Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende 20 Nisan'da transfer oldum pozitifiz haftaya keseyi görücem inşallah 5. gün embiriyosu tek ama kafama bişey takıldı ben 9. gün kan verdim sonucum 160 çıktı 4 gün sonra yine kan verdim sonucum 1000 çıktı buna göre acaba yüzde bir ihtimal olan tek embiriyo da ikiz beni bulmuşmudur diye endişe ettim
Merhaba. Ben de 28 nisanda transfer oldum. 2 adet 5. Gün embriyosu. Bugün 9. Günüm. Bi kaç gündür regl olacakmışım gibi sancım oluyor regl tarihime de 2 gün var. Üç gün önce ağrı çok daha şiddetliydi ama bi kaç gündür baya azaldı ara sıra gelip gidiyor ağrı. Bu ikinci denemem ilki negatifle sonuçlandı. Sizde de bu tarz ağrılar oldu mu acaba
Merhaba. Ben de 28 nisanda transfer oldum. 2 adet 5. Gün embriyosu. Bugün 9. Günüm. Bi kaç gündür regl olacakmışım gibi sancım oluyor regl tarihime de 2 gün var. Üç gün önce ağrı çok daha şiddetliydi ama bi kaç gündür baya azaldı ara sıra gelip gidiyor ağrı. Bu ikinci denemem ilki negatifle sonuçlandı. Sizde de bu tarz ağrılar oldu mu acaba
bunu ayırt etmek o kadar zor ki biraz regl sancısı gibi bel ağrım oldu bide göğüslerimin ucu sızlıyodu ama saniyelik böyle yattığım zaman kalkınca genelde bence çıkar artık kanda verseniz yada erken gebelik testinde
bunu ayırt etmek o kadar zor ki biraz regl sancısı gibi bel ağrım oldu bide göğüslerimin ucu sızlıyodu ama saniyelik böyle yattığım zaman kalkınca genelde bence çıkar artık kanda verseniz yada erken gebelik testinde
İlk transferimde 8. Gün kan vermiştim ve negatif haberini almıştım test günüme kadar kahrolmuştum. Yine aynı şeyi yaşamaktan korktuğum için bu sefer test gününmü beklemeye karar verdim. Pazartesi günü test günüm o güne kadar sabredicem