Nisan ayı hamile olanlar 🤰🤰🤰

nursenel

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
104
26
13
31
7 senelik evlilik 2 senelik bebek denemem sonucunda tüp bebek ile hamile olduğumu öğrendim bugun 6. Haftaya girdim Nisan ayında hamile olanlar beraber bekleyelim birbirimize umut olalım cok kötü seyler okudum 😥

7 senelik evlilik 2 senelik bebek denemem sonucunda tüp bebek ile hamile olduğumu öğrendim bugun 6. Haftaya girdim Nisan ayında hamile olanlar beraber bekleyelim birbirimize umut olalım cok kötü seyler okudum 😥
Ayyy yoluma yoldaş çıktııı 💝 bende Nisan'da bebişimi öğrendim. Şuan 7+5 teyim💗

Bende bu hafta öğrendim, ama beta takibi yapılacak…
29 nisan betahcg 35
2 mayıs betahcg 149
BAT 2 mayıs

Hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah🌸
Bu arada ne gibi kötü şeyler okudun?

Bende bu hafta öğrendim, ama beta takibi yapılacak…
29 nisan betahcg 35
2 mayıs betahcg 149
BAT 2 mayıs

Hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah🌸
Bu arada ne gibi kötü şeyler okudun?
Ne durumda betanız?
Kimyasal gebelikler dıs gebelikler yada 7. 8 9 haftada ölenler falan okudum. Artık iyi şeyler düsünmek ve okumak istiyorum

Ne durumda betanız?
Kimyasal gebelikler dıs gebelikler yada 7. 8 9 haftada ölenler falan okudum. Artık iyi şeyler düsünmek ve okumak istiyorum
En son beta 149 du, bir kere daha beta vermemi istediler 376 cikti. Doktor artış güzel artık beta vermene gerek yok dedi. 15 mayısa randevu verdiler kese için. Umarım hayırlı haberler alırım, hep iyiyi düşünmek istiyorum 🤲🏻

Ne durumda betanız?
Tam da bu yüzden doktora gitmeden rahatlayamıyoruz.Doktora gitsek bile sürekli doğurana kadar o tedirginlik kalıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻

Back
X