aysem71 çok şükür Allah'ım Kayıtlı Üye 25 Ekim 2011 49 1 86 Tunceli 20 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aysem71 #1 Merhaba arkadaşlar .. benim sat 5 NİSAN .. gelin hep beraber sevincimize merakımıza ortak olalım .. minnoşlarımızı beraber takip edelim
Merhaba arkadaşlar .. benim sat 5 NİSAN .. gelin hep beraber sevincimize merakımıza ortak olalım .. minnoşlarımızı beraber takip edelim
S stevens Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2012 70 0 36 İstanbul 23 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aysem71 #2 aysem71 .!.: Merhaba arkadaşlar .. benim sat 5 NİSAN .. gelin hep beraber sevincimize merakımıza ortak olalım .. minnoşlarımızı beraber takip edelim Genişletmek için tıkla... benim de sat 6 nisan sevindim seni bulduğuma nasıl gidiyor bebiş gözüktü mü
aysem71 .!.: Merhaba arkadaşlar .. benim sat 5 NİSAN .. gelin hep beraber sevincimize merakımıza ortak olalım .. minnoşlarımızı beraber takip edelim Genişletmek için tıkla... benim de sat 6 nisan sevindim seni bulduğuma nasıl gidiyor bebiş gözüktü mü
aysem71 çok şükür Allah'ım Kayıtlı Üye 25 Ekim 2011 49 1 86 Tunceli 24 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aysem71 #3 merhaba evet ben kalp atışalırını gördüm minicik ya cok tatlı sizde gördünüzmü..inşallahg sorunsuz sıkıntısız devam ederiz
merhaba evet ben kalp atışalırını gördüm minicik ya cok tatlı sizde gördünüzmü..inşallahg sorunsuz sıkıntısız devam ederiz