• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Nisan ayı tüp bebek transferi

AybeyaZ01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
48
Kızlar merhabalar 21 Nisan'da 5.gun embriyosu ile 2 EMBRİYO transfer edildi.5 gün boyun da bel ağrısı kaşık ağrısı sol ayak usemesi bunları hisettim hatta bir ara adet olacak gibi ağrı hisettim göğüs ağrısı yok kaset test yaptım tek çizgi çıktı 5 günde biliyorum çok erken sonradan negatifden pozitif olan varmı bilmiyorum umarım hepimizin ki tütünü emeklerimiz boşuna gitmez umarım 🙏

Merhaba bende 29 Nisan transfer oldum bugün t+6 sabah idrar testi yaptım hızlı testti ama negatif çıktı çok moralim bozuldu.Siz yeniden test yaptınız mı ? Kan testi verdiniz mi Ve belirti aramayın diyor doktorlar ilaçların Etkisi oluyormuş %90 ı

Kızlar merhabalar 21 Nisan'da 5.gun embriyosu ile 2 EMBRİYO transfer edildi.5 gün boyun da bel ağrısı kaşık ağrısı sol ayak usemesi bunları hisettim hatta bir ara adet olacak gibi ağrı hisettim göğüs ağrısı yok kaset test yaptım tek çizgi çıktı 5 günde biliyorum çok erken sonradan negatifden pozitif olan varmı bilmiyorum umarım hepimizin ki tütünü emeklerimiz boşuna gitmez umarım 🙏
Merhaba bende 29 Nisan transfer oldum bugün t+6 sabah idrar testi yaptım hızlı testti ama negatif çıktı çok moralim bozuldu.Siz yeniden test yaptınız mı ? Kan testi verdiniz mi Ve belirti aramayın diyor doktorlar ilaçların Etkisi oluyormuş %90 ı

Kızlar bende 23 nisanda yaptım 1 haftadır farklı testler yapıyorum pozitif cıkıyor acaba iğneden kaynaklı olabilirmı. Persembe gunu kan vericem

Kızlar bende 23 nisanda yaptım 1 haftadır farklı testler yapıyorum pozitif cıkıyor acaba iğneden kaynaklı olabilirmı. Persembe gunu kan vericem
Ovitrella kullanıyor musunuz içerisinde hcg hormonu olduğu için testte pozitif çıkıyor

bende 20 Nisan'da transfer oldum pozitifiz haftaya keseyi görücem inşallah 5. gün embiriyosu tek ama kafama bişey takıldı ben 9. gün kan verdim sonucum 160 çıktı 4 gün sonra yine kan verdim sonucum 1000 çıktı buna göre acaba yüzde bir ihtimal olan tek embiriyo da ikiz beni bulmuşmudur diye endişe ettim

Ovitrella kullanıyor musunuz içerisinde hcg hormonu olduğu için testte pozitif çıkıyor
16 nisan da iğne vurdum içinde hcg olan bir iğne. Adı zivafert ama aradan cok gün gecti emin olamıyorum. 19 gün gecmiş ve teste silik degil

bende 20 Nisan'da transfer oldum pozitifiz haftaya keseyi görücem inşallah 5. gün embiriyosu tek ama kafama bişey takıldı ben 9. gün kan verdim sonucum 160 çıktı 4 gün sonra yine kan verdim sonucum 1000 çıktı buna göre acaba yüzde bir ihtimal olan tek embiriyo da ikiz beni bulmuşmudur diye endişe ettim
Hayırlı olsun❤️ bu konu hakkında bir bilgim yok aramızda 3 gün var benimkide 5. Gündü

16 nisan da iğne vurdum içinde hcg olan bir iğne. Adı zivafert ama aradan cok gün gecti emin olamıyorum
9-10 günde etkisi geçiyormuş iğnenin o zman iğneden dolayı değil sizin pozitif bence 🤲 kan da daha netleşir tabi ki transfer ne zaman olmuştunuz

2.transfer de o ihtimal beni bulmuştu tek embriyo bölünüp ikiz olmuştu çok sevinmiştik ama çok riskli olduğunu da bilmiyorduk doktor hiç riskleri söylememişti bize ve ama maalesef 18.haftada iki bebeğiminde kalbi durdu bu beni çok yıprattı 😞 benimde değerlerim 10.gün de 265-585 -1400-2890 şeklindeydi

Bugün 12.gün ne zaman kan vereceksiniz normalde 10. Veya 12.gün isteniyor kan
Üstteki dün yaptıgım test alttaki bugun öğlen gibi yaptıgım test

Eklentiler

• 489E5D5F-5263-480A-AC4F-604C694EDA9B.webp
    489E5D5F-5263-480A-AC4F-604C694EDA9B.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 64
Sizin met pozitif hayırlı olsun bana da dua edin inşallah bende pozitif sonuç alayım 🥹
İnşallah rabbim kucağınızı boş bırakmaz. Emeklerimizin karsılıgını hepimiz alırız. 2027 ye bebişlerimizle gireriz inşallahh

Back
X