• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayı transferi olanlar gelin birlikte umut olalım 2026🤍

Kız ismi bizde de hazırdı.erkek ismi seçemiyoruz hala :)) yavastan maviye alıştırdım kendımı kabullendim saglıkla gelsınler inşallah :)
Aminnn inşallah sağlıkla gelsinler yavaştan mavili kıyafetlere bakıyorum artık alıştım bile bu fikre🤭🤭

Merhaba kızlar, bizim de test sonuçlarımız çıktı, şükür herşey yolunda ve bizim de bir erkek çocuğumuz olacak 🙈🤭 , biz , arkadaşlarımız , ailemiz herkes kız diyordu ismi bile belliydi dün cinsiyeti öğrendik ve gerçekten şok olduk :) haşa bir erkek annesi olarak kendimi göremiyorum 🤭🤭 , gerçekten çok farklı bir duygu

Merhaba kızlar, bizim de test sonuçlarımız çıktı, şükür herşey yolunda ve bizim de bir erkek çocuğumuz olacak 🙈🤭 , biz , arkadaşlarımız , ailemiz herkes kız diyordu ismi bile belliydi dün cinsiyeti öğrendik ve gerçekten şok olduk :) haşa bir erkek annesi olarak kendimi göremiyorum 🤭🤭 , gerçekten çok farklı bir duygu
Ayyyy nisan ay’ı transferlerinde erkek anneleri toplandı gibi birşey oldu😍sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım.çok tebrik ederim🤩bi süre sonra insan alışıyor.bizde başından beri kız dyorduk hatta herkes kız diyordu fetal dna sonucu sadece doktordaydı.cinsiyet partisi kısmında şok olduk inanamadık pastayı eşim kaç kere kesti bilemiyorum doktorumuzun şaka yaptığını hatta herkesin şaka yaptığını falan düşünmüş ama sonunda inandı erkek olduğuna🤣.iyi ki bizimleler🧿bizimle bu yola devam ettiler.yolumuz meşakkatliydi hem psikolojik hemde fizyolojik savaşlar verdik.tekrar gönülden tebrik ederim canım kadınlar🩵💋

Ayyyy nisan ay’ı transferlerinde erkek anneleri toplandı gibi birşey oldu😍sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım.çok tebrik ederim🤩bi süre sonra insan alışıyor.bizde başından beri kız dyorduk hatta herkes kız diyordu fetal dna sonucu sadece doktordaydı.cinsiyet partisi kısmında şok olduk inanamadık pastayı eşim kaç kere kesti bilemiyorum doktorumuzun şaka yaptığını hatta herkesin şaka yaptığını falan düşünmüş ama sonunda inandı erkek olduğuna🤣.iyi ki bizimleler🧿bizimle bu yola devam ettiler.yolumuz meşakkatliydi hem psikolojik hemde fizyolojik savaşlar verdik.tekrar gönülden tebrik ederim canım kadınlar🩵💋
Evet gerçekten erkek anneler toplantı grubu olduk :) , kesenin birkaç kere pastayı kesmesi … hahhahha baya sesli güldüm 🙈🙈 , kesinlikle dediğin gibi iyi ki bizimleler , hepimiz çok savaştık çok çabaladık yakışıklı oğullarımız olacak inşallah sağlıkla kucağınıza alacağız☺️🙏🏼 ,

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🥰 aramıza hoşgeldin🤭🤭 merak etme alışıyorsun yavaş yavaş

Kızlar sizin ense kalınlığınız kaç çıkmıştı, biz bugün 12+6 olduk ve ense kalınlığımız 2.3 çıktı fetal verdim, 10 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah temiz gelir

Bu arada kızlar ben de amniyotik bant göründü çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye kalınca bi şerit ince değil 3.tüp bebek denemem doktorlar oraya yapılan işlemlerden dolayı olmuş olabilir diyor

Kızlar sizin ense kalınlığınız kaç çıkmıştı, biz bugün 12+6 olduk ve ense kalınlığımız 2.3 çıktı fetal verdim, 10 gün nasıl geçer bilmiyorum inşallah temiz gelir
Bende 0.9 çıktı

Ben fetali 14.haftada verdim ama ikili yaptırdım devlette sonucunu öğrenemedim randevu bulamıyorum ultrason iyi geçti ama bakalım fetalin sonucu daha önemli 😊 bizimki bacaklarını açtı ultrasonda gösterdi kız geliyor bize de 🥰🥰🥰

Back
X