- Konu Sahibi umutvarherzaman2612
İnşallah hep beraber güzel sonuçlar alaımHayırlısı olsun. İnşallah pozitifi görürsünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hep beraber güzel sonuçlar alaımHayırlısı olsun. İnşallah pozitifi görürsünüz
4. Gün transfer grade1 dıye gecıyorEmbriyo kalitenizi günüzü de yazar mısınız kaçıncı gün embriyosu
Evet yumurtalıklar iyi çalışıyor demekmiş. Çok yüksekte olmaması lazım tabi OHSS riski oluyormuş o zamanda. Yavruların yerleşmesi için progesterona yardımcı oluyormuş E2E2 yüksek olunca iyi mi demek tam bilmediğim için soruyorum
Anladım benim adetin 2. Günü bakıldı 24 küsürüdü opu zamanı 500 aşmıştı gene yükselecektir sanırım kullandığımız estefom bunun içinEvet yumurtalıklar iyi çalışıyor demekmiş. Çok yüksekte olmaması lazım tabi OHSS riski oluyormuş o zamanda. Yavruların yerleşmesi için progesterona yardımcı oluyormuş E2
Tamam kesin olunca Buraya yazarsın eklerim canım31 yaş 3 deneme fakat bende hangileri transfer olacağı belli değil daha kesin olunca yazarım
Benim regl bugün geldi yarın başlıyorum, yapay siklus olacak emrbiyom 6. Gün embriyosu. 34 yaşındayım 1 deneme ile evladıma kavumustum bu 2. Olacak insallah
Kullanıcı anne yaşı kaçıncı deneme embriyo trasfer
Tarihitest tarihi sonuç @karpuzz06 29 2. Deneme 6. Gün bb 3 Nisan 15 Nisan @Fadime88 36 6. Deneme 2 tane 3. Gün 2 Nisan 14 Nisan @jiglithecat 2. Deneme 5. Gün
3bc
Pgt18 Nisan 30 Nisan @umutvarherzaman2612 22 1. Deneme 3. Gün 9 hücreli - - @selenmltm 37 1. Deneme 3. Gün çift embriyo
6-8 hücreli4 Nisan 16 Nisan @Elizabeth1991 35 1. Deneme 4. Gün 1. Kalite çift embriyo 10 Nisan 20 Nisan
Annelerim Nisan transferi olarak başlık açmak istedim yukarıdaki bilgileri yazarsanız tabloya eklerim güzel sonuçlara![]()
Benim opu zamanı 810du. Sonrada bakılmadı bir daha t+3e kadar. Siz niçin kullanıyorsunuz estefomu ? Ben estefom kullanmıyorum. Sadece Progestan ve coraspirin. Bir de 7 yün boyunca prednol kullandım bağışıklık baskılamak içinAnladım benim adetin 2. Günü bakıldı 24 küsürüdü opu zamanı 500 aşmıştı gene yükselecektir sanırım kullandığımız estefom bunun için
Evladınızı çok öpüyorum sağlıkla büyütün günüz belli olunca yazarsanız eklerimBenim regl bugün geldi yarın başlıyorum, yapay siklus olacak emrbiyom 6. Gün embriyosu. 34 yaşındayım 1 deneme ile evladıma kavumustum bu 2. Olacak insallahbende nisan transferi olurum bence 28 nisan falan ne dersiniz?
Hayırlısı olsun. İlk tüp bebeğinizi ne zaman yaptırmıştınız?Benim regl bugün geldi yarın başlıyorum, yapay siklus olacak emrbiyom 6. Gün embriyosu. 34 yaşındayım 1 deneme ile evladıma kavumustum bu 2. Olacak insallahbende nisan transferi olurum bence 28 nisan falan ne dersiniz?
canım seninki taze trasfer ondan kullanmadın sanırım benimki dondurulmus olcak esefomen duvar kalınlığın estrojen hormonu için bildiğim kadarıylaBenim opu zamanı 810du. Sonrada bakılmadı bir daha t+3e kadar. Siz niçin kullanıyorsunuz estefomu ? Ben estefom kullanmıyorum. Sadece Progestan ve coraspirin. Bir de 7 yün boyunca prednol kullandım bağışıklık baskılamak için
İlk tercurbeinizş paylaşır mısınız bizimle trasfer gününü sonrasını kaçıncı gğn ögrendinizBenim regl bugün geldi yarın başlıyorum, yapay siklus olacak emrbiyom 6. Gün embriyosu. 34 yaşındayım 1 deneme ile evladıma kavumustum bu 2. Olacak insallahbende nisan transferi olurum bence 28 nisan falan ne dersiniz?
4 sene evvel :) allahım herkese nasip etsin insallah bekleyen deneyen herkesin sürecini kolaylaştırsınHayırlısı olsun. İlk tüp bebeğinizi ne zaman yaptırmıştınız?
Ben çok tezcanlı davranmıstım 7. Gündü sanırım kaset test ile öğrenmiştim ama doktorum da erken yapmıssın diye kızmıstı :)İlk tercurbeinizş paylaşır mısınız bizimle trasfer gününü sonrasını kaçıncı gğn ögrendiniz
Anladım. Doğrudur canım. Ben hiç bilmiyorum bu işleri. Hayırlısıyla alalım inşallah kucaklarımızacanım seninki taze trasfer ondan kullanmadın sanırım benimki dondurulmus olcak esefomen duvar kalınlığın estrojen hormonu için bildiğim kadarıyla
Ay ne güzel dua ettiniz. Amin inşallah4 sene evvel :) allahım herkese nasip etsin insallah bekleyen deneyen herkesin sürecini kolaylaştırsın![]()
Benım de sızınle aynı süreç aynı ılacları kullanmışız herhalde dondurulmuş kullananlara verıyorlar ılaclarıBenim opu zamanı 810du. Sonrada bakılmadı bir daha t+3e kadar. Siz niçin kullanıyorsunuz estefomu ? Ben estefom kullanmıyorum. Sadece Progestan ve coraspirin. Bir de 7 yün boyunca prednol kullandım bağışıklık baskılamak için
Olabilir. Size de transfer sonrası ovitrelle verdi mi ? O ilaç yüzünden yaptığım testten hiçbir şey anlamıyorum.Benım de sızınle aynı süreç aynı ılacları kullanmışız herhalde dondurulmuş kullananlara verıyorlar ılacları
Bugün oldum ama vermedıler dıger ılaclara devam et denıldıOlabilir. Size de transfer sonrası ovitrelle verdi mi ? O ilaç yüzünden yaptığım testten hiçbir şey anlamıyorum.