Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 senelik evlilik 2 senelik bebek denemem sonucunda tüp bebek ile hamile olduğumu öğrendim bugun 6. Haftaya girdim Nisan ayında hamile olanlar beraber bekleyelim birbirimize umut olalım cok kötü seyler okudum
7 senelik evlilik 2 senelik bebek denemem sonucunda tüp bebek ile hamile olduğumu öğrendim bugun 6. Haftaya girdim Nisan ayında hamile olanlar beraber bekleyelim birbirimize umut olalım cok kötü seyler okudum
En son beta 149 du, bir kere daha beta vermemi istediler 376 cikti. Doktor artış güzel artık beta vermene gerek yok dedi. 15 mayısa randevu verdiler kese için. Umarım hayırlı haberler alırım, hep iyiyi düşünmek istiyorum