• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayı transferi olanlar gelin birlikte umut olalım 2026🤍

Evet yumurtalıklar iyi çalışıyor demekmiş. Çok yüksekte olmaması lazım tabi OHSS riski oluyormuş o zamanda. Yavruların yerleşmesi için progesterona yardımcı oluyormuş E2
Anladım benim adetin 2. Günü bakıldı 24 küsürüdü opu zamanı 500 aşmıştı gene yükselecektir sanırım kullandığımız estefom bunun için

Kullanıcıanne yaşıkaçıncı denemeembriyotrasfer
Tarihi
test tarihisonuç
@karpuzz06292. Deneme6. Gün bb3 Nisan15 Nisan
@Fadime88366. Deneme2 tane 3. Gün2 Nisan14 Nisan
@jiglithecat2. Deneme5. Gün
3bc
Pgt
18 Nisan30 Nisan
@umutvarherzaman2612221. Deneme3. Gün 9 hücreli--
@selenmltm371. Deneme3. Gün çift embriyo
6-8 hücreli
4 Nisan16 Nisan
@Elizabeth1991351. Deneme4. Gün 1. Kalite çift embriyo10 Nisan20 Nisan

Annelerim Nisan transferi olarak başlık açmak istedim yukarıdaki bilgileri yazarsanız tabloya eklerim güzel sonuçlara 🤍
Benim regl bugün geldi yarın başlıyorum, yapay siklus olacak emrbiyom 6. Gün embriyosu. 34 yaşındayım 1 deneme ile evladıma kavumustum bu 2. Olacak insallah 🩵 bende nisan transferi olurum bence 28 nisan falan ne dersiniz?

Anladım benim adetin 2. Günü bakıldı 24 küsürüdü opu zamanı 500 aşmıştı gene yükselecektir sanırım kullandığımız estefom bunun için
Benim opu zamanı 810du. Sonrada bakılmadı bir daha t+3e kadar. Siz niçin kullanıyorsunuz estefomu ? Ben estefom kullanmıyorum. Sadece Progestan ve coraspirin. Bir de 7 yün boyunca prednol kullandım bağışıklık baskılamak için

Benim regl bugün geldi yarın başlıyorum, yapay siklus olacak emrbiyom 6. Gün embriyosu. 34 yaşındayım 1 deneme ile evladıma kavumustum bu 2. Olacak insallah 🩵 bende nisan transferi olurum bence 28 nisan falan ne dersiniz?
Evladınızı çok öpüyorum sağlıkla büyütün günüz belli olunca yazarsanız eklerim 🤍

Hayırlısı olsun. İlk tüp bebeğinizi ne zaman yaptırmıştınız?

Benim opu zamanı 810du. Sonrada bakılmadı bir daha t+3e kadar. Siz niçin kullanıyorsunuz estefomu ? Ben estefom kullanmıyorum. Sadece Progestan ve coraspirin. Bir de 7 yün boyunca prednol kullandım bağışıklık baskılamak için
canım seninki taze trasfer ondan kullanmadın sanırım benimki dondurulmus olcak esefomen duvar kalınlığın estrojen hormonu için bildiğim kadarıyla

İlk tercurbeinizş paylaşır mısınız bizimle trasfer gününü sonrasını kaçıncı gğn ögrendiniz

Benım de sızınle aynı süreç aynı ılacları kullanmışız herhalde dondurulmuş kullananlara verıyorlar ılacları

Back
X