda 110 olmus. Sanirim daha yuksek olmasi gerekiyormus yinede bi umut:) rabbim tum isteyenlere nasil etsin.

Bu ay asilama olacak varmi baska ? Sizinki nasil geciyor ?

Merhaba kızlar tedavileriniz hayırlı olsun herkesin pozitif olsun inşallah bende bu ay ikinci aşılamamı olcm adet olmayı bekliyorum. İlk aşılamam tuttu ama düşükle sonuçlandı maalesef. Gönlünüzü ferah tutun olacağı varsa mutlaka oluyormuş ilk aşılama da hiç ümidim yoktu.

Saol canim insallah seninki de pozitif olur ben bugun dayanamayip test yaptim ama malesef tek cizgi asilamamin 12. Gunu umutlarim gitti. esim de bidaha istemiyor morelim sifir oldu bugun.

Saol canim insallah seninki de pozitif olur ben bugun dayanamayip test yaptim ama malesef tek cizgi asilamamin 12. Gunu umutlarim gitti. esim de bidaha istemiyor morelim sifir oldu bugun.

Amin canım benim 14. Günü bekle mutlaka belli olmuyor çünkü umudunu da sakın hiç yitirme ben neler atlattım dimdik ayakta durmaya çalışıyorum eşin neden istemiyor ki sıkıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…